Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 21/12/23 #6,981 SETAREH❀ گفت ما را ز شب وصل چه حاصل،که تو از ناز تا باز کنی بند قبا، صبح دمیدهست...! کلیک کنید تا باز شود... تا در سر زلفش نکنی جان گرامی پیش تو حدیث شب یلدا نتوان کرد امضا : Tara Motlagh
SETAREH❀ گفت ما را ز شب وصل چه حاصل،که تو از ناز تا باز کنی بند قبا، صبح دمیدهست...! کلیک کنید تا باز شود... تا در سر زلفش نکنی جان گرامی پیش تو حدیث شب یلدا نتوان کرد
S.LOTFI نویسنده افتخاری سطح 37 ارسالیها 5,238 پسندها 31,596 امتیازها 80,673 مدالها 51 22/12/23 #6,982 Tara Motlagh گفت تا در سر زلفش نکنی جان گرامی پیش تو حدیث شب یلدا نتوان کرد کلیک کنید تا باز شود... در طالع من قحطی شب های بلند است در چشم تو اما همه شب ها شب یلداست امضا : S.LOTFI
Tara Motlagh گفت تا در سر زلفش نکنی جان گرامی پیش تو حدیث شب یلدا نتوان کرد کلیک کنید تا باز شود... در طالع من قحطی شب های بلند است در چشم تو اما همه شب ها شب یلداست
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 22/12/23 #6,983 SETAREH❀ گفت در طالع من قحطی شب های بلند است در چشم تو اما همه شب ها شب یلداست کلیک کنید تا باز شود... تکرارم کن زمین بهاری! تکرارم کن! حیف است در چنين هلهله از خاکت نرویم ... امضا : Tara Motlagh
SETAREH❀ گفت در طالع من قحطی شب های بلند است در چشم تو اما همه شب ها شب یلداست کلیک کنید تا باز شود... تکرارم کن زمین بهاری! تکرارم کن! حیف است در چنين هلهله از خاکت نرویم ...
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,188 امتیازها 35,773 مدالها 16 22/12/23 #6,984 Tara Motlagh گفت تکرارم کن زمین بهاری! تکرارم کن! حیف است در چنين هلهله از خاکت نرویم ... کلیک کنید تا باز شود... ما چنان آیینه ها بودیم رو در رو ولی امشب این آیینه از آن آینه غمگین تر است گر جوابم را نمی گویی، جوابم کن به قهر گاه یک دشنام از صدها دعا شیرین تر است امضا : m.sina
Tara Motlagh گفت تکرارم کن زمین بهاری! تکرارم کن! حیف است در چنين هلهله از خاکت نرویم ... کلیک کنید تا باز شود... ما چنان آیینه ها بودیم رو در رو ولی امشب این آیینه از آن آینه غمگین تر است گر جوابم را نمی گویی، جوابم کن به قهر گاه یک دشنام از صدها دعا شیرین تر است
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 22/12/23 #6,985 m.sina گفت ما چنان آیینه ها بودیم رو در رو ولی امشب این آیینه از آن آینه غمگین تر است گر جوابم را نمی گویی، جوابم کن به قهر گاه یک دشنام از صدها دعا شیرین تر است کلیک کنید تا باز شود... تنهایی یک درختم و جز اینم هنری نیست که آشیان تو باشم..! امضا : Tara Motlagh
m.sina گفت ما چنان آیینه ها بودیم رو در رو ولی امشب این آیینه از آن آینه غمگین تر است گر جوابم را نمی گویی، جوابم کن به قهر گاه یک دشنام از صدها دعا شیرین تر است کلیک کنید تا باز شود... تنهایی یک درختم و جز اینم هنری نیست که آشیان تو باشم..!
L.latifi❁ ناظر رمان سطح 14 ارسالیها 1,009 پسندها 7,287 امتیازها 23,673 مدالها 18 22/12/23 #6,986 Tara Motlagh گفت تنهایی یک درختم و جز اینم هنری نیست که آشیان تو باشم..! کلیک کنید تا باز شود... من خودم بودم که گفتم ماندنت اجبار نیست بشکند دستی که یادت داده "لا اکراه" را امضا : L.latifi❁
Tara Motlagh گفت تنهایی یک درختم و جز اینم هنری نیست که آشیان تو باشم..! کلیک کنید تا باز شود... من خودم بودم که گفتم ماندنت اجبار نیست بشکند دستی که یادت داده "لا اکراه" را
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 23/12/23 #6,987 Jan.Sakht گفت من خودم بودم که گفتم ماندنت اجبار نیست بشکند دستی که یادت داده "لا اکراه" را کلیک کنید تا باز شود... از دهان گل شنيدم بر سر بازار گفت هر که با ناکس نشيند عاقبت رسوا شود گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی امضا : Tara Motlagh
Jan.Sakht گفت من خودم بودم که گفتم ماندنت اجبار نیست بشکند دستی که یادت داده "لا اکراه" را کلیک کنید تا باز شود... از دهان گل شنيدم بر سر بازار گفت هر که با ناکس نشيند عاقبت رسوا شود گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,554 پسندها 20,800 امتیازها 48,373 مدالها 34 23/12/23 #6,988 یاد ای Tara Motlagh گفت از دهان گل شنيدم بر سر بازار گفت هر که با ناکس نشيند عاقبت رسوا شود گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی کلیک کنید تا باز شود... یاد ایامی که از آهنگ زنجیر جنون کوچه نی بود یک سر جادا در صحرای من
یاد ای Tara Motlagh گفت از دهان گل شنيدم بر سر بازار گفت هر که با ناکس نشيند عاقبت رسوا شود گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی کلیک کنید تا باز شود... یاد ایامی که از آهنگ زنجیر جنون کوچه نی بود یک سر جادا در صحرای من
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 23/12/23 #6,989 Delaram*☆♡ گفت یاد ای یاد ایامی که از آهنگ زنجیر جنون کوچه نی بود یک سر جادا در صحرای من کلیک کنید تا باز شود... نبض اشعارم درونِ حلقه چشمان توست مو پریشان کن؛ غزل آماده فرمانِ توست امضا : Tara Motlagh
Delaram*☆♡ گفت یاد ای یاد ایامی که از آهنگ زنجیر جنون کوچه نی بود یک سر جادا در صحرای من کلیک کنید تا باز شود... نبض اشعارم درونِ حلقه چشمان توست مو پریشان کن؛ غزل آماده فرمانِ توست
Sharif کاربر انجمن سطح 7 ارسالیها 352 پسندها 702 امتیازها 4,363 مدالها 8 31/12/23 #6,990 بیخود شده ام لیکن بیخود تر از این خواهم با چشم تو میگویم من م**س.ت چنین خواهم لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Sharif
بیخود شده ام لیکن بیخود تر از این خواهم با چشم تو میگویم من م**س.ت چنین خواهم لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.