m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 4/1/24 #6,991 Sharif گفت بیخود شده ام لیکن بیخود تر از این خواهم با چشم تو میگویم من م**س.ت چنین خواهم کلیک کنید تا باز شود... ملامت گوی عاشق را چه گوید مردم دانا که حال غرقه در دریا نداند خفته بر ساحل امضا : m.sina
Sharif گفت بیخود شده ام لیکن بیخود تر از این خواهم با چشم تو میگویم من م**س.ت چنین خواهم کلیک کنید تا باز شود... ملامت گوی عاشق را چه گوید مردم دانا که حال غرقه در دریا نداند خفته بر ساحل
Sharif کاربر انجمن سطح 7 ارسالیها 315 پسندها 638 امتیازها 4,233 مدالها 8 4/1/24 #6,992 m.sina گفت ملامت گوی عاشق را چه گوید مردم دانا که حال غرقه در دریا نداند خفته بر ساحل کلیک کنید تا باز شود... ماییم و موج سوداشب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی بیا جفا کن امضا : Sharif
m.sina گفت ملامت گوی عاشق را چه گوید مردم دانا که حال غرقه در دریا نداند خفته بر ساحل کلیک کنید تا باز شود... ماییم و موج سوداشب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی بیا جفا کن
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 4/1/24 #6,993 Sharif گفت ماییم و موج سوداشب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی بیا جفا کن کلیک کنید تا باز شود... نی بر سر کوی تو دلم یافته جای نی در حرم وصل نهاده جان پای سرگشته چنین چند دوم گرد جهان ای راهنما مرا به خود راه نمای امضا : m.sina
Sharif گفت ماییم و موج سوداشب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی بیا جفا کن کلیک کنید تا باز شود... نی بر سر کوی تو دلم یافته جای نی در حرم وصل نهاده جان پای سرگشته چنین چند دوم گرد جهان ای راهنما مرا به خود راه نمای
Sharif کاربر انجمن سطح 7 ارسالیها 315 پسندها 638 امتیازها 4,233 مدالها 8 4/1/24 #6,994 m.sina گفت نی بر سر کوی تو دلم یافته جای نی در حرم وصل نهاده جان پای سرگشته چنین چند دوم گرد جهان ای راهنما مرا به خود راه نمای کلیک کنید تا باز شود... گر کِشد خصم بزور از کِف من دامنِ اوست چه کند با کِشیشِ دل که میان من و اوست...؟ امضا : Sharif
m.sina گفت نی بر سر کوی تو دلم یافته جای نی در حرم وصل نهاده جان پای سرگشته چنین چند دوم گرد جهان ای راهنما مرا به خود راه نمای کلیک کنید تا باز شود... گر کِشد خصم بزور از کِف من دامنِ اوست چه کند با کِشیشِ دل که میان من و اوست...؟
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 4/1/24 #6,995 Sharif گفت گر کِشد خصم بزور از کِف من دامنِ اوست چه کند با کِشیشِ دل که میان من و اوست...؟ کلیک کنید تا باز شود... تا کی چو گل از هوا مشوش باشیم چند از پی آبرو در آتش باشیم چون جان عزیز ما به دست قدر است تن را به قضا دهیم و دلخوش باشیم امضا : m.sina
Sharif گفت گر کِشد خصم بزور از کِف من دامنِ اوست چه کند با کِشیشِ دل که میان من و اوست...؟ کلیک کنید تا باز شود... تا کی چو گل از هوا مشوش باشیم چند از پی آبرو در آتش باشیم چون جان عزیز ما به دست قدر است تن را به قضا دهیم و دلخوش باشیم
Sharif کاربر انجمن سطح 7 ارسالیها 315 پسندها 638 امتیازها 4,233 مدالها 8 4/1/24 #6,996 m.sina گفت نی بر سر کوی تو دلم یافته جای نی در حرم وصل نهاده جان پای سرگشته چنین چند دوم گرد جهان ای راهنما مرا به خود راه نمای کلیک کنید تا باز شود... گر جمله برفتند نگارا تو مرو ای مونس غمگسار مارا تو مرو پر مَیکن و مَی ده و همی خند چو قند ای ساقی خوب عالم آرا تو مرو امضا : Sharif
m.sina گفت نی بر سر کوی تو دلم یافته جای نی در حرم وصل نهاده جان پای سرگشته چنین چند دوم گرد جهان ای راهنما مرا به خود راه نمای کلیک کنید تا باز شود... گر جمله برفتند نگارا تو مرو ای مونس غمگسار مارا تو مرو پر مَیکن و مَی ده و همی خند چو قند ای ساقی خوب عالم آرا تو مرو
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 4/1/24 #6,997 Sharif گفت گر جمله برفتند نگارا تو مرو ای مونس غمگسار مارا تو مرو پر مَیکن و مَی ده و همی خند چو قند ای ساقی خوب عالم آرا تو مرو کلیک کنید تا باز شود... وقتی نیستی شعر دروغی ناخوشایند است اما وقتی هستی دروغ هم در شعریست زیبا امضا : m.sina
Sharif گفت گر جمله برفتند نگارا تو مرو ای مونس غمگسار مارا تو مرو پر مَیکن و مَی ده و همی خند چو قند ای ساقی خوب عالم آرا تو مرو کلیک کنید تا باز شود... وقتی نیستی شعر دروغی ناخوشایند است اما وقتی هستی دروغ هم در شعریست زیبا
Sharif کاربر انجمن سطح 7 ارسالیها 315 پسندها 638 امتیازها 4,233 مدالها 8 4/1/24 #6,998 تا در دل من قرار کردی دل را ز تو بی قرار دیدم از ملک جهان و عیش وآدم من عشق تو اختیار دیدم امضا : Sharif
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 4/1/24 #6,999 Sharif گفت تا در دل من قرار کردی دل را ز تو بی قرار دیدم از ملک جهان و عیش وآدم من عشق تو اختیار دیدم کلیک کنید تا باز شود... می دود در تنم ای عشق که راکد نشود رگ به رگ من هم از این رخوت جاری مستم سرخوش چشم تو در ایینه شعرم زده است خیمه و من هم از این ، اینه داری مستم امضا : m.sina
Sharif گفت تا در دل من قرار کردی دل را ز تو بی قرار دیدم از ملک جهان و عیش وآدم من عشق تو اختیار دیدم کلیک کنید تا باز شود... می دود در تنم ای عشق که راکد نشود رگ به رگ من هم از این رخوت جاری مستم سرخوش چشم تو در ایینه شعرم زده است خیمه و من هم از این ، اینه داری مستم
Sharif کاربر انجمن سطح 7 ارسالیها 315 پسندها 638 امتیازها 4,233 مدالها 8 4/1/24 #7,000 m.sina گفت وقتی نیستی شعر دروغی ناخوشایند است اما وقتی هستی دروغ هم در شعریست زیبا کلیک کنید تا باز شود... ای دل بی درد چندین در را صاحب مشو لاله داغ خویش را بر سینه قسمت میکند امضا : Sharif
m.sina گفت وقتی نیستی شعر دروغی ناخوشایند است اما وقتی هستی دروغ هم در شعریست زیبا کلیک کنید تا باز شود... ای دل بی درد چندین در را صاحب مشو لاله داغ خویش را بر سینه قسمت میکند