Sharif کاربر انجمن سطح 7 ارسالیها 315 پسندها 638 امتیازها 4,233 مدالها 8 14/1/24 #7,011 انگشت خاکی گفت یکی را به سر برنهد تاج بخت یکی را به خاک اندر آرد ز تخت گلستان کند آتشی بر خلیل گروهی بر آتش برد ز آب نیل کلیک کنید تا باز شود... همان بازی کنم با زلف و خالَت که هر شب میکند با ما خیالت امضا : Sharif
انگشت خاکی گفت یکی را به سر برنهد تاج بخت یکی را به خاک اندر آرد ز تخت گلستان کند آتشی بر خلیل گروهی بر آتش برد ز آب نیل کلیک کنید تا باز شود... همان بازی کنم با زلف و خالَت که هر شب میکند با ما خیالت
MAHLA.MI هنرمند انجمن سطح 20 ارسالیها 570 پسندها 10,835 امتیازها 28,173 مدالها 19 سن 20 14/1/24 #7,012 Sharif گفت همان بازی کنم با زلف و خالَت که هر شب میکند با ما خیالت کلیک کنید تا باز شود... تماشایی ترین تصویر دنیا می شوی گاهی دلم می پاشد از هم بس که زیبا می شوی گاهی
Sharif گفت همان بازی کنم با زلف و خالَت که هر شب میکند با ما خیالت کلیک کنید تا باز شود... تماشایی ترین تصویر دنیا می شوی گاهی دلم می پاشد از هم بس که زیبا می شوی گاهی
Sharif کاربر انجمن سطح 7 ارسالیها 315 پسندها 638 امتیازها 4,233 مدالها 8 14/1/24 #7,013 انگشت خاکی گفت تماشایی ترین تصویر دنیا می شوی گاهی دلم می پاشد از هم بس که زیبا می شوی گاهی کلیک کنید تا باز شود... امروز هم به رخوت بی بادگی گذشت آری گذشت!مستی دلدادگی گذشت در آتش خیال تو با خود قدم زدم دوران عاشقی به همین سادگی گذشت امضا : Sharif
انگشت خاکی گفت تماشایی ترین تصویر دنیا می شوی گاهی دلم می پاشد از هم بس که زیبا می شوی گاهی کلیک کنید تا باز شود... امروز هم به رخوت بی بادگی گذشت آری گذشت!مستی دلدادگی گذشت در آتش خیال تو با خود قدم زدم دوران عاشقی به همین سادگی گذشت
MAHLA.MI هنرمند انجمن سطح 20 ارسالیها 570 پسندها 10,835 امتیازها 28,173 مدالها 19 سن 20 14/1/24 #7,014 تورا را از سرخی سیب غزل هایم گریزی نیست تو هم مانند هوا زود اغوا میشوی گاهی
Friba~ مدیر بازنشسته سطح 39 ارسالیها 2,638 پسندها 42,435 امتیازها 66,873 مدالها 26 17/1/24 #7,015 انگشت خاکی گفت تورا را از سرخی سیب غزل هایم گریزی نیست تو هم مانند هوا زود اغوا میشوی گاهی کلیک کنید تا باز شود... یک روز به شیدایی در زلف تو آویزم زان دو لب شیرینت صد شور برانگیزم
انگشت خاکی گفت تورا را از سرخی سیب غزل هایم گریزی نیست تو هم مانند هوا زود اغوا میشوی گاهی کلیک کنید تا باز شود... یک روز به شیدایی در زلف تو آویزم زان دو لب شیرینت صد شور برانگیزم
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,584 پسندها 38,821 امتیازها 66,873 مدالها 40 سن 21 26/1/24 #7,016 من و جام می و معشوق؟ الباقی اضافات است اگر هستی که بسم الله در تاخیر آفات است امضا : M.Fakher
L.latifi❁ ناظر رمان سطح 14 ارسالیها 954 پسندها 7,081 امتیازها 22,873 مدالها 16 سن 23 2/3/24 #7,017 داد خود از کس نیابم جز مگر زانک او از من بمن نزدیکتر کین منی از وی رسد دم دم مرا پس ورا بینم چو این شد کم مرا امضا : L.latifi❁
داد خود از کس نیابم جز مگر زانک او از من بمن نزدیکتر کین منی از وی رسد دم دم مرا پس ورا بینم چو این شد کم مرا
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,963 پسندها 4,710 امتیازها 28,973 مدالها 17 13/3/24 #7,018 Jan.Sakht گفت داد خود از کس نیابم جز مگر زانک او از من بمن نزدیکتر کین منی از وی رسد دم دم مرا پس ورا بینم چو این شد کم مرا کلیک کنید تا باز شود... از کاج بلند و دارکوبی می گفت از سایه سرو در غروبی می گفت در بیتی اگر به من توجه می کرد شهرام رباعیات خوبی میگفت امضا : فلورا.
Jan.Sakht گفت داد خود از کس نیابم جز مگر زانک او از من بمن نزدیکتر کین منی از وی رسد دم دم مرا پس ورا بینم چو این شد کم مرا کلیک کنید تا باز شود... از کاج بلند و دارکوبی می گفت از سایه سرو در غروبی می گفت در بیتی اگر به من توجه می کرد شهرام رباعیات خوبی میگفت
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 14/3/24 #7,019 فلورا. گفت از کاج بلند و دارکوبی می گفت از سایه سرو در غروبی می گفت در بیتی اگر به من توجه می کرد شهرام رباعیات خوبی میگفت کلیک کنید تا باز شود... تازه شود حیات ما چون بگشاید او دهن بوی گل است یا نفس آب حیات یا سخن از نفسش مشام ما نافه مشک میشود شاید اگر برون بری مجمر عود از انجمن امضا : m.sina
فلورا. گفت از کاج بلند و دارکوبی می گفت از سایه سرو در غروبی می گفت در بیتی اگر به من توجه می کرد شهرام رباعیات خوبی میگفت کلیک کنید تا باز شود... تازه شود حیات ما چون بگشاید او دهن بوی گل است یا نفس آب حیات یا سخن از نفسش مشام ما نافه مشک میشود شاید اگر برون بری مجمر عود از انجمن
♡°DINA° رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 73 پسندها 269 امتیازها 1,048 مدالها 3 15/3/24 #7,020 m.sina گفت تازه شود حیات ما چون بگشاید او دهن بوی گل است یا نفس آب حیات یا سخن از نفسش مشام ما نافه مشک میشود شاید اگر برون بری مجمر عود از انجمن کلیک کنید تا باز شود... نبود به غیر دوست کس اندر سرای دل آری درون دل نبود جز خدای دل امضا : ♡°DINA°
m.sina گفت تازه شود حیات ما چون بگشاید او دهن بوی گل است یا نفس آب حیات یا سخن از نفسش مشام ما نافه مشک میشود شاید اگر برون بری مجمر عود از انجمن کلیک کنید تا باز شود... نبود به غیر دوست کس اندر سرای دل آری درون دل نبود جز خدای دل