m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,168 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/9/22 #631 فلورا. گفت شاگرد که بودی که چنین استادی خوبی و کرم را چو نکو بنیادی کلیک کنید تا باز شود... یکدم که ز دیدار تو یک سو افتم از وسوسه اندیشه به صد کو افتم از دیدن روی تو چنان گردانم کز جنبش یک موی تو در رو افتم امضا : m.sina
فلورا. گفت شاگرد که بودی که چنین استادی خوبی و کرم را چو نکو بنیادی کلیک کنید تا باز شود... یکدم که ز دیدار تو یک سو افتم از وسوسه اندیشه به صد کو افتم از دیدن روی تو چنان گردانم کز جنبش یک موی تو در رو افتم
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,716 امتیازها 28,973 مدالها 17 2/9/22 #632 m.sina گفت یکدم که ز دیدار تو یک سو افتم از وسوسه اندیشه به صد کو افتم از دیدن روی تو چنان گردانم کز جنبش یک موی تو در رو افتم کلیک کنید تا باز شود... مـــرغ کـــه طــور تــویی خســته بــه منقار مرا قطـــره تویی بحــر تویی لطـف تــویی قهــر تویی قنــد تـــویی زهـــر تــویی بیــــش میـــازار مرا!! امضا : فلورا.
m.sina گفت یکدم که ز دیدار تو یک سو افتم از وسوسه اندیشه به صد کو افتم از دیدن روی تو چنان گردانم کز جنبش یک موی تو در رو افتم کلیک کنید تا باز شود... مـــرغ کـــه طــور تــویی خســته بــه منقار مرا قطـــره تویی بحــر تویی لطـف تــویی قهــر تویی قنــد تـــویی زهـــر تــویی بیــــش میـــازار مرا!!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,168 امتیازها 35,773 مدالها 16 3/9/22 #633 فلورا. گفت مـــرغ کـــه طــور تــویی خســته بــه منقار مرا قطـــره تویی بحــر تویی لطـف تــویی قهــر تویی قنــد تـــویی زهـــر تــویی بیــــش میـــازار مرا!! کلیک کنید تا باز شود... از بامدادان ساغری پر کرد خوش خمارهای چون فرقدی عرعرقدی شکرلبی مه پارهای آن نرگس سرمست او و آن طره چون شست او و آن ساغری در دست او هر چاره بیچارهای امضا : m.sina
فلورا. گفت مـــرغ کـــه طــور تــویی خســته بــه منقار مرا قطـــره تویی بحــر تویی لطـف تــویی قهــر تویی قنــد تـــویی زهـــر تــویی بیــــش میـــازار مرا!! کلیک کنید تا باز شود... از بامدادان ساغری پر کرد خوش خمارهای چون فرقدی عرعرقدی شکرلبی مه پارهای آن نرگس سرمست او و آن طره چون شست او و آن ساغری در دست او هر چاره بیچارهای
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,716 امتیازها 28,973 مدالها 17 4/9/22 #634 m.sina گفت از بامدادان ساغری پر کرد خوش خمارهای چون فرقدی عرعرقدی شکرلبی مه پارهای آن نرگس سرمست او و آن طره چون شست او و آن ساغری در دست او هر چاره بیچارهای کلیک کنید تا باز شود... یاری که دلم خستی در بر رخ ما بستی غمخواره یاران شد تا باد چنین بادا هم باده جدا خوردی هم عیش جدا کردی نک سرده ی مهمان شد تا باد چنین بادا! امضا : فلورا.
m.sina گفت از بامدادان ساغری پر کرد خوش خمارهای چون فرقدی عرعرقدی شکرلبی مه پارهای آن نرگس سرمست او و آن طره چون شست او و آن ساغری در دست او هر چاره بیچارهای کلیک کنید تا باز شود... یاری که دلم خستی در بر رخ ما بستی غمخواره یاران شد تا باد چنین بادا هم باده جدا خوردی هم عیش جدا کردی نک سرده ی مهمان شد تا باد چنین بادا!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,168 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/9/22 #635 فلورا. گفت یاری که دلم خستی در بر رخ ما بستی غمخواره یاران شد تا باد چنین بادا هم باده جدا خوردی هم عیش جدا کردی نک سرده ی مهمان شد تا باد چنین بادا! کلیک کنید تا باز شود... آنکه به دل اسیرمش در دل و جان پذیرمش گر چه گذشت عمر من باز ز سر بگیرمش امضا : m.sina
فلورا. گفت یاری که دلم خستی در بر رخ ما بستی غمخواره یاران شد تا باد چنین بادا هم باده جدا خوردی هم عیش جدا کردی نک سرده ی مهمان شد تا باد چنین بادا! کلیک کنید تا باز شود... آنکه به دل اسیرمش در دل و جان پذیرمش گر چه گذشت عمر من باز ز سر بگیرمش
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,716 امتیازها 28,973 مدالها 17 9/9/22 #636 m.sina گفت آنکه به دل اسیرمش در دل و جان پذیرمش گر چه گذشت عمر من باز ز سر بگیرمش کلیک کنید تا باز شود... شمس الحق تبریزی با غنچه دل گوید چون باز شود چشمت بیننده شوی با ما! امضا : فلورا.
m.sina گفت آنکه به دل اسیرمش در دل و جان پذیرمش گر چه گذشت عمر من باز ز سر بگیرمش کلیک کنید تا باز شود... شمس الحق تبریزی با غنچه دل گوید چون باز شود چشمت بیننده شوی با ما!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,168 امتیازها 35,773 مدالها 16 9/9/22 #637 فلورا. گفت شمس الحق تبریزی با غنچه دل گوید چون باز شود چشمت بیننده شوی با کلیک کنید تا باز شود... امضا : m.sina
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,168 امتیازها 35,773 مدالها 16 9/9/22 #638 فلورا. گفت شمس الحق تبریزی با غنچه دل گوید چون باز شود چشمت بیننده شوی با ما! کلیک کنید تا باز شود... ای خدا از عاشقان خشنود باش عاشقان را عاقبت محمود باش دیگران از مرگ مهلت خواستند عاشقان گویند نی نی زود باش امضا : m.sina
فلورا. گفت شمس الحق تبریزی با غنچه دل گوید چون باز شود چشمت بیننده شوی با ما! کلیک کنید تا باز شود... ای خدا از عاشقان خشنود باش عاشقان را عاقبت محمود باش دیگران از مرگ مهلت خواستند عاشقان گویند نی نی زود باش
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,716 امتیازها 28,973 مدالها 17 9/9/22 #639 m.sina گفت ای خدا از عاشقان خشنود باش عاشقان را عاقبت محمود باش دیگران از مرگ مهلت خواستند عاشقان گویند نی نی زود باش کلیک کنید تا باز شود... شمس تبريزي به دورت هيچ کس هشيار نيست کافر و مومن خراب و زاهد و خمّار م**س.ت! لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : فلورا.
m.sina گفت ای خدا از عاشقان خشنود باش عاشقان را عاقبت محمود باش دیگران از مرگ مهلت خواستند عاشقان گویند نی نی زود باش کلیک کنید تا باز شود... شمس تبريزي به دورت هيچ کس هشيار نيست کافر و مومن خراب و زاهد و خمّار م**س.ت! لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,168 امتیازها 35,773 مدالها 16 10/9/22 #640 فلورا. گفت شمس تبريزي به دورت هيچ کس هشيار نيست کافر و مومن خراب و زاهد و خمّار م**س.ت! کلیک کنید تا باز شود... ترش رویی و خشمینی چنین شیرین ندیدستم ز افسونهاش مجنونم ز افسانهاش سرمستم بتان بس دیدهام جانا ولیکن نی چنین زیبا تویی پیوندم و خویشم کنون در خویش درجستم امضا : m.sina
فلورا. گفت شمس تبريزي به دورت هيچ کس هشيار نيست کافر و مومن خراب و زاهد و خمّار م**س.ت! کلیک کنید تا باز شود... ترش رویی و خشمینی چنین شیرین ندیدستم ز افسونهاش مجنونم ز افسانهاش سرمستم بتان بس دیدهام جانا ولیکن نی چنین زیبا تویی پیوندم و خویشم کنون در خویش درجستم