فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,716 امتیازها 28,973 مدالها 17 29/8/22 #621 Shahan. گفت در مذهب بیکیشان بیگانگی خویشان باد است بر ایشان آهسته که سرمستم کلیک کنید تا باز شود... مرغان آبی را چه غم تا غم خورد مرغ هوا ما رخ ز شکر افروخته با موج و بحر آموخته! آخرین ویرایش 29/8/22 امضا : فلورا.
Shahan. گفت در مذهب بیکیشان بیگانگی خویشان باد است بر ایشان آهسته که سرمستم کلیک کنید تا باز شود... مرغان آبی را چه غم تا غم خورد مرغ هوا ما رخ ز شکر افروخته با موج و بحر آموخته!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,168 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/8/22 #622 فلورا. گفت مرغان آبی را چه غم تا غم خورد مرغ هوا ما رخ ز شکر افروخته با موج و بحر آموخته! کلیک کنید تا باز شود... هستم به وصال دوست دلشاد امشب وز غصهٔ هجر گشته آزاد امشب با یار بچرخم و دل میگوید یارب که کلید صبح گم باد امشب امضا : m.sina
فلورا. گفت مرغان آبی را چه غم تا غم خورد مرغ هوا ما رخ ز شکر افروخته با موج و بحر آموخته! کلیک کنید تا باز شود... هستم به وصال دوست دلشاد امشب وز غصهٔ هجر گشته آزاد امشب با یار بچرخم و دل میگوید یارب که کلید صبح گم باد امشب
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,716 امتیازها 28,973 مدالها 17 30/8/22 #623 m.sina گفت هستم به وصال دوست دلشاد امشب وز غصهٔ هجر گشته آزاد امشب با یار بچرخم و دل میگوید یارب که کلید صبح گم باد امشب کلیک کنید تا باز شود... بی همگان بسر شود بی تو بسر نمیشود داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود! امضا : فلورا.
m.sina گفت هستم به وصال دوست دلشاد امشب وز غصهٔ هجر گشته آزاد امشب با یار بچرخم و دل میگوید یارب که کلید صبح گم باد امشب کلیک کنید تا باز شود... بی همگان بسر شود بی تو بسر نمیشود داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,168 امتیازها 35,773 مدالها 16 30/8/22 #624 فلورا. گفت بی همگان بسر شود بی تو بسر نمیشود داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود! کلیک کنید تا باز شود... در دل نگذازمت که افکار شوی در دیده ندارمت که بس خار شوی در جان کنمت جای نه در دیده و دل تا در نفس بازپسین یار شوی امضا : m.sina
فلورا. گفت بی همگان بسر شود بی تو بسر نمیشود داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود! کلیک کنید تا باز شود... در دل نگذازمت که افکار شوی در دیده ندارمت که بس خار شوی در جان کنمت جای نه در دیده و دل تا در نفس بازپسین یار شوی
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,716 امتیازها 28,973 مدالها 17 31/8/22 #625 m.sina گفت در دل نگذازمت که افکار شوی در دیده ندارمت که بس خار شوی در جان کنمت جای نه در دیده و دل تا در نفس بازپسین یار شوی کلیک کنید تا باز شود... یک پاره اخضر میشود یک پاره عبهر میشود یک پاره گوهر میشود یک پاره لعل و کهربا! امضا : فلورا.
m.sina گفت در دل نگذازمت که افکار شوی در دیده ندارمت که بس خار شوی در جان کنمت جای نه در دیده و دل تا در نفس بازپسین یار شوی کلیک کنید تا باز شود... یک پاره اخضر میشود یک پاره عبهر میشود یک پاره گوهر میشود یک پاره لعل و کهربا!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,168 امتیازها 35,773 مدالها 16 31/8/22 #626 فلورا. گفت یک پاره اخضر میشود یک پاره عبهر میشود یک پاره گوهر میشود یک پاره لعل و کهربا! کلیک کنید تا باز شود... ار بهر خدا بنگر در روی چو زر جانا هر جا که روی ما را با خویش ببر جانا چون در دل ما ایی دامن خود برکش تا جامه نیالایی از خون جگر جانا امضا : m.sina
فلورا. گفت یک پاره اخضر میشود یک پاره عبهر میشود یک پاره گوهر میشود یک پاره لعل و کهربا! کلیک کنید تا باز شود... ار بهر خدا بنگر در روی چو زر جانا هر جا که روی ما را با خویش ببر جانا چون در دل ما ایی دامن خود برکش تا جامه نیالایی از خون جگر جانا
A Aydindot نو ورود سطح 1 ارسالیها 34 پسندها 46 امتیازها 53 مدالها 1 1/9/22 #627 امروز دیدم یار را آن رونق هر کار را میشد روان بر آسمان همچون روان مصطفا
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,716 امتیازها 28,973 مدالها 17 1/9/22 #628 Amir Masuod گفت امروز دیدم یار را آن رونق هر کار را میشد روان بر آسمان همچون روان مصطفا کلیک کنید تا باز شود... ي عاشقــان اي عاشقـان پیمانه را گم كرده ام دركنج ویران مــــانده ام ؛ خمخــــانه را گم كرده ام امضا : فلورا.
Amir Masuod گفت امروز دیدم یار را آن رونق هر کار را میشد روان بر آسمان همچون روان مصطفا کلیک کنید تا باز شود... ي عاشقــان اي عاشقـان پیمانه را گم كرده ام دركنج ویران مــــانده ام ؛ خمخــــانه را گم كرده ام
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,168 امتیازها 35,773 مدالها 16 1/9/22 #629 فلورا. گفت ي عاشقــان اي عاشقـان پیمانه را گم كرده ام دركنج ویران مــــانده ام ؛ خمخــــانه را گم كرده ام کلیک کنید تا باز شود... مرا دلیست خراب خراب در ره عشق خراب کرده خراباتیی به یک بارش امضا : m.sina
فلورا. گفت ي عاشقــان اي عاشقـان پیمانه را گم كرده ام دركنج ویران مــــانده ام ؛ خمخــــانه را گم كرده ام کلیک کنید تا باز شود... مرا دلیست خراب خراب در ره عشق خراب کرده خراباتیی به یک بارش
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,716 امتیازها 28,973 مدالها 17 1/9/22 #630 m.sina گفت مرا دلیست خراب خراب در ره عشق خراب کرده خراباتیی به یک بارش کلیک کنید تا باز شود... شاگرد که بودی که چنین استادی خوبی و کرم را چو نکو بنیادی امضا : فلورا.
m.sina گفت مرا دلیست خراب خراب در ره عشق خراب کرده خراباتیی به یک بارش کلیک کنید تا باز شود... شاگرد که بودی که چنین استادی خوبی و کرم را چو نکو بنیادی