(فاطمه1381) مدیر بازنشسته سطح 4 ارسالیها 2,965 پسندها 3,118 امتیازها 28,773 مدالها 3 9/11/20 #51 Amir Mohammad گفت ما حاصل عمری به دمی بفروشیم صد خرمن شادی به غمی بفروشیم در یک دم اگر هزار جان دست دهد در حال به خاک قدمی بفروشیم کلیک کنید تا باز شود... من بی مایه که باشم که خریدار تو باشم حیف باشد که تو یار من و من یار تو باشم
Amir Mohammad گفت ما حاصل عمری به دمی بفروشیم صد خرمن شادی به غمی بفروشیم در یک دم اگر هزار جان دست دهد در حال به خاک قدمی بفروشیم کلیک کنید تا باز شود... من بی مایه که باشم که خریدار تو باشم حیف باشد که تو یار من و من یار تو باشم
A Amir Mohammad رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 137 پسندها 648 امتیازها 3,803 مدالها 6 14/11/20 #52 ما را همه شب نمیبرد خواب ای خفته روزگار دریاب
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 17/11/20 #53 Amir Mohammad گفت ما را همه شب نمیبرد خواب ای خفته روزگار دریاب کلیک کنید تا باز شود... بگذار تا بگرییم چون ابر در بهاران کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران هر کو ش*ر..اب فرقت روزی چشیده باشد داند که سخت باشد قطع امیدواران لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : m.sina
Amir Mohammad گفت ما را همه شب نمیبرد خواب ای خفته روزگار دریاب کلیک کنید تا باز شود... بگذار تا بگرییم چون ابر در بهاران کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران هر کو ش*ر..اب فرقت روزی چشیده باشد داند که سخت باشد قطع امیدواران لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
A Amir Mohammad رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 137 پسندها 648 امتیازها 3,803 مدالها 6 24/11/20 #54 نگارخانه چینی که وصف میگویند نه ممکن است که مثل نگار ما باشد
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 7/12/20 #55 Amir Mohammad گفت نگارخانه چینی که وصف میگویند نه ممکن است که مثل نگار ما باشد کلیک کنید تا باز شود... دیدار تو حل مشکلات است صبر ازتوخلاف ممکنات است عهد تو وتوبه ی من از عشق می بینم وهر دو بی ثباتست امضا : m.sina
Amir Mohammad گفت نگارخانه چینی که وصف میگویند نه ممکن است که مثل نگار ما باشد کلیک کنید تا باز شود... دیدار تو حل مشکلات است صبر ازتوخلاف ممکنات است عهد تو وتوبه ی من از عشق می بینم وهر دو بی ثباتست
S Shiva.Panah مدیر بازنشسته سطح 31 ارسالیها 1,089 پسندها 23,086 امتیازها 43,073 مدالها 38 7/12/20 #56 m.sina گفت دیدار تو حل مشکلات است صبر ازتوخلاف ممکنات است عهد تو وتوبه ی من از عشق می بینم وهر دو بی ثباتست کلیک کنید تا باز شود... تا به گریبان نرسد دست مرگ دست ز دامن نکنیمت رها امضا : Shiva.Panah
m.sina گفت دیدار تو حل مشکلات است صبر ازتوخلاف ممکنات است عهد تو وتوبه ی من از عشق می بینم وهر دو بی ثباتست کلیک کنید تا باز شود... تا به گریبان نرسد دست مرگ دست ز دامن نکنیمت رها
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 7/12/20 #57 SHIVA PANAH گفت تا به گریبان نرسد دست مرگ دست ز دامن نکنیمت رها کلیک کنید تا باز شود... امشب که حضور یار جان افروزست بختم به خلاف دشمنان پیروزست گو شمع بمیر و مه فرو شو که مرا آن شب که تو در کنار باشی روزست امضا : m.sina
SHIVA PANAH گفت تا به گریبان نرسد دست مرگ دست ز دامن نکنیمت رها کلیک کنید تا باز شود... امشب که حضور یار جان افروزست بختم به خلاف دشمنان پیروزست گو شمع بمیر و مه فرو شو که مرا آن شب که تو در کنار باشی روزست
S Shiva.Panah مدیر بازنشسته سطح 31 ارسالیها 1,089 پسندها 23,086 امتیازها 43,073 مدالها 38 7/12/20 #58 m.sina گفت امشب که حضور یار جان افروزست بختم به خلاف دشمنان پیروزست گو شمع بمیر و مه فرو شو که مرا آن شب که تو در کنار باشی روزست کلیک کنید تا باز شود... تو را در آینه دیدن جمال طلعت خویش بیان کند که چه بودست ناشکیبا را امضا : Shiva.Panah
m.sina گفت امشب که حضور یار جان افروزست بختم به خلاف دشمنان پیروزست گو شمع بمیر و مه فرو شو که مرا آن شب که تو در کنار باشی روزست کلیک کنید تا باز شود... تو را در آینه دیدن جمال طلعت خویش بیان کند که چه بودست ناشکیبا را
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 7/12/20 #59 SHIVA PANAH گفت تو را در آینه دیدن جمال طلعت خویش بیان کند که چه بودست ناشکیبا را کلیک کنید تا باز شود... ای مایه ی درمان نفسی ننشینی تا صورت حال دردمندان بینی گر من به تو فَرهادصفت شیفتهام عیبم مکن ای جان که تو بس شیرینی امضا : m.sina
SHIVA PANAH گفت تو را در آینه دیدن جمال طلعت خویش بیان کند که چه بودست ناشکیبا را کلیک کنید تا باز شود... ای مایه ی درمان نفسی ننشینی تا صورت حال دردمندان بینی گر من به تو فَرهادصفت شیفتهام عیبم مکن ای جان که تو بس شیرینی
S Shiva.Panah مدیر بازنشسته سطح 31 ارسالیها 1,089 پسندها 23,086 امتیازها 43,073 مدالها 38 7/12/20 #60 m.sina گفت ای مایه ی درمان نفسی ننشینی تا صورت حال دردمندان بینی گر من به تو فَرهادصفت شیفتهام عیبم مکن ای جان که تو بس شیرینی کلیک کنید تا باز شود... یا رب تو آشنا را مهلت ده و سلامت چندان که بازبیند دیدار آشنا را امضا : Shiva.Panah
m.sina گفت ای مایه ی درمان نفسی ننشینی تا صورت حال دردمندان بینی گر من به تو فَرهادصفت شیفتهام عیبم مکن ای جان که تو بس شیرینی کلیک کنید تا باز شود... یا رب تو آشنا را مهلت ده و سلامت چندان که بازبیند دیدار آشنا را