SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,049 پسندها 27,877 امتیازها 70,873 مدالها 26 26/7/21 #71 بهآر :) گفت در آن ساعت كه خواهن اين و آن مُرد نخواهند از جهان بيش از كفن برد کلیک کنید تا باز شود... دوستان عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی امضا : SAN.SNI
بهآر :) گفت در آن ساعت كه خواهن اين و آن مُرد نخواهند از جهان بيش از كفن برد کلیک کنید تا باز شود... دوستان عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی
A Amir Mohammad رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 137 پسندها 648 امتیازها 3,803 مدالها 6 29/9/21 #72 یک باره به ترک ما بگفتی زنهار نگویی این نه نیکوست
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,188 امتیازها 35,773 مدالها 16 1/10/21 #73 تا سر زلف پریشان تو محبوب منست روزگارم به سر زلف پریشان ماند چه کند کشته عشقت که نگوید غم دل تو مپندار که خون ریزی و پنهان ماند امضا : m.sina
تا سر زلف پریشان تو محبوب منست روزگارم به سر زلف پریشان ماند چه کند کشته عشقت که نگوید غم دل تو مپندار که خون ریزی و پنهان ماند
A Amir Mohammad رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 137 پسندها 648 امتیازها 3,803 مدالها 6 11/10/21 #74 دوست میدارم من این نالیدن دلسوز را تا به هر نوعی که باشد بگذرانم روز را
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,887 پسندها 7,867 امتیازها 30,973 مدالها 27 11/10/21 مدیر #75 Amir Mohammad گفت دوست میدارم من این نالیدن دلسوز را تا به هر نوعی که باشد بگذرانم روز را کلیک کنید تا باز شود... روزی گرت غمی برسد تنگدل مباش روشکر کن مبادا که بد بدتر شود امضا : Fateme Amade
Amir Mohammad گفت دوست میدارم من این نالیدن دلسوز را تا به هر نوعی که باشد بگذرانم روز را کلیک کنید تا باز شود... روزی گرت غمی برسد تنگدل مباش روشکر کن مبادا که بد بدتر شود
A Amir Mohammad رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 137 پسندها 648 امتیازها 3,803 مدالها 6 27/10/21 #76 دوست میدارم من این نالیدن دلسوز را تا به هر نوعی که باشد بگذرانم روز را
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,188 امتیازها 35,773 مدالها 16 4/11/21 #77 Amir Mohammad گفت دوست میدارم من این نالیدن دلسوز را تا به هر نوعی که باشد بگذرانم روز را کلیک کنید تا باز شود... ای مدعی که میگذری بر کنار آب ما را که غرقهایم ندانی چه حالت است زین در کجا رویم که ما را به خاک او واو را به خون ما که بریزد حوالت است امضا : m.sina
Amir Mohammad گفت دوست میدارم من این نالیدن دلسوز را تا به هر نوعی که باشد بگذرانم روز را کلیک کنید تا باز شود... ای مدعی که میگذری بر کنار آب ما را که غرقهایم ندانی چه حالت است زین در کجا رویم که ما را به خاک او واو را به خون ما که بریزد حوالت است
A Amir Mohammad رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 137 پسندها 648 امتیازها 3,803 مدالها 6 4/11/21 #78 m.sina گفت ای مدعی که میگذری بر کنار آب ما را که غرقهایم ندانی چه حالت است زین در کجا رویم که ما را به خاک او واو را به خون ما که بریزد حوالت است کلیک کنید تا باز شود... تا بود بار غمت بر دل بیهوش مرا سوز عشقت ننشاند ز جگر جوش مرا نگذرد یاد گل و سنبلم اندر خاطر تا به خاطر بود آن زلف و بناگوش مرا
m.sina گفت ای مدعی که میگذری بر کنار آب ما را که غرقهایم ندانی چه حالت است زین در کجا رویم که ما را به خاک او واو را به خون ما که بریزد حوالت است کلیک کنید تا باز شود... تا بود بار غمت بر دل بیهوش مرا سوز عشقت ننشاند ز جگر جوش مرا نگذرد یاد گل و سنبلم اندر خاطر تا به خاطر بود آن زلف و بناگوش مرا
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,188 امتیازها 35,773 مدالها 16 4/11/21 #79 Amir Mohammad گفت تا بود بار غمت بر دل بیهوش مرا سوز عشقت ننشاند ز جگر جوش مرا نگذرد یاد گل و سنبلم اندر خاطر تا به خاطر بود آن زلف و بناگوش مرا کلیک کنید تا باز شود... از هر چه میرود سخن دوست خوشترست پیغام آشنا نفس روح پرورست هرگز وجود حاضر غایب شنیدهای من در میان جمع و دلم جای دیگرست امضا : m.sina
Amir Mohammad گفت تا بود بار غمت بر دل بیهوش مرا سوز عشقت ننشاند ز جگر جوش مرا نگذرد یاد گل و سنبلم اندر خاطر تا به خاطر بود آن زلف و بناگوش مرا کلیک کنید تا باز شود... از هر چه میرود سخن دوست خوشترست پیغام آشنا نفس روح پرورست هرگز وجود حاضر غایب شنیدهای من در میان جمع و دلم جای دیگرست
A Amir Mohammad رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 137 پسندها 648 امتیازها 3,803 مدالها 6 4/11/21 #80 m.sina گفت از هر چه میرود سخن دوست خوشترست پیغام آشنا نفس روح پرورست هرگز وجود حاضر غایب شنیدهای من در میان جمع و دلم جای دیگرست کلیک کنید تا باز شود... تا دل به تو پیوستم راه همه دربستم جایی که تو بنشینی بس فتنه که برخیزد
m.sina گفت از هر چه میرود سخن دوست خوشترست پیغام آشنا نفس روح پرورست هرگز وجود حاضر غایب شنیدهای من در میان جمع و دلم جای دیگرست کلیک کنید تا باز شود... تا دل به تو پیوستم راه همه دربستم جایی که تو بنشینی بس فتنه که برخیزد