m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 4/10/20 #71 Arefeh_H گفت تشنگان مهر محتاج ترحم نیستند کوشش بیهوده در عشق از گدایی بهتر است کلیک کنید تا باز شود... تفاوت های ما بیش از شباهت هاست باور کن تو تلخی ش*ر..اب کهنه ای من تلخی زهرم لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : m.sina
Arefeh_H گفت تشنگان مهر محتاج ترحم نیستند کوشش بیهوده در عشق از گدایی بهتر است کلیک کنید تا باز شود... تفاوت های ما بیش از شباهت هاست باور کن تو تلخی ش*ر..اب کهنه ای من تلخی زهرم لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 13/10/20 #72 m.sina گفت تفاوت های ما بیش از شباهت هاست باور کن تو تلخی ش*ر..اب کهنه ای من تلخی زهرم کلیک کنید تا باز شود... مرگ یک عمر به در کوفت که باید برویم دیگر اصرار مکن باشد، باشد، رفتیم امضا : SAN.SNI
m.sina گفت تفاوت های ما بیش از شباهت هاست باور کن تو تلخی ش*ر..اب کهنه ای من تلخی زهرم کلیک کنید تا باز شود... مرگ یک عمر به در کوفت که باید برویم دیگر اصرار مکن باشد، باشد، رفتیم
A ABCDEFGH کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 458 پسندها 5,119 امتیازها 22,873 مدالها 14 19/10/20 #73 من محال است به دیدار تو قانع باشم کی پلنگی شده راضی به تماشا از ماه***
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 20/10/20 #74 هر کسی در دل من جای خودش را دارد جانشین تو در این سینه خداوند نشد خواستند از تو بگویند شبی شاعرها عاقبت با قلم شرم نوشتند: نشد! امضا : SAN.SNI
هر کسی در دل من جای خودش را دارد جانشین تو در این سینه خداوند نشد خواستند از تو بگویند شبی شاعرها عاقبت با قلم شرم نوشتند: نشد!
nhirqm˙ رو به پیشرفت سطح 4 ارسالیها 175 پسندها 359 امتیازها 2,113 مدالها 5 24/10/20 #75 دنیا مرا فروخت ولی کاش دست کم چون بردگان مرا به تماشا نمی گذاشت شاید اگر تو نیز به دریا نمی زدی هرگز به این جزیره کسی پا نمی گذاشت امضا : nhirqm˙
دنیا مرا فروخت ولی کاش دست کم چون بردگان مرا به تماشا نمی گذاشت شاید اگر تو نیز به دریا نمی زدی هرگز به این جزیره کسی پا نمی گذاشت
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,584 پسندها 38,804 امتیازها 66,873 مدالها 40 25/10/20 #76 تفاوت های ما بیش از شباهت هاست باور کن! تو در تلخی ش*ر..اب کهنهای من تلخی زهرم لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : M.Fakher
تفاوت های ما بیش از شباهت هاست باور کن! تو در تلخی ش*ر..اب کهنهای من تلخی زهرم لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
MOBARAKEH کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 820 پسندها 9,217 امتیازها 30,873 مدالها 19 27/10/20 #77 Nora⸙ گفت تفاوت های ما بیش از شباهت هاست باور کن! تو در تلخی ش*ر..اب کهنهای من تلخی زهرم کلیک کنید تا باز شود... می شنیدیم صدای قدمش را اما پیش از آن لحظه که در را بگشاید رفتیم زندگی سرخی سیبی است که افتاده به خاک به نظر خوب رسیدیم ولی بد رفتیم امضا : MOBARAKEH
Nora⸙ گفت تفاوت های ما بیش از شباهت هاست باور کن! تو در تلخی ش*ر..اب کهنهای من تلخی زهرم کلیک کنید تا باز شود... می شنیدیم صدای قدمش را اما پیش از آن لحظه که در را بگشاید رفتیم زندگی سرخی سیبی است که افتاده به خاک به نظر خوب رسیدیم ولی بد رفتیم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 27/10/20 #78 Mobarakeh گفت می شنیدیم صدای قدمش را اما پیش از آن لحظه که در را بگشاید رفتیم زندگی سرخی سیبی است که افتاده به خاک به نظر خوب رسیدیم ولی بد رفتیم کلیک کنید تا باز شود... می شنیدیم صدای قدمش را اما پیش از آن لحظه که در را بگشاید رفتیم زندگی سرخی سیبی است که افتاده به خاک به نظر خوب رسیدیم ولی بد رفتیم امضا : m.sina
Mobarakeh گفت می شنیدیم صدای قدمش را اما پیش از آن لحظه که در را بگشاید رفتیم زندگی سرخی سیبی است که افتاده به خاک به نظر خوب رسیدیم ولی بد رفتیم کلیک کنید تا باز شود... می شنیدیم صدای قدمش را اما پیش از آن لحظه که در را بگشاید رفتیم زندگی سرخی سیبی است که افتاده به خاک به نظر خوب رسیدیم ولی بد رفتیم
MOBARAKEH کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 820 پسندها 9,217 امتیازها 30,873 مدالها 19 27/10/20 #79 m.sina گفت می شنیدیم صدای قدمش را اما پیش از آن لحظه که در را بگشاید رفتیم زندگی سرخی سیبی است که افتاده به خاک به نظر خوب رسیدیم ولی بد رفتیم کلیک کنید تا باز شود... می شنیدیم صدای قدمش را اما پیش از آن لحظه که در را بگشاید رفتیم زندگی سرخی سیبی است که افتاده به خاک به نظر خوب رسیدیم ولی بد رفتیم امضا : MOBARAKEH
m.sina گفت می شنیدیم صدای قدمش را اما پیش از آن لحظه که در را بگشاید رفتیم زندگی سرخی سیبی است که افتاده به خاک به نظر خوب رسیدیم ولی بد رفتیم کلیک کنید تا باز شود... می شنیدیم صدای قدمش را اما پیش از آن لحظه که در را بگشاید رفتیم زندگی سرخی سیبی است که افتاده به خاک به نظر خوب رسیدیم ولی بد رفتیم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 27/10/20 #80 Mobarakeh گفت می شنیدیم صدای قدمش را اما پیش از آن لحظه که در را بگشاید رفتیم زندگی سرخی سیبی است که افتاده به خاک به نظر خوب رسیدیم ولی بد رفتیم کلیک کنید تا باز شود... مرگ حق دارد که از ما روی برگردانده است زندگی در کام ما زهر هلاهل ریخته هر چه دام افکندم آهوها گریزان تر شدند حال، صدها دام دیگر در مقابل ریخته امضا : m.sina
Mobarakeh گفت می شنیدیم صدای قدمش را اما پیش از آن لحظه که در را بگشاید رفتیم زندگی سرخی سیبی است که افتاده به خاک به نظر خوب رسیدیم ولی بد رفتیم کلیک کنید تا باز شود... مرگ حق دارد که از ما روی برگردانده است زندگی در کام ما زهر هلاهل ریخته هر چه دام افکندم آهوها گریزان تر شدند حال، صدها دام دیگر در مقابل ریخته