alinasserikhanik شاعر انجمن سطح 2 ارسالیها 275 پسندها 618 امتیازها 4,113 مدالها 1 30/11/19 #2,231 زینب میشی گفت دار مکافات من است دقیقه ای نبود تو تشنه به حجله میرود زمزمه ی وصال تو کلیک کنید تا باز شود... واله شیدا شدم روح تمناشده ام سینه درددیده ام خفتم فرداشده ام
زینب میشی گفت دار مکافات من است دقیقه ای نبود تو تشنه به حجله میرود زمزمه ی وصال تو کلیک کنید تا باز شود... واله شیدا شدم روح تمناشده ام سینه درددیده ام خفتم فرداشده ام
negin javadi کاربر فعال سطح 12 ارسالیها 558 پسندها 3,967 امتیازها 17,473 مدالها 11 30/11/19 #2,232 alinasserikhanik گفت یک لحظه تمنایی در کوچه ی مینایی زیبا صنمی آمد گل گشته به زیبایی کلیک کنید تا باز شود... یکی درد و یکی درمان پسندد یک وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد امضا : negin javadi
alinasserikhanik گفت یک لحظه تمنایی در کوچه ی مینایی زیبا صنمی آمد گل گشته به زیبایی کلیک کنید تا باز شود... یکی درد و یکی درمان پسندد یک وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد
alinasserikhanik شاعر انجمن سطح 2 ارسالیها 275 پسندها 618 امتیازها 4,113 مدالها 1 30/11/19 #2,233 •°Sorian°• گفت تا نفسی به سینه هست قلب برای تو تپد گر تو مرا رها کنی سینه دگر نمیتپد کلیک کنید تا باز شود... در سرکوچه دلم ساعت کو ک دلبرم گر همه عمربر سرم سوزتوشد، دربرم
•°Sorian°• گفت تا نفسی به سینه هست قلب برای تو تپد گر تو مرا رها کنی سینه دگر نمیتپد کلیک کنید تا باز شود... در سرکوچه دلم ساعت کو ک دلبرم گر همه عمربر سرم سوزتوشد، دربرم
negin javadi کاربر فعال سطح 12 ارسالیها 558 پسندها 3,967 امتیازها 17,473 مدالها 11 30/11/19 #2,234 alinasserikhanik گفت در سرکوچه دلم ساعت کو ک دلبرم گر همه عمربر سرم سوزتوشد، دربرم کلیک کنید تا باز شود... مي رود عمر عزيز ما، دريغا چاره چيست دي برفت و ميرود امروز و فردا، چاره چيست امضا : negin javadi
alinasserikhanik گفت در سرکوچه دلم ساعت کو ک دلبرم گر همه عمربر سرم سوزتوشد، دربرم کلیک کنید تا باز شود... مي رود عمر عزيز ما، دريغا چاره چيست دي برفت و ميرود امروز و فردا، چاره چيست
alinasserikhanik شاعر انجمن سطح 2 ارسالیها 275 پسندها 618 امتیازها 4,113 مدالها 1 30/11/19 #2,235 negin javadi گفت یکی درد و یکی درمان پسندد یک وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد کلیک کنید تا باز شود... در خم زلف باد پای گفتم مانده ام به رای گرشکنی شکرشوم گرهمه گفته ام به جای
negin javadi گفت یکی درد و یکی درمان پسندد یک وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد کلیک کنید تا باز شود... در خم زلف باد پای گفتم مانده ام به رای گرشکنی شکرشوم گرهمه گفته ام به جای
negin javadi کاربر فعال سطح 12 ارسالیها 558 پسندها 3,967 امتیازها 17,473 مدالها 11 30/11/19 #2,236 alinasserikhanik گفت در خم زلف باد پای گفتم مانده ام به رای گرشکنی شکرشوم گرهمه گفته ام به جای کلیک کنید تا باز شود... یک جهان بر هم زدم وز جمله بگزیدم تو را من چه می کردم به عالم گر نمی دیدم تو ر ا امضا : negin javadi
alinasserikhanik گفت در خم زلف باد پای گفتم مانده ام به رای گرشکنی شکرشوم گرهمه گفته ام به جای کلیک کنید تا باز شود... یک جهان بر هم زدم وز جمله بگزیدم تو را من چه می کردم به عالم گر نمی دیدم تو ر ا
alinasserikhanik شاعر انجمن سطح 2 ارسالیها 275 پسندها 618 امتیازها 4,113 مدالها 1 30/11/19 #2,237 negin javadi گفت مي رود عمر عزيز ما، دريغا چاره چيست دي برفت و ميرود امروز و فردا، چاره چيست کلیک کنید تا باز شود... تا که خوب اندیشه گان در خانه اند درد مندان درجهان افسانه اند
negin javadi گفت مي رود عمر عزيز ما، دريغا چاره چيست دي برفت و ميرود امروز و فردا، چاره چيست کلیک کنید تا باز شود... تا که خوب اندیشه گان در خانه اند درد مندان درجهان افسانه اند
alinasserikhanik شاعر انجمن سطح 2 ارسالیها 275 پسندها 618 امتیازها 4,113 مدالها 1 30/11/19 #2,238 negin javadi گفت یک جهان بر هم زدم وز جمله بگزیدم تو را من چه می کردم به عالم گر نمی دیدم تو ر ا کلیک کنید تا باز شود... آه گشته ام یاد مان درسوزها مرده بادا نسل جنگ افرورزها
negin javadi گفت یک جهان بر هم زدم وز جمله بگزیدم تو را من چه می کردم به عالم گر نمی دیدم تو ر ا کلیک کنید تا باز شود... آه گشته ام یاد مان درسوزها مرده بادا نسل جنگ افرورزها
negin javadi کاربر فعال سطح 12 ارسالیها 558 پسندها 3,967 امتیازها 17,473 مدالها 11 30/11/19 #2,239 alinasserikhanik گفت تا که خوب اندیشه گان در خانه اند درد مندان درجهان افسانه اند کلیک کنید تا باز شود... در دل هوسي هست دريغا نفسي نيست ما را نفسي نيست كه در دل هوسي نيست امضا : negin javadi
alinasserikhanik گفت تا که خوب اندیشه گان در خانه اند درد مندان درجهان افسانه اند کلیک کنید تا باز شود... در دل هوسي هست دريغا نفسي نيست ما را نفسي نيست كه در دل هوسي نيست
melisa.fe مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,622 پسندها 23,150 امتیازها 44,573 مدالها 25 30/11/19 #2,240 اشعار خودتون یعنی شعری از خودتون بگیدااا negin javadi گفت در دل هوسي هست دريغا نفسي نيست ما را نفسي نيست كه در دل هوسي نيست کلیک کنید تا باز شود... تا سحر با خیال تو آرامم رویای تو میبینم با آنکه بیدارم امضا : melisa.fe
اشعار خودتون یعنی شعری از خودتون بگیدااا negin javadi گفت در دل هوسي هست دريغا نفسي نيست ما را نفسي نيست كه در دل هوسي نيست کلیک کنید تا باز شود... تا سحر با خیال تو آرامم رویای تو میبینم با آنکه بیدارم