آقای گودرزی کاربر خبره سطح 39 ارسالیها 3,584 پسندها 47,940 امتیازها 80,673 مدالها 27 17/12/19 #2,351 M.HADI گفت شر رساندن ز تو جای عجبی نیست ولیک نیکی بی هدفت سخت مرا ترسانده کلیک کنید تا باز شود... من غلط ها بکنم نیک رسانم ز تو تو خودت ترسویی مقلته کردن پیشکش :/
M.HADI گفت شر رساندن ز تو جای عجبی نیست ولیک نیکی بی هدفت سخت مرا ترسانده کلیک کنید تا باز شود... من غلط ها بکنم نیک رسانم ز تو تو خودت ترسویی مقلته کردن پیشکش :/
hadi مدیر بازنشسته سطح 42 ارسالیها 3,522 پسندها 17,750 امتیازها 71,673 مدالها 101 17/12/19 #2,352 HOORI گفت من غلط ها بکنم نیک رسانم ز تو تو خودت ترسویی مقلته کردن پیشکش :/ کلیک کنید تا باز شود... شو بخوان شعر و به نیکی بنویس شعر ها با هم و با قافیه اند امضا : hadi
HOORI گفت من غلط ها بکنم نیک رسانم ز تو تو خودت ترسویی مقلته کردن پیشکش :/ کلیک کنید تا باز شود... شو بخوان شعر و به نیکی بنویس شعر ها با هم و با قافیه اند
GHAZAL NAROUEI نویسنده افتخاری سطح 40 ارسالیها 3,048 پسندها 55,493 امتیازها 69,173 مدالها 41 17/12/19 #2,353 HOORI گفت وطنم! ای شکوه پا برجا کلیک کنید تا باز شود... این پست که در جواب آن دوست نهادی اسپم بود و فقط بود برای هنرنمایی امضا : GHAZAL NAROUEI
HOORI گفت وطنم! ای شکوه پا برجا کلیک کنید تا باز شود... این پست که در جواب آن دوست نهادی اسپم بود و فقط بود برای هنرنمایی
alinasserikhanik شاعر انجمن سطح 2 ارسالیها 275 پسندها 618 امتیازها 4,113 مدالها 1 17/12/19 #2,354 M.HADI گفت یک لحظه نگاهم به نگاه تو گره خورد زان پس همهی عمر دلم نام تو را برد کلیک کنید تا باز شود... درد هرچه دارم این راه پرخ Nana_v گفت شاد باش و شاد باش شاد باش:/ ای حوری سربه فلک شاد باش://--_-- کلیک کنید تا باز شود... شادی زی شادان به دل خندان شوند درطلسم بوستان سرگرم این زندان شوند
M.HADI گفت یک لحظه نگاهم به نگاه تو گره خورد زان پس همهی عمر دلم نام تو را برد کلیک کنید تا باز شود... درد هرچه دارم این راه پرخ Nana_v گفت شاد باش و شاد باش شاد باش:/ ای حوری سربه فلک شاد باش://--_-- کلیک کنید تا باز شود... شادی زی شادان به دل خندان شوند درطلسم بوستان سرگرم این زندان شوند
Friba~ مدیر بازنشسته سطح 39 ارسالیها 2,635 پسندها 42,425 امتیازها 66,873 مدالها 26 17/12/19 #2,355 Ghazal Naroee گفت این پست که در جواب آن دوست نهادی اسپم بود و فقط بود برای هنرنمایی کلیک کنید تا باز شود... یا غزل جوابت کشت مرا رحمی کن رحمی بر این نانای بی رو کن
Ghazal Naroee گفت این پست که در جواب آن دوست نهادی اسپم بود و فقط بود برای هنرنمایی کلیک کنید تا باز شود... یا غزل جوابت کشت مرا رحمی کن رحمی بر این نانای بی رو کن
alinasserikhanik شاعر انجمن سطح 2 ارسالیها 275 پسندها 618 امتیازها 4,113 مدالها 1 17/12/19 #2,356 M.HADI گفت شو بخوان شعر و به نیکی بنویس شعر ها با هم و با قافیه اند کلیک کنید تا باز شود... دگر این قافیه پرداز ی شب آهم دل است که دلم درخم ابرو وسر ماه ول است
M.HADI گفت شو بخوان شعر و به نیکی بنویس شعر ها با هم و با قافیه اند کلیک کنید تا باز شود... دگر این قافیه پرداز ی شب آهم دل است که دلم درخم ابرو وسر ماه ول است
Friba~ مدیر بازنشسته سطح 39 ارسالیها 2,635 پسندها 42,425 امتیازها 66,873 مدالها 26 17/12/19 #2,357 alinasserikhanik گفت دگر این قافیه پرداز ی شب آهم دل است که دلم درخم ابرو وسر ماه ول است کلیک کنید تا باز شود... تا کی توانی همچو حافظ شعر گویی؟ بیا یادی بده ما را از طبعی که داری
alinasserikhanik گفت دگر این قافیه پرداز ی شب آهم دل است که دلم درخم ابرو وسر ماه ول است کلیک کنید تا باز شود... تا کی توانی همچو حافظ شعر گویی؟ بیا یادی بده ما را از طبعی که داری
alinasserikhanik شاعر انجمن سطح 2 ارسالیها 275 پسندها 618 امتیازها 4,113 مدالها 1 17/12/19 #2,358 Nana_v گفت تا کی توانی همچو حافظ شعر گویی؟ بیا یادی بده ما را از طبعی که داری کلیک کنید تا باز شود... یاد دادست به من ،کمی و سفته بهتر سخنیست که دل نگفته
Nana_v گفت تا کی توانی همچو حافظ شعر گویی؟ بیا یادی بده ما را از طبعی که داری کلیک کنید تا باز شود... یاد دادست به من ،کمی و سفته بهتر سخنیست که دل نگفته
Friba~ مدیر بازنشسته سطح 39 ارسالیها 2,635 پسندها 42,425 امتیازها 66,873 مدالها 26 17/12/19 #2,359 alinasserikhanik گفت یاد داداست به من ،کمی و سفته بهتر سخنی است که دل نگفته کلیک کنید تا باز شود... هم الان هم بعدا ما کلا بی شانسیم سخنی ک نگوییم میپوکیم صددرصد
alinasserikhanik گفت یاد داداست به من ،کمی و سفته بهتر سخنی است که دل نگفته کلیک کنید تا باز شود... هم الان هم بعدا ما کلا بی شانسیم سخنی ک نگوییم میپوکیم صددرصد
hadi مدیر بازنشسته سطح 42 ارسالیها 3,522 پسندها 17,750 امتیازها 71,673 مدالها 101 17/12/19 #2,360 Nana_v گفت هم الان هم بعدا ما کلا بی شانسیم سخنی ک نگوییم میپوکیم صددرصد کلیک کنید تا باز شود... داری تو سواد لیک در عالم شعر این است هنر که از دل و جان گویی تا سیر دلت ره به قلم یابد تو باید که تمام واژه ها را پویی امضا : hadi
Nana_v گفت هم الان هم بعدا ما کلا بی شانسیم سخنی ک نگوییم میپوکیم صددرصد کلیک کنید تا باز شود... داری تو سواد لیک در عالم شعر این است هنر که از دل و جان گویی تا سیر دلت ره به قلم یابد تو باید که تمام واژه ها را پویی