MehrnazParsa کاربر فعال سطح 10 ارسالیها 419 پسندها 1,743 امتیازها 11,273 مدالها 13 15/1/21 #121 paniz.karimi گفت یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شد؟ دوستی کی آمد آخر دوستداران را چه شد؟ کلیک کنید تا باز شود... در خرقه چو آتش زدی اي عارف سالک جهدی کن و سرحلقه رندان جهان باش امضا : MehrnazParsa
paniz.karimi گفت یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شد؟ دوستی کی آمد آخر دوستداران را چه شد؟ کلیک کنید تا باز شود... در خرقه چو آتش زدی اي عارف سالک جهدی کن و سرحلقه رندان جهان باش
P paaa مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 469 پسندها 8,441 امتیازها 24,773 مدالها 16 23/1/21 #122 MehrnazParsa گفت در خرقه چو آتش زدی اي عارف سالک جهدی کن و سرحلقه رندان جهان باش کلیک کنید تا باز شود... شاهنشین چشم من تکیهگه خیال توست جای دعاست شاه من بی تو مباد جای تو
MehrnazParsa گفت در خرقه چو آتش زدی اي عارف سالک جهدی کن و سرحلقه رندان جهان باش کلیک کنید تا باز شود... شاهنشین چشم من تکیهگه خیال توست جای دعاست شاه من بی تو مباد جای تو
jαɴα رو به پیشرفت سطح 6 ارسالیها 146 پسندها 503 امتیازها 3,013 مدالها 6 2/3/21 #123 واله و شیداست دائم همچو بلبل در قفس طوطی طبعم ز عشق شکّر و بادام دوست امضا : jαɴα
RaHa~ʷᵗ کاربر انجمن سطح 24 ارسالیها 496 پسندها 15,370 امتیازها 36,273 مدالها 17 19/3/21 #124 jαɴα گفت واله و شیداست دائم همچو بلبل در قفس طوطی طبعم ز عشق شکّر و بادام دوست کلیک کنید تا باز شود... تنـــت بــه نــاز طبـــیـبان نیازمـند مباد وجــود نـازکــت آزرده گـزنـد مباد امضا : RaHa~ʷᵗ
jαɴα گفت واله و شیداست دائم همچو بلبل در قفس طوطی طبعم ز عشق شکّر و بادام دوست کلیک کنید تا باز شود... تنـــت بــه نــاز طبـــیـبان نیازمـند مباد وجــود نـازکــت آزرده گـزنـد مباد
soft.and.lily رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 118 پسندها 1,469 امتیازها 9,763 مدالها 7 19/3/21 #125 RaHa~r گفت تنـــت بــه نــاز طبـــیـبان نیازمـند مباد وجــود نـازکــت آزرده گـزنـد مباد کلیک کنید تا باز شود... ديدي اي دل كه غم عشق دگر بار چه كرد چون بشد دلبر و با يار وفادار چه كرد امضا : soft.and.lily
RaHa~r گفت تنـــت بــه نــاز طبـــیـبان نیازمـند مباد وجــود نـازکــت آزرده گـزنـد مباد کلیک کنید تا باز شود... ديدي اي دل كه غم عشق دگر بار چه كرد چون بشد دلبر و با يار وفادار چه كرد
jαɴα رو به پیشرفت سطح 6 ارسالیها 146 پسندها 503 امتیازها 3,013 مدالها 6 23/3/21 #126 young_luna21 گفت ديدي اي دل كه غم عشق دگر بار چه كرد چون بشد دلبر و با يار وفادار چه كرد کلیک کنید تا باز شود... دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دایما یکسان نماند حال دوران غم مخور امضا : jαɴα
young_luna21 گفت ديدي اي دل كه غم عشق دگر بار چه كرد چون بشد دلبر و با يار وفادار چه كرد کلیک کنید تا باز شود... دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دایما یکسان نماند حال دوران غم مخور
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,049 پسندها 27,878 امتیازها 70,873 مدالها 26 26/3/21 #127 jαɴα گفت دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دایما یکسان نماند حال دوران غم مخور کلیک کنید تا باز شود... راه پنهانی میخانه نداند همه کس جز من و زاهد و شیخ و دوسه رسوای دگر امضا : SAN.SNI
jαɴα گفت دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دایما یکسان نماند حال دوران غم مخور کلیک کنید تا باز شود... راه پنهانی میخانه نداند همه کس جز من و زاهد و شیخ و دوسه رسوای دگر
jαɴα رو به پیشرفت سطح 6 ارسالیها 146 پسندها 503 امتیازها 3,013 مدالها 6 29/3/21 #128 SAN.SNI گفت راه پنهانی میخانه نداند همه کس جز من و زاهد و شیخ و دوسه رسوای دگر کلیک کنید تا باز شود... روی خوبت آیتی از لطف بر ما کشف کرد زان زمان جز لطف و خوبی نیست در تفسیر ما با دل سنگینت آیا هیچ درگیرد شبی آه آتشناک و سوز سینه شبگیر ما امضا : jαɴα
SAN.SNI گفت راه پنهانی میخانه نداند همه کس جز من و زاهد و شیخ و دوسه رسوای دگر کلیک کنید تا باز شود... روی خوبت آیتی از لطف بر ما کشف کرد زان زمان جز لطف و خوبی نیست در تفسیر ما با دل سنگینت آیا هیچ درگیرد شبی آه آتشناک و سوز سینه شبگیر ما
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/4/21 #129 اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی به هم سازیم و بنیادش براندازیم.. امضا : m.sina
MehrnazParsa کاربر فعال سطح 10 ارسالیها 419 پسندها 1,743 امتیازها 11,273 مدالها 13 29/4/21 #130 m.sina گفت اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی به هم سازیم و بنیادش براندازیم.. کلیک کنید تا باز شود... ما را دو سه ساغر بده و گو رمضان باش در خرقه چو آتش زدی ای عارف سالک امضا : MehrnazParsa
m.sina گفت اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی به هم سازیم و بنیادش براندازیم.. کلیک کنید تا باز شود... ما را دو سه ساغر بده و گو رمضان باش در خرقه چو آتش زدی ای عارف سالک