پناه سازگار کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 446 پسندها 5,117 امتیازها 21,973 مدالها 12 4/1/21 #111 paniz.karimi گفت دوش سودای رخش گفتم ز سر بیرون کنم گفت کو زنجیر تا تدبیر این مجنون کنم کلیک کنید تا باز شود... من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت امضا : پناه سازگار
paniz.karimi گفت دوش سودای رخش گفتم ز سر بیرون کنم گفت کو زنجیر تا تدبیر این مجنون کنم کلیک کنید تا باز شود... من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت
P paaa مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 469 پسندها 8,441 امتیازها 24,773 مدالها 16 4/1/21 #112 پناه نویس گفت من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت کلیک کنید تا باز شود... تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت آزرده گزند مباد
پناه نویس گفت من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت کلیک کنید تا باز شود... تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت آزرده گزند مباد
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,049 پسندها 27,878 امتیازها 70,873 مدالها 26 5/1/21 #113 در خرقه چو آتش زدی اي عارف سالک جهدی کن و سرحلقه رندان جهان باش امضا : SAN.SNI
P paaa مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 469 پسندها 8,441 امتیازها 24,773 مدالها 16 5/1/21 #114 SAN.SNI گفت در خرقه چو آتش زدی اي عارف سالک جهدی کن و سرحلقه رندان جهان باش کلیک کنید تا باز شود... شاهدان گر دلبری زینسان کنند زاهدان را رخنه در ایمان کنند
SAN.SNI گفت در خرقه چو آتش زدی اي عارف سالک جهدی کن و سرحلقه رندان جهان باش کلیک کنید تا باز شود... شاهدان گر دلبری زینسان کنند زاهدان را رخنه در ایمان کنند
MehrnazParsa کاربر فعال سطح 10 ارسالیها 419 پسندها 1,743 امتیازها 11,273 مدالها 13 10/1/21 #115 paniz.karimi گفت شاهدان گر دلبری زینسان کنند زاهدان را رخنه در ایمان کنند کلیک کنید تا باز شود... دین و دل بردند و قصد جان کنند الغیاث از جور خوبان الغیاث امضا : MehrnazParsa
paniz.karimi گفت شاهدان گر دلبری زینسان کنند زاهدان را رخنه در ایمان کنند کلیک کنید تا باز شود... دین و دل بردند و قصد جان کنند الغیاث از جور خوبان الغیاث
P paaa مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 469 پسندها 8,441 امتیازها 24,773 مدالها 16 10/1/21 #116 MehrnazParsa گفت دین و دل بردند و قصد جان کنند الغیاث از جور خوبان الغیاث کلیک کنید تا باز شود... ثوابت باشد ای دارای خرمن اگر رحمی کنی بر خوشه چینی
MehrnazParsa گفت دین و دل بردند و قصد جان کنند الغیاث از جور خوبان الغیاث کلیک کنید تا باز شود... ثوابت باشد ای دارای خرمن اگر رحمی کنی بر خوشه چینی
MehrnazParsa کاربر فعال سطح 10 ارسالیها 419 پسندها 1,743 امتیازها 11,273 مدالها 13 10/1/21 #117 paniz.karimi گفت ثوابت باشد ای دارای خرمن اگر رحمی کنی بر خوشه چینی کلیک کنید تا باز شود... یار ما چون گیرد آغاز سماع قدسیان بر عرش دست افشان کنند امضا : MehrnazParsa
paniz.karimi گفت ثوابت باشد ای دارای خرمن اگر رحمی کنی بر خوشه چینی کلیک کنید تا باز شود... یار ما چون گیرد آغاز سماع قدسیان بر عرش دست افشان کنند
P paaa مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 469 پسندها 8,441 امتیازها 24,773 مدالها 16 10/1/21 #118 MehrnazParsa گفت یار ما چون گیرد آغاز سماع قدسیان بر عرش دست افشان کنند کلیک کنید تا باز شود... دردم نهفته به ز طبیبان مدّعی باشد که از خزانه غیبم دوا کنند
MehrnazParsa گفت یار ما چون گیرد آغاز سماع قدسیان بر عرش دست افشان کنند کلیک کنید تا باز شود... دردم نهفته به ز طبیبان مدّعی باشد که از خزانه غیبم دوا کنند
MehrnazParsa کاربر فعال سطح 10 ارسالیها 419 پسندها 1,743 امتیازها 11,273 مدالها 13 10/1/21 #119 paniz.karimi گفت دردم نهفته به ز طبیبان مدّعی باشد که از خزانه غیبم دوا کنند کلیک کنید تا باز شود... در مکتب حقایق پیش ادیـب عشـق هان اي پسر بکـــوش که روزی پدر شوی امضا : MehrnazParsa
paniz.karimi گفت دردم نهفته به ز طبیبان مدّعی باشد که از خزانه غیبم دوا کنند کلیک کنید تا باز شود... در مکتب حقایق پیش ادیـب عشـق هان اي پسر بکـــوش که روزی پدر شوی
P paaa مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 469 پسندها 8,441 امتیازها 24,773 مدالها 16 10/1/21 #120 MehrnazParsa گفت در مکتب حقایق پیش ادیـب عشـق هان اي پسر بکـــوش که روزی پدر شوی کلیک کنید تا باز شود... یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شد؟ دوستی کی آمد آخر دوستداران را چه شد؟
MehrnazParsa گفت در مکتب حقایق پیش ادیـب عشـق هان اي پسر بکـــوش که روزی پدر شوی کلیک کنید تا باز شود... یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شد؟ دوستی کی آمد آخر دوستداران را چه شد؟