m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 15/12/20 #101 SHIVA PANAH گفت بسیار زیبا! نگویم از من بیدل به سهو کردی یاد که در حساب خرد نیست سهو بر قلمت کلیک کنید تا باز شود... تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت آزرده گزند مباد امضا : m.sina
SHIVA PANAH گفت بسیار زیبا! نگویم از من بیدل به سهو کردی یاد که در حساب خرد نیست سهو بر قلمت کلیک کنید تا باز شود... تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت آزرده گزند مباد
B BIANCO کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 401 پسندها 11,711 امتیازها 27,973 مدالها 17 15/12/20 #102 m.sina گفت تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت آزرده گزند مباد کلیک کنید تا باز شود... دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد چوت بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد امضا : BIANCO
m.sina گفت تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت آزرده گزند مباد کلیک کنید تا باز شود... دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد چوت بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 16/12/20 #103 •ᴛᴀʀᴀ• گفت دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد چوت بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد کلیک کنید تا باز شود... در مذهب ما باده حلال است ولیکن بی روی تو ای سرو گل اندام حرام است امضا : m.sina
•ᴛᴀʀᴀ• گفت دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد چوت بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد کلیک کنید تا باز شود... در مذهب ما باده حلال است ولیکن بی روی تو ای سرو گل اندام حرام است
B BIANCO کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 401 پسندها 11,711 امتیازها 27,973 مدالها 17 17/12/20 #104 m.sina گفت در مذهب ما باده حلال است ولیکن بی روی تو ای سرو گل اندام حرام است کلیک کنید تا باز شود... تا سر زلف تو در دست نسیم افتادست دل سودازده از غصه دو نیم افتادست امضا : BIANCO
m.sina گفت در مذهب ما باده حلال است ولیکن بی روی تو ای سرو گل اندام حرام است کلیک کنید تا باز شود... تا سر زلف تو در دست نسیم افتادست دل سودازده از غصه دو نیم افتادست
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 24/12/20 #105 •ᴛᴀʀᴀ• گفت تا سر زلف تو در دست نسیم افتادست دل سودازده از غصه دو نیم افتادست کلیک کنید تا باز شود... تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف مگر اسباب بزرگی همه آماده کنی اجرها باشدت ای خسرو شیرین دهنان گر نگاهی سوی فرهاد دل افتاده کنی امضا : m.sina
•ᴛᴀʀᴀ• گفت تا سر زلف تو در دست نسیم افتادست دل سودازده از غصه دو نیم افتادست کلیک کنید تا باز شود... تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف مگر اسباب بزرگی همه آماده کنی اجرها باشدت ای خسرو شیرین دهنان گر نگاهی سوی فرهاد دل افتاده کنی
B BIANCO کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 401 پسندها 11,711 امتیازها 27,973 مدالها 17 24/12/20 #106 m.sina گفت تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف مگر اسباب بزرگی همه آماده کنی اجرها باشدت ای خسرو شیرین دهنان گر نگاهی سوی فرهاد دل افتاده کنی کلیک کنید تا باز شود... یوسف گم گشته باز آید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور امضا : BIANCO
m.sina گفت تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف مگر اسباب بزرگی همه آماده کنی اجرها باشدت ای خسرو شیرین دهنان گر نگاهی سوی فرهاد دل افتاده کنی کلیک کنید تا باز شود... یوسف گم گشته باز آید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 24/12/20 #107 •ᴛᴀʀᴀ• گفت یوسف گم گشته باز آید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور کلیک کنید تا باز شود... رفتم به سوی مصر و خریدم شکری را خود فاش بگو یوسف زرین کمری را در شهر کی دیدست چنین شهره بتی را در بر کی کشیدست سهیل و قمری را امضا : m.sina
•ᴛᴀʀᴀ• گفت یوسف گم گشته باز آید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور کلیک کنید تا باز شود... رفتم به سوی مصر و خریدم شکری را خود فاش بگو یوسف زرین کمری را در شهر کی دیدست چنین شهره بتی را در بر کی کشیدست سهیل و قمری را
B BIANCO کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 401 پسندها 11,711 امتیازها 27,973 مدالها 17 24/12/20 #108 m.sina گفت رفتم به سوی مصر و خریدم شکری را خود فاش بگو یوسف زرین کمری را در شهر کی دیدست چنین شهره بتی را در بر کی کشیدست سهیل و قمری را کلیک کنید تا باز شود... آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه زدند امضا : BIANCO
m.sina گفت رفتم به سوی مصر و خریدم شکری را خود فاش بگو یوسف زرین کمری را در شهر کی دیدست چنین شهره بتی را در بر کی کشیدست سهیل و قمری را کلیک کنید تا باز شود... آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه زدند
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 24/12/20 #109 •ᴛᴀʀᴀ• گفت آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه زدند کلیک کنید تا باز شود... در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد عشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد امضا : m.sina
•ᴛᴀʀᴀ• گفت آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه زدند کلیک کنید تا باز شود... در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد عشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد
P paaa مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 469 پسندها 8,441 امتیازها 24,773 مدالها 16 3/1/21 #110 m.sina گفت در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد عشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد کلیک کنید تا باز شود... دوش سودای رخش گفتم ز سر بیرون کنم گفت کو زنجیر تا تدبیر این مجنون کنم
m.sina گفت در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد عشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد کلیک کنید تا باز شود... دوش سودای رخش گفتم ز سر بیرون کنم گفت کو زنجیر تا تدبیر این مجنون کنم