M A H D I S پرسنل مدیریت مدیر تالار کتاب سطح 20 ارسالیها 659 پسندها 9,334 امتیازها 24,973 مدالها 37 10/8/22 مدیر #201 fateme_a گفت یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگه دار مرا کلیک کنید تا باز شود... الا یاایها الساقی ادر کاسا وناولها که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها امضا : M A H D I S
fateme_a گفت یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگه دار مرا کلیک کنید تا باز شود... الا یاایها الساقی ادر کاسا وناولها که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,718 امتیازها 28,973 مدالها 17 11/8/22 #202 Shahan. گفت الا یاایها الساقی ادر کاسا وناولها که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها کلیک کنید تا باز شود... اگـــر به زلف دراز تــــو دست مــا نرسـد گناه بخت پریشان و دست کوته ماست! امضا : فلورا.
Shahan. گفت الا یاایها الساقی ادر کاسا وناولها که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها کلیک کنید تا باز شود... اگـــر به زلف دراز تــــو دست مــا نرسـد گناه بخت پریشان و دست کوته ماست!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 12/8/22 #203 فلورا. گفت اگـــر به زلف دراز تــــو دست مــا نرسـد گناه بخت پریشان و دست کوته ماست! کلیک کنید تا باز شود... ترک عاشق کش من م**س.ت برون رفت امروز تا دگر خونِ که از دیده روان خواهد بود چشمم آن دَم که ز شوقِ تو نهد سر به لحد تا دم صبح قیامت نگران خواهد بود لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : m.sina
فلورا. گفت اگـــر به زلف دراز تــــو دست مــا نرسـد گناه بخت پریشان و دست کوته ماست! کلیک کنید تا باز شود... ترک عاشق کش من م**س.ت برون رفت امروز تا دگر خونِ که از دیده روان خواهد بود چشمم آن دَم که ز شوقِ تو نهد سر به لحد تا دم صبح قیامت نگران خواهد بود لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,718 امتیازها 28,973 مدالها 17 12/8/22 #204 m.sina گفت ترک عاشق کش من م**س.ت برون رفت امروز تا دگر خونِ که از دیده روان خواهد بود چشمم آن دَم که ز شوقِ تو نهد سر به لحد تا دم صبح قیامت نگران خواهد بود کلیک کنید تا باز شود... دل همچو سنگت ای دوست به آب چشم سعدی عجب است اگر نگردد که بگردد آسیابی! امضا : فلورا.
m.sina گفت ترک عاشق کش من م**س.ت برون رفت امروز تا دگر خونِ که از دیده روان خواهد بود چشمم آن دَم که ز شوقِ تو نهد سر به لحد تا دم صبح قیامت نگران خواهد بود کلیک کنید تا باز شود... دل همچو سنگت ای دوست به آب چشم سعدی عجب است اگر نگردد که بگردد آسیابی!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 14/8/22 #205 فلورا. گفت دل همچو سنگت ای دوست به آب چشم سعدی عجب است اگر نگردد که بگردد آسیابی! کلیک کنید تا باز شود... یا رب ان زاهد خودبین که بجز عیب ندید دود اهیش در ایینه ادراک انداز چون گل از نکهت او جامه قبا کن حافظ وین قبا در ره ان قامت چالاک انداز امضا : m.sina
فلورا. گفت دل همچو سنگت ای دوست به آب چشم سعدی عجب است اگر نگردد که بگردد آسیابی! کلیک کنید تا باز شود... یا رب ان زاهد خودبین که بجز عیب ندید دود اهیش در ایینه ادراک انداز چون گل از نکهت او جامه قبا کن حافظ وین قبا در ره ان قامت چالاک انداز
فاطمه مقدم رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 182 پسندها 1,151 امتیازها 6,963 مدالها 11 15/8/22 #206 m.sina گفت یا رب ان زاهد خودبین که بجز عیب ندید دود اهیش در ایینه ادراک انداز چون گل از نکهت او جامه قبا کن حافظ وین قبا در ره ان قامت چالاک انداز کلیک کنید تا باز شود... زلف او دام است و خالش دانه ي آن دام و من بر اميد دانه اي افتاده ام در دام دوست امضا : فاطمه مقدم
m.sina گفت یا رب ان زاهد خودبین که بجز عیب ندید دود اهیش در ایینه ادراک انداز چون گل از نکهت او جامه قبا کن حافظ وین قبا در ره ان قامت چالاک انداز کلیک کنید تا باز شود... زلف او دام است و خالش دانه ي آن دام و من بر اميد دانه اي افتاده ام در دام دوست
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,718 امتیازها 28,973 مدالها 17 15/8/22 #207 فاطمه مقدم گفت زلف او دام است و خالش دانه ي آن دام و من بر اميد دانه اي افتاده ام در دام دوست کلیک کنید تا باز شود... تو همچو صبحی من شمع خلوت سحرم تبسمی کن و جان بین که همی سپرم! امضا : فلورا.
فاطمه مقدم گفت زلف او دام است و خالش دانه ي آن دام و من بر اميد دانه اي افتاده ام در دام دوست کلیک کنید تا باز شود... تو همچو صبحی من شمع خلوت سحرم تبسمی کن و جان بین که همی سپرم!
فاطمه مقدم رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 182 پسندها 1,151 امتیازها 6,963 مدالها 11 16/8/22 #208 فلورا. گفت تو همچو صبحی من شمع خلوت سحرم تبسمی کن و جان بین که همی سپرم! کلیک کنید تا باز شود... مرحبا ای پیک مشتاقان بده پیغام دوست تا کنم جان از سر رغبت فدای نام دوست امضا : فاطمه مقدم
فلورا. گفت تو همچو صبحی من شمع خلوت سحرم تبسمی کن و جان بین که همی سپرم! کلیک کنید تا باز شود... مرحبا ای پیک مشتاقان بده پیغام دوست تا کنم جان از سر رغبت فدای نام دوست
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,718 امتیازها 28,973 مدالها 17 16/8/22 #209 فاطمه مقدم گفت مرحبا ای پیک مشتاقان بده پیغام دوست تا کنم جان از سر رغبت فدای نام دوست کلیک کنید تا باز شود... تا تو مراد من دهی کشته مرا فراق تو تا تو مراد من دهی من به خدا رسیده ام! امضا : فلورا.
فاطمه مقدم گفت مرحبا ای پیک مشتاقان بده پیغام دوست تا کنم جان از سر رغبت فدای نام دوست کلیک کنید تا باز شود... تا تو مراد من دهی کشته مرا فراق تو تا تو مراد من دهی من به خدا رسیده ام!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 31/8/22 #210 فلورا. گفت تا تو مراد من دهی کشته مرا فراق تو تا تو مراد من دهی من به خدا رسیده ام! کلیک کنید تا باز شود... من از ان حسن روزافزون که یوسف داشت دانستم که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را امضا : m.sina
فلورا. گفت تا تو مراد من دهی کشته مرا فراق تو تا تو مراد من دهی من به خدا رسیده ام! کلیک کنید تا باز شود... من از ان حسن روزافزون که یوسف داشت دانستم که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را