ب بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,987 پسندها 6,397 امتیازها 28,973 مدالها 15 7/6/22 #191 Samira-M گفت در کعبه کوی تو هر آن کس که بیاید از قبله ابروی تو در عین نماز است ای مجلسیان سوز دل حافظ مسکین از شمع بپرسید که در سوز و گداز است کلیک کنید تا باز شود... تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد امضا : بَهآرنارنج
Samira-M گفت در کعبه کوی تو هر آن کس که بیاید از قبله ابروی تو در عین نماز است ای مجلسیان سوز دل حافظ مسکین از شمع بپرسید که در سوز و گداز است کلیک کنید تا باز شود... تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,191 امتیازها 35,773 مدالها 16 9/6/22 #192 ᴀᴍᴀᴢɪɴɢ ɢɪʀʟ گفت تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد کلیک کنید تا باز شود... دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند امضا : m.sina
ᴀᴍᴀᴢɪɴɢ ɢɪʀʟ گفت تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد کلیک کنید تا باز شود... دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,935 پسندها 7,954 امتیازها 30,973 مدالها 27 9/6/22 مدیر #193 m.sina گفت دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند کلیک کنید تا باز شود... دین و دل بردند و قصد جان کنند الغیاث از جور خوبان الغیاث امضا : Fateme Amade
m.sina گفت دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند کلیک کنید تا باز شود... دین و دل بردند و قصد جان کنند الغیاث از جور خوبان الغیاث
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,191 امتیازها 35,773 مدالها 16 9/6/22 #194 fateme_a گفت دین و دل بردند و قصد جان کنند الغیاث از جور خوبان الغیاث کلیک کنید تا باز شود... ثواب روزه و حج قبول آن کس برد که خاک میکده ی عشق را زیارت کرد امضا : m.sina
fateme_a گفت دین و دل بردند و قصد جان کنند الغیاث از جور خوبان الغیاث کلیک کنید تا باز شود... ثواب روزه و حج قبول آن کس برد که خاک میکده ی عشق را زیارت کرد
ب بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,987 پسندها 6,397 امتیازها 28,973 مدالها 15 22/6/22 #195 m.sina گفت ثواب روزه و حج قبول آن کس برد که خاک میکده ی عشق را زیارت کرد کلیک کنید تا باز شود... دل دیوانه از آن شد که نصیحت شنود مگرش هم ز سر زلف تو زنجیر کنم امضا : بَهآرنارنج
m.sina گفت ثواب روزه و حج قبول آن کس برد که خاک میکده ی عشق را زیارت کرد کلیک کنید تا باز شود... دل دیوانه از آن شد که نصیحت شنود مگرش هم ز سر زلف تو زنجیر کنم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,191 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/7/22 #196 ᴀᴍᴀᴢɪɴɢ ɢɪʀʟ گفت دل دیوانه از آن شد که نصیحت شنود مگرش هم ز سر زلف تو زنجیر کنم کلیک کنید تا باز شود... مفلسانیم و هوای می مطرب داریم آه اگر خرقه پشمین به گرو نستانند امضا : m.sina
ᴀᴍᴀᴢɪɴɢ ɢɪʀʟ گفت دل دیوانه از آن شد که نصیحت شنود مگرش هم ز سر زلف تو زنجیر کنم کلیک کنید تا باز شود... مفلسانیم و هوای می مطرب داریم آه اگر خرقه پشمین به گرو نستانند
A Aydindot نو ورود سطح 1 ارسالیها 34 پسندها 46 امتیازها 53 مدالها 1 21/7/22 #197 دلِ من در هوایِ روی فَرُّخ بُوَد آشفته همچون مویِ فَرُّخ بجز هندویِ زلفش هیچ کس نیست که برخوردار شد از روی فَرُّخ
دلِ من در هوایِ روی فَرُّخ بُوَد آشفته همچون مویِ فَرُّخ بجز هندویِ زلفش هیچ کس نیست که برخوردار شد از روی فَرُّخ
فاطمه مقدم رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 182 پسندها 1,151 امتیازها 6,963 مدالها 11 31/7/22 #198 Amir Masuod گفت دلِ من در هوایِ روی فَرُّخ بُوَد آشفته همچون مویِ فَرُّخ بجز هندویِ زلفش هیچ کس نیست که برخوردار شد از روی فَرُّخ کلیک کنید تا باز شود... خسروا گوی فلک در خم چوگان تو باد ساحت کون و مکان عرصه میدان تو باد امضا : فاطمه مقدم
Amir Masuod گفت دلِ من در هوایِ روی فَرُّخ بُوَد آشفته همچون مویِ فَرُّخ بجز هندویِ زلفش هیچ کس نیست که برخوردار شد از روی فَرُّخ کلیک کنید تا باز شود... خسروا گوی فلک در خم چوگان تو باد ساحت کون و مکان عرصه میدان تو باد
M A H D I S پرسنل مدیریت مدیر تالار کتاب سطح 20 ارسالیها 710 پسندها 9,794 امتیازها 25,273 مدالها 37 9/8/22 مدیر #199 در دايره قسمت ما نقطه ي تسليميم لطف آنچه تو انديشي حكم آنچه تو فرمايي امضا : M A H D I S
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,935 پسندها 7,954 امتیازها 30,973 مدالها 27 10/8/22 مدیر #200 Shahan. گفت در دايره قسمت ما نقطه ي تسليميم لطف آنچه تو انديشي حكم آنچه تو فرمايي کلیک کنید تا باز شود... یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگه دار مرا امضا : Fateme Amade
Shahan. گفت در دايره قسمت ما نقطه ي تسليميم لطف آنچه تو انديشي حكم آنچه تو فرمايي کلیک کنید تا باز شود... یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگه دار مرا