فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,718 امتیازها 28,973 مدالها 17 1/9/22 #211 m.sina گفت من از ان حسن روزافزون که یوسف داشت دانستم که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را کلیک کنید تا باز شود... الا یا ایها الساقی ادر کاسا و ناولها که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها! امضا : فلورا.
m.sina گفت من از ان حسن روزافزون که یوسف داشت دانستم که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را کلیک کنید تا باز شود... الا یا ایها الساقی ادر کاسا و ناولها که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها!
A Aydindot نو ورود سطح 1 ارسالیها 34 پسندها 46 امتیازها 53 مدالها 1 1/9/22 #212 اگر آن تُرک شیرازی به دست آرد دل ما را به خال هِندویَش بخشم سمرقند و بخارا را
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 1/9/22 #213 Amir Masuod گفت اگر آن تُرک شیرازی به دست آرد دل ما را به خال هِندویَش بخشم سمرقند و بخارا را کلیک کنید تا باز شود... ای نسیم سحر آرامگه یار کجاست منزل آن مه عاشق کش عیار کجاست شب تار است و ره وادی ایمن در پیش آتش طور کجا موعد دیدار کجاست امضا : m.sina
Amir Masuod گفت اگر آن تُرک شیرازی به دست آرد دل ما را به خال هِندویَش بخشم سمرقند و بخارا را کلیک کنید تا باز شود... ای نسیم سحر آرامگه یار کجاست منزل آن مه عاشق کش عیار کجاست شب تار است و ره وادی ایمن در پیش آتش طور کجا موعد دیدار کجاست
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,718 امتیازها 28,973 مدالها 17 1/9/22 #214 m.sina گفت ای نسیم سحر آرامگه یار کجاست منزل آن مه عاشق کش عیار کجاست شب تار است و ره وادی ایمن در پیش آتش طور کجا موعد دیدار کجاست کلیک کنید تا باز شود... تا بر تو عرضه دارد احوال مُلک دارا خوبان پارسیگو، بخشندگان عمرند ساقی بده بشارت رندان پارسا را حافظ به خود نپوشید این خرقهٔ مِیْآلود! امضا : فلورا.
m.sina گفت ای نسیم سحر آرامگه یار کجاست منزل آن مه عاشق کش عیار کجاست شب تار است و ره وادی ایمن در پیش آتش طور کجا موعد دیدار کجاست کلیک کنید تا باز شود... تا بر تو عرضه دارد احوال مُلک دارا خوبان پارسیگو، بخشندگان عمرند ساقی بده بشارت رندان پارسا را حافظ به خود نپوشید این خرقهٔ مِیْآلود!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/9/22 #215 فلورا. گفت تا بر تو عرضه دارد احوال مُلک دارا خوبان پارسیگو، بخشندگان عمرند ساقی بده بشارت رندان پارسا را حافظ به خود نپوشید این خرقهٔ مِیْآلود! کلیک کنید تا باز شود... در نظربازیِ ما بیخبران حیرانند من چُنینم که نمودم دگر ایشان دانند عاقلان نقطهٔ پرگارِ وجودند ولی عشق داند که در این دایره سرگردانند امضا : m.sina
فلورا. گفت تا بر تو عرضه دارد احوال مُلک دارا خوبان پارسیگو، بخشندگان عمرند ساقی بده بشارت رندان پارسا را حافظ به خود نپوشید این خرقهٔ مِیْآلود! کلیک کنید تا باز شود... در نظربازیِ ما بیخبران حیرانند من چُنینم که نمودم دگر ایشان دانند عاقلان نقطهٔ پرگارِ وجودند ولی عشق داند که در این دایره سرگردانند
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,718 امتیازها 28,973 مدالها 17 2/9/22 #216 m.sina گفت در نظربازیِ ما بیخبران حیرانند من چُنینم که نمودم دگر ایشان دانند عاقلان نقطهٔ پرگارِ وجودند ولی عشق داند که در این دایره سرگردانند کلیک کنید تا باز شود... m.sina گفت در نظربازیِ ما بیخبران حیرانند من چُنینم که نمودم دگر ایشان دانند عاقلان نقطهٔ پرگارِ وجودند ولی عشق داند که در این دایره سرگردانند کلیک کنید تا باز شود... در کوی نیکنامی ما را گذر ندادند گر تو نمیپسندی تغییر کن قضا را! امضا : فلورا.
m.sina گفت در نظربازیِ ما بیخبران حیرانند من چُنینم که نمودم دگر ایشان دانند عاقلان نقطهٔ پرگارِ وجودند ولی عشق داند که در این دایره سرگردانند کلیک کنید تا باز شود... m.sina گفت در نظربازیِ ما بیخبران حیرانند من چُنینم که نمودم دگر ایشان دانند عاقلان نقطهٔ پرگارِ وجودند ولی عشق داند که در این دایره سرگردانند کلیک کنید تا باز شود... در کوی نیکنامی ما را گذر ندادند گر تو نمیپسندی تغییر کن قضا را!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 3/9/22 #217 فلورا. گفت در کوی نیکنامی ما را گذر ندادند گر تو نمیپسندی تغییر کن قضا را! کلیک کنید تا باز شود... آن که پامال جفا کرد چو خاک راهم خاک میبوسم و عذر قدمش میخواهم من نه آنم که ز جور تو بنالم حاشا بنده معتقد و چاکر دولتخواهم امضا : m.sina
فلورا. گفت در کوی نیکنامی ما را گذر ندادند گر تو نمیپسندی تغییر کن قضا را! کلیک کنید تا باز شود... آن که پامال جفا کرد چو خاک راهم خاک میبوسم و عذر قدمش میخواهم من نه آنم که ز جور تو بنالم حاشا بنده معتقد و چاکر دولتخواهم
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,718 امتیازها 28,973 مدالها 17 4/9/22 #218 m.sina گفت آن که پامال جفا کرد چو خاک راهم خاک میبوسم و عذر قدمش میخواهم من نه آنم که ز جور تو بنالم حاشا بنده معتقد و چاکر دولتخواهم کلیک کنید تا باز شود... مژده دادند که بر ما گذری خواهی کرد نیتِ خیر مگردان که مبارک فالیست کوهِ اندوهِ فراقت به چه حالت بکشد؟ حافظ خسته که از ناله تنش چون نالیست! امضا : فلورا.
m.sina گفت آن که پامال جفا کرد چو خاک راهم خاک میبوسم و عذر قدمش میخواهم من نه آنم که ز جور تو بنالم حاشا بنده معتقد و چاکر دولتخواهم کلیک کنید تا باز شود... مژده دادند که بر ما گذری خواهی کرد نیتِ خیر مگردان که مبارک فالیست کوهِ اندوهِ فراقت به چه حالت بکشد؟ حافظ خسته که از ناله تنش چون نالیست!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/9/22 #219 فلورا. گفت مژده دادند که بر ما گذری خواهی کرد نیتِ خیر مگردان که مبارک فالیست کوهِ اندوهِ فراقت به چه حالت بکشد؟ حافظ خسته که از ناله تنش چون نالیست! کلیک کنید تا باز شود... ترک عاشق کش من م**س.ت برون رفت امروز تا دگر خون که از دیده روان خواهد بود چشمم آن دم که ز شوق تو نهد سر به لحَد تا دم صبح قیامت نگران خواهد بود لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : m.sina
فلورا. گفت مژده دادند که بر ما گذری خواهی کرد نیتِ خیر مگردان که مبارک فالیست کوهِ اندوهِ فراقت به چه حالت بکشد؟ حافظ خسته که از ناله تنش چون نالیست! کلیک کنید تا باز شود... ترک عاشق کش من م**س.ت برون رفت امروز تا دگر خون که از دیده روان خواهد بود چشمم آن دم که ز شوق تو نهد سر به لحَد تا دم صبح قیامت نگران خواهد بود لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,718 امتیازها 28,973 مدالها 17 9/9/22 #220 m.sina گفت ترک عاشق کش من م**س.ت برون رفت امروز تا دگر خون که از دیده روان خواهد بود چشمم آن دم که ز شوق تو نهد سر به لحَد تا دم صبح قیامت نگران خواهد بود کلیک کنید تا باز شود... در طریق عشقبازی امن و آسایش بلاست ریش باد آن دل که با درد تو خواهد مرهمی اهل کام و ناز را در کوی رندی راه نیست رهروی باید جهان سوزی نه خامی بیغمی! آخرین ویرایش 9/9/22 امضا : فلورا.
m.sina گفت ترک عاشق کش من م**س.ت برون رفت امروز تا دگر خون که از دیده روان خواهد بود چشمم آن دم که ز شوق تو نهد سر به لحَد تا دم صبح قیامت نگران خواهد بود کلیک کنید تا باز شود... در طریق عشقبازی امن و آسایش بلاست ریش باد آن دل که با درد تو خواهد مرهمی اهل کام و ناز را در کوی رندی راه نیست رهروی باید جهان سوزی نه خامی بیغمی!