فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,718 امتیازها 28,973 مدالها 17 23/9/22 #231 m.sina گفت در ازل بست دلم با سر زلفت پیوند تا ابد سر نکشد وز سر پیمان نرود کلیک کنید تا باز شود... در این باغ از خدا خواهد دگر پیرانه سر حافظ نشیند بر لبِ جویی و سروی در کنار آرد! امضا : فلورا.
m.sina گفت در ازل بست دلم با سر زلفت پیوند تا ابد سر نکشد وز سر پیمان نرود کلیک کنید تا باز شود... در این باغ از خدا خواهد دگر پیرانه سر حافظ نشیند بر لبِ جویی و سروی در کنار آرد!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 14/10/22 #232 فلورا. گفت در این باغ از خدا خواهد دگر پیرانه سر حافظ نشیند بر لبِ جویی و سروی در کنار آرد! کلیک کنید تا باز شود... دل به رغبت می سپارد جان به چشم م**س.ت یار گرچه هشیاران ندادند اختیار خود به کس لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : m.sina
فلورا. گفت در این باغ از خدا خواهد دگر پیرانه سر حافظ نشیند بر لبِ جویی و سروی در کنار آرد! کلیک کنید تا باز شود... دل به رغبت می سپارد جان به چشم م**س.ت یار گرچه هشیاران ندادند اختیار خود به کس لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,718 امتیازها 28,973 مدالها 17 28/10/22 #233 m.sina گفت دل به رغبت می سپارد جان به چشم م**س.ت یار گرچه هشیاران ندادند اختیار خود به کس کلیک کنید تا باز شود... ساقیا یک جرعهای زان آبِ آتشگون که من در میانِ پُختگانِ عشقِ او خامم هنوز:/ امضا : فلورا.
m.sina گفت دل به رغبت می سپارد جان به چشم م**س.ت یار گرچه هشیاران ندادند اختیار خود به کس کلیک کنید تا باز شود... ساقیا یک جرعهای زان آبِ آتشگون که من در میانِ پُختگانِ عشقِ او خامم هنوز:/
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,835 پسندها 7,810 امتیازها 30,973 مدالها 27 29/10/22 مدیر #234 فلورا. گفت ساقیا یک جرعهای زان آبِ آتشگون که من در میانِ پُختگانِ عشقِ او خامم هنوز:/ کلیک کنید تا باز شود... زلف او دام است و خالش دانهی آن دام و من بر اميد دانه ای افتاده ام در دام امضا : Fateme Amade
فلورا. گفت ساقیا یک جرعهای زان آبِ آتشگون که من در میانِ پُختگانِ عشقِ او خامم هنوز:/ کلیک کنید تا باز شود... زلف او دام است و خالش دانهی آن دام و من بر اميد دانه ای افتاده ام در دام
Reyhane_j رفیق جدید انجمن سطح 7 ارسالیها 13 پسندها 573 امتیازها 3,753 مدالها 6 29/10/22 #235 fateme_a گفت زلف او دام است و خالش دانهی آن دام و من بر اميد دانه ای افتاده ام در دام کلیک کنید تا باز شود... منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن امضا : Reyhane_j
fateme_a گفت زلف او دام است و خالش دانهی آن دام و من بر اميد دانه ای افتاده ام در دام کلیک کنید تا باز شود... منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,718 امتیازها 28,973 مدالها 17 29/10/22 #236 Avina.4 گفت منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن کلیک کنید تا باز شود... نسیم زلف تو چون بگذرد بر تربت حافظ ز خـــــاک کالبــدش هزار لاله برآیــد ناصحم گفت که جز غم چه هنر دارد عشق برو ای خواجه ی عاقل هنری بهتر از این؟:/ امضا : فلورا.
Avina.4 گفت منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن کلیک کنید تا باز شود... نسیم زلف تو چون بگذرد بر تربت حافظ ز خـــــاک کالبــدش هزار لاله برآیــد ناصحم گفت که جز غم چه هنر دارد عشق برو ای خواجه ی عاقل هنری بهتر از این؟:/
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 10/11/22 #237 فلورا. گفت نسیم زلف تو چون بگذرد بر تربت حافظ ز خـــــاک کالبــدش هزار لاله برآیــد ناصحم گفت که جز غم چه هنر دارد عشق برو ای خواجه ی عاقل هنری بهتر از این؟:/ کلیک کنید تا باز شود... نیکی پیر مغان بین که چو ما بد مستان هرچه کردیم به چشم کرمش زیبا بود امضا : m.sina
فلورا. گفت نسیم زلف تو چون بگذرد بر تربت حافظ ز خـــــاک کالبــدش هزار لاله برآیــد ناصحم گفت که جز غم چه هنر دارد عشق برو ای خواجه ی عاقل هنری بهتر از این؟:/ کلیک کنید تا باز شود... نیکی پیر مغان بین که چو ما بد مستان هرچه کردیم به چشم کرمش زیبا بود
A Aydindot نو ورود سطح 1 ارسالیها 34 پسندها 46 امتیازها 53 مدالها 1 7/1/23 #238 در این زمانه رفیقی که خالی از خِلَل است صُراحیِ میِ ناب و سفینهٔ غزل است
matieh رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 147 پسندها 472 امتیازها 2,933 مدالها 9 16/1/23 #239 تیمار غریبان اثر ذکر جمیل است جانا مگر این قاعده در شهر شما نیست دی میشد و گفتم صنما عهد به جای آر گفتا غلطی خواجه در این عهد وفا نیست امضا : matieh
تیمار غریبان اثر ذکر جمیل است جانا مگر این قاعده در شهر شما نیست دی میشد و گفتم صنما عهد به جای آر گفتا غلطی خواجه در این عهد وفا نیست
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,049 پسندها 27,878 امتیازها 70,873 مدالها 26 16/1/23 #240 matieh گفت تیمار غریبان اثر ذکر جمیل است جانا مگر این قاعده در شهر شما نیست دی میشد و گفتم صنما عهد به جای آر گفتا غلطی خواجه در این عهد وفا نیست کلیک کنید تا باز شود... تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت آزرده گزند مباد امضا : SAN.SNI
matieh گفت تیمار غریبان اثر ذکر جمیل است جانا مگر این قاعده در شهر شما نیست دی میشد و گفتم صنما عهد به جای آر گفتا غلطی خواجه در این عهد وفا نیست کلیک کنید تا باز شود... تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت آزرده گزند مباد