ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,255 امتیازها 48,373 مدالها 34 5/9/23 #291 ملکه جهنمی❄ گفت یار دارد سر صید دل حافظ، یاران شاهبازی به شکار مگسی می آید کلیک کنید تا باز شود... بده ساقی می باقی که درجنت نخواهی یافت کنار آب رکن آباد و گلگشت مصلا را
ملکه جهنمی❄ گفت یار دارد سر صید دل حافظ، یاران شاهبازی به شکار مگسی می آید کلیک کنید تا باز شود... بده ساقی می باقی که درجنت نخواهی یافت کنار آب رکن آباد و گلگشت مصلا را
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/9/23 #292 mehrabeh گفت صبح است ساقیا قدحی پرشتاب کن دور فلک درنگ ندارد شتاب کن .... صبح است و ژاله می چکد از ابر بهمنی برگ صبوح ساز وبده جام یک منی کلیک کنید تا باز شود... با حرف دال باید میگفتید یا رب این نوگلِ خندان که سپردی به مَنَش میسپارم به تو از چشم حسود چمنش گر چه از کوی وفا گشت به صد مرحله دور دور باد آفت دور فلک از جان و تَنَش امضا : m.sina
mehrabeh گفت صبح است ساقیا قدحی پرشتاب کن دور فلک درنگ ندارد شتاب کن .... صبح است و ژاله می چکد از ابر بهمنی برگ صبوح ساز وبده جام یک منی کلیک کنید تا باز شود... با حرف دال باید میگفتید یا رب این نوگلِ خندان که سپردی به مَنَش میسپارم به تو از چشم حسود چمنش گر چه از کوی وفا گشت به صد مرحله دور دور باد آفت دور فلک از جان و تَنَش
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,255 امتیازها 48,373 مدالها 34 5/9/23 #293 m.sina گفت با حرف دال باید میگفتید یا رب این نوگلِ خندان که سپردی به مَنَش میسپارم به تو از چشم حسود چمنش گر چه از کوی وفا گشت به صد مرحله دور دور باد آفت دور فلک از جان و تَنَش کلیک کنید تا باز شود... حافظ از شوق رخ مهر فروغ تو بسوخت کامیاران نظری کن سوی ناکامی چند سینه از آتش دل در غم جانانه بسوخت
m.sina گفت با حرف دال باید میگفتید یا رب این نوگلِ خندان که سپردی به مَنَش میسپارم به تو از چشم حسود چمنش گر چه از کوی وفا گشت به صد مرحله دور دور باد آفت دور فلک از جان و تَنَش کلیک کنید تا باز شود... حافظ از شوق رخ مهر فروغ تو بسوخت کامیاران نظری کن سوی ناکامی چند سینه از آتش دل در غم جانانه بسوخت
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/9/23 #294 mehrabeh گفت حافظ از شوق رخ مهر فروغ تو بسوخت کامیاران نظری کن سوی ناکامی چند سینه از آتش دل در غم جانانه بسوخت کلیک کنید تا باز شود... توبه کردم که نبوسم لب ساقی و کنون میگزم لب که چرا گوش به نادان کردم امضا : m.sina
mehrabeh گفت حافظ از شوق رخ مهر فروغ تو بسوخت کامیاران نظری کن سوی ناکامی چند سینه از آتش دل در غم جانانه بسوخت کلیک کنید تا باز شود... توبه کردم که نبوسم لب ساقی و کنون میگزم لب که چرا گوش به نادان کردم
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,255 امتیازها 48,373 مدالها 34 5/9/23 #295 m.sina گفت توبه کردم که نبوسم لب ساقی و کنون میگزم لب که چرا گوش به نادان کردم کلیک کنید تا باز شود... من حاصل عمر خود ندارم جز غم در عشق ز نیک وبد ندارم جز غم یک همدرد با وفا ندیدم جز درد یک مونس نامزد ندارم جز غم
m.sina گفت توبه کردم که نبوسم لب ساقی و کنون میگزم لب که چرا گوش به نادان کردم کلیک کنید تا باز شود... من حاصل عمر خود ندارم جز غم در عشق ز نیک وبد ندارم جز غم یک همدرد با وفا ندیدم جز درد یک مونس نامزد ندارم جز غم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/9/23 #296 mehrabeh گفت من حاصل عمر خود ندارم جز غم در عشق ز نیک وبد ندارم جز غم یک همدرد با وفا ندیدم جز درد یک مونس نامزد ندارم جز غم کلیک کنید تا باز شود... من از دست غمت مشکل برم جان ولی دل را تو آسان بردی از من به قول دشمنان برگشتی از دوست نگردد هیچ کس با دوست دشمن امضا : m.sina
mehrabeh گفت من حاصل عمر خود ندارم جز غم در عشق ز نیک وبد ندارم جز غم یک همدرد با وفا ندیدم جز درد یک مونس نامزد ندارم جز غم کلیک کنید تا باز شود... من از دست غمت مشکل برم جان ولی دل را تو آسان بردی از من به قول دشمنان برگشتی از دوست نگردد هیچ کس با دوست دشمن
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,255 امتیازها 48,373 مدالها 34 5/9/23 #297 m.sina گفت من از دست غمت مشکل برم جان ولی دل را تو آسان بردی از من به قول دشمنان برگشتی از دوست نگردد هیچ کس با دوست دشمن کلیک کنید تا باز شود... دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد آه از آن م**س.ت که با مردم هشیار چه کرد اشک من رنگ شفق یافت زبی مهری یار طالع بی شفقت بین که دراین کار چه کرد لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
m.sina گفت من از دست غمت مشکل برم جان ولی دل را تو آسان بردی از من به قول دشمنان برگشتی از دوست نگردد هیچ کس با دوست دشمن کلیک کنید تا باز شود... دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد آه از آن م**س.ت که با مردم هشیار چه کرد اشک من رنگ شفق یافت زبی مهری یار طالع بی شفقت بین که دراین کار چه کرد لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/9/23 #298 mehrabeh گفت دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد آه از آن م**س.ت که با مردم هشیار چه کرد اشک من رنگ شفق یافت زبی مهری یار طالع بی شفقت بین که دراین کار چه کرد کلیک کنید تا باز شود... دست در حلقهٔ آن زلفِ دوتا نتوان کرد تکیه بر عهدِ تو و بادِ صبا نتوان کرد آن چه سعی است، من اندر طلبت بنمایم این قَدَر هست که تغییرِ قضا نتوان کرد امضا : m.sina
mehrabeh گفت دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد آه از آن م**س.ت که با مردم هشیار چه کرد اشک من رنگ شفق یافت زبی مهری یار طالع بی شفقت بین که دراین کار چه کرد کلیک کنید تا باز شود... دست در حلقهٔ آن زلفِ دوتا نتوان کرد تکیه بر عهدِ تو و بادِ صبا نتوان کرد آن چه سعی است، من اندر طلبت بنمایم این قَدَر هست که تغییرِ قضا نتوان کرد
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,255 امتیازها 48,373 مدالها 34 5/9/23 #299 m.sina گفت دست در حلقهٔ آن زلفِ دوتا نتوان کرد تکیه بر عهدِ تو و بادِ صبا نتوان کرد آن چه سعی است، من اندر طلبت بنمایم این قَدَر هست که تغییرِ قضا نتوان کرد کلیک کنید تا باز شود... با کمال عشق تو در عین نقصانی چو شمع کوه صبرم نرم شد چون موم در دست غمت
m.sina گفت دست در حلقهٔ آن زلفِ دوتا نتوان کرد تکیه بر عهدِ تو و بادِ صبا نتوان کرد آن چه سعی است، من اندر طلبت بنمایم این قَدَر هست که تغییرِ قضا نتوان کرد کلیک کنید تا باز شود... با کمال عشق تو در عین نقصانی چو شمع کوه صبرم نرم شد چون موم در دست غمت
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/9/23 #300 mehrabeh گفت با کمال عشق تو در عین نقصانی چو شمع کوه صبرم نرم شد چون موم در دست غمت کلیک کنید تا باز شود... با حرف دال باید میگفتید تا که از جانب معشوقه نباشد کششی کوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد امضا : m.sina
mehrabeh گفت با کمال عشق تو در عین نقصانی چو شمع کوه صبرم نرم شد چون موم در دست غمت کلیک کنید تا باز شود... با حرف دال باید میگفتید تا که از جانب معشوقه نباشد کششی کوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد