matieh رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 147 پسندها 472 امتیازها 2,933 مدالها 9 سن 19 16/1/23 #81 ره چنان بسته که پرواز نگه در همین یک قدمی میماند کورسویی ز چراغی رنجور قصه پرداز شب ظلمانیست امضا : matieh
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 18/1/23 #82 matieh گفت ره چنان بسته که پرواز نگه در همین یک قدمی میماند کورسویی ز چراغی رنجور قصه پرداز شب ظلمانیست کلیک کنید تا باز شود... تنگ غروب و هول بیابان و راه دور نه پرتو ستاره و نه ناله ي جرس خونابه گشت دیده ي کارون و زنده رود اي پیک آشنا برس از ساحل ارس امضا : m.sina
matieh گفت ره چنان بسته که پرواز نگه در همین یک قدمی میماند کورسویی ز چراغی رنجور قصه پرداز شب ظلمانیست کلیک کنید تا باز شود... تنگ غروب و هول بیابان و راه دور نه پرتو ستاره و نه ناله ي جرس خونابه گشت دیده ي کارون و زنده رود اي پیک آشنا برس از ساحل ارس
matieh رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 147 پسندها 472 امتیازها 2,933 مدالها 9 سن 19 18/1/23 #83 سمندرها در آتش ديدی و چون باد بگذشتی كنون در رستخیز عشق بين پرواز خاكستر! امضا : matieh
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 1/3/23 #84 matieh گفت سمندرها در آتش ديدی و چون باد بگذشتی كنون در رستخیز عشق بين پرواز خاكستر! کلیک کنید تا باز شود... رفت و این آشیانه خالی ماند آهوان گم شدند در شب دشت آه از آن رفتگان بیبرگشت امضا : m.sina
matieh گفت سمندرها در آتش ديدی و چون باد بگذشتی كنون در رستخیز عشق بين پرواز خاكستر! کلیک کنید تا باز شود... رفت و این آشیانه خالی ماند آهوان گم شدند در شب دشت آه از آن رفتگان بیبرگشت
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 4/6/23 #85 m.sina گفت رفت و این آشیانه خالی ماند آهوان گم شدند در شب دشت آه از آن رفتگان بیبرگشت کلیک کنید تا باز شود... تو بخوان نغمه ناخوانده من ارغوان شاخه همخون جدا مانده من امضا : فلورا.
m.sina گفت رفت و این آشیانه خالی ماند آهوان گم شدند در شب دشت آه از آن رفتگان بیبرگشت کلیک کنید تا باز شود... تو بخوان نغمه ناخوانده من ارغوان شاخه همخون جدا مانده من
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/6/23 #86 فلورا. گفت تو بخوان نغمه ناخوانده من ارغوان شاخه همخون جدا مانده من کلیک کنید تا باز شود... نشود فاش کسی آنچه میان من و توست تا اشارات نظر نامه رسان من و توست گر چه در خلوت راز دل ما کس نرسید همه جا زمزمه ی عشق نهان من و توست امضا : m.sina
فلورا. گفت تو بخوان نغمه ناخوانده من ارغوان شاخه همخون جدا مانده من کلیک کنید تا باز شود... نشود فاش کسی آنچه میان من و توست تا اشارات نظر نامه رسان من و توست گر چه در خلوت راز دل ما کس نرسید همه جا زمزمه ی عشق نهان من و توست
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 6/6/23 #87 m.sina گفت نشود فاش کسی آنچه میان من و توست تا اشارات نظر نامه رسان من و توست گر چه در خلوت راز دل ما کس نرسید همه جا زمزمه ی عشق نهان من و توست کلیک کنید تا باز شود... تو بخوان نغمه ناخوانده من ارغوان شاخه همخون جدا مانده من امضا : فلورا.
m.sina گفت نشود فاش کسی آنچه میان من و توست تا اشارات نظر نامه رسان من و توست گر چه در خلوت راز دل ما کس نرسید همه جا زمزمه ی عشق نهان من و توست کلیک کنید تا باز شود... تو بخوان نغمه ناخوانده من ارغوان شاخه همخون جدا مانده من
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/6/23 #88 فلورا. گفت تو بخوان نغمه ناخوانده من ارغوان شاخه همخون جدا مانده من کلیک کنید تا باز شود... ناله زنجیرها بر دست من گفتمش آنگه که از هم بگسلند خنده تلخی به لب آورد و گفت آرزویی دلکش است اما دریغ بخت شورم ره برین امید بست امضا : m.sina
فلورا. گفت تو بخوان نغمه ناخوانده من ارغوان شاخه همخون جدا مانده من کلیک کنید تا باز شود... ناله زنجیرها بر دست من گفتمش آنگه که از هم بگسلند خنده تلخی به لب آورد و گفت آرزویی دلکش است اما دریغ بخت شورم ره برین امید بست
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 6/6/23 #89 m.sina گفت ناله زنجیرها بر دست من گفتمش آنگه که از هم بگسلند خنده تلخی به لب آورد و گفت آرزویی دلکش است اما دریغ بخت شورم ره برین امید بست کلیک کنید تا باز شود... تب و تاب غم عشقت دل دریا طلبد هر تُنکحوصله را طاقت این طوفان نیست امضا : فلورا.
m.sina گفت ناله زنجیرها بر دست من گفتمش آنگه که از هم بگسلند خنده تلخی به لب آورد و گفت آرزویی دلکش است اما دریغ بخت شورم ره برین امید بست کلیک کنید تا باز شود... تب و تاب غم عشقت دل دریا طلبد هر تُنکحوصله را طاقت این طوفان نیست
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/6/23 #90 فلورا. گفت تب و تاب غم عشقت دل دریا طلبد هر تُنکحوصله را طاقت این طوفان نیست کلیک کنید تا باز شود... تو با چراغ دل خویش امدی بر بام ستاره ها به سلام تو امدند سلام سلام بر تو ای دست تو اشیانه مهر سلام بر تو ای روی تو روشنایی ماست امضا : m.sina
فلورا. گفت تب و تاب غم عشقت دل دریا طلبد هر تُنکحوصله را طاقت این طوفان نیست کلیک کنید تا باز شود... تو با چراغ دل خویش امدی بر بام ستاره ها به سلام تو امدند سلام سلام بر تو ای دست تو اشیانه مهر سلام بر تو ای روی تو روشنایی ماست