فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 13/8/22 #11 فاطمه مقدم گفت یارکی هست مرا به لطافت ملکو به حلاوت شکر و به ملاحت نمکو کلیک کنید تا باز شود... دولت آنست که از در صنمی تازه درآید ماه من از زلف چون گره بگشاید چونست که اسماعیل هر گه به خروش اید امضا : فلورا.
فاطمه مقدم گفت یارکی هست مرا به لطافت ملکو به حلاوت شکر و به ملاحت نمکو کلیک کنید تا باز شود... دولت آنست که از در صنمی تازه درآید ماه من از زلف چون گره بگشاید چونست که اسماعیل هر گه به خروش اید
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 14/8/22 #12 فلورا. گفت دولت آنست که از در صنمی تازه درآید ماه من از زلف چون گره بگشاید چونست که اسماعیل هر گه به خروش اید کلیک کنید تا باز شود... دامن وصل تو گر افتد به دست پای به دامن کشم از هرچه هست عشق توام چشم درایت بدوخت مهر توام دست کفایت ببست امضا : m.sina
فلورا. گفت دولت آنست که از در صنمی تازه درآید ماه من از زلف چون گره بگشاید چونست که اسماعیل هر گه به خروش اید کلیک کنید تا باز شود... دامن وصل تو گر افتد به دست پای به دامن کشم از هرچه هست عشق توام چشم درایت بدوخت مهر توام دست کفایت ببست
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 15/8/22 #13 m.sina گفت دامن وصل تو گر افتد به دست پای به دامن کشم از هرچه هست عشق توام چشم درایت بدوخت مهر توام دست کفایت ببست کلیک کنید تا باز شود... تو این دنیا کسی به کسی نیست برای دل من هم نفسی نیست امضا : فلورا.
m.sina گفت دامن وصل تو گر افتد به دست پای به دامن کشم از هرچه هست عشق توام چشم درایت بدوخت مهر توام دست کفایت ببست کلیک کنید تا باز شود... تو این دنیا کسی به کسی نیست برای دل من هم نفسی نیست
فاطمه مقدم رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 182 پسندها 1,151 امتیازها 6,963 مدالها 11 15/8/22 #14 فلورا. گفت تو این دنیا کسی به کسی نیست برای دل من هم نفسی نیست کلیک کنید تا باز شود... تو را رسمست اول دلربایی نخستین مهر و آخر بی وفایی امضا : فاطمه مقدم
فلورا. گفت تو این دنیا کسی به کسی نیست برای دل من هم نفسی نیست کلیک کنید تا باز شود... تو را رسمست اول دلربایی نخستین مهر و آخر بی وفایی
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 29/8/22 #15 فاطمه مقدم گفت تو را رسمست اول دلربایی نخستین مهر و آخر بی وفایی کلیک کنید تا باز شود... یازده ماه کند روزه به هر سال سفر آفتاب و سایه میرقصند با هم ذره وار امضا : فلورا.
فاطمه مقدم گفت تو را رسمست اول دلربایی نخستین مهر و آخر بی وفایی کلیک کنید تا باز شود... یازده ماه کند روزه به هر سال سفر آفتاب و سایه میرقصند با هم ذره وار
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/8/22 #16 فلورا. گفت یازده ماه کند روزه به هر سال سفر آفتاب و سایه میرقصند با هم ذره وار کلیک کنید تا باز شود... رفتند دوستان و کم از بیش و کم نماند روزم سیاه گشت و برم سایه هم نماند چون صبح از آن سبب نفس سرد می کشم کان صبح چهره چون نفس صبحدم نماند امضا : m.sina
فلورا. گفت یازده ماه کند روزه به هر سال سفر آفتاب و سایه میرقصند با هم ذره وار کلیک کنید تا باز شود... رفتند دوستان و کم از بیش و کم نماند روزم سیاه گشت و برم سایه هم نماند چون صبح از آن سبب نفس سرد می کشم کان صبح چهره چون نفس صبحدم نماند
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 30/8/22 #17 m.sina گفت رفتند دوستان و کم از بیش و کم نماند روزم سیاه گشت و برم سایه هم نماند چون صبح از آن سبب نفس سرد می کشم کان صبح چهره چون نفس صبحدم نماند کلیک کنید تا باز شود... دامن وصل تو گر افتد به دست که بود آن ترک خونآشام سرمست ! امضا : فلورا.
m.sina گفت رفتند دوستان و کم از بیش و کم نماند روزم سیاه گشت و برم سایه هم نماند چون صبح از آن سبب نفس سرد می کشم کان صبح چهره چون نفس صبحدم نماند کلیک کنید تا باز شود... دامن وصل تو گر افتد به دست که بود آن ترک خونآشام سرمست !
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 30/8/22 #18 فلورا. گفت دامن وصل تو گر افتد به دست که بود آن ترک خونآشام سرمست ! کلیک کنید تا باز شود... تو را رسمست اول دلربایی نخستین مهر و آخر بی وفایی در اول مینمایی دانهٔ خال در آخر دام گیسو می گشایی امضا : m.sina
فلورا. گفت دامن وصل تو گر افتد به دست که بود آن ترک خونآشام سرمست ! کلیک کنید تا باز شود... تو را رسمست اول دلربایی نخستین مهر و آخر بی وفایی در اول مینمایی دانهٔ خال در آخر دام گیسو می گشایی
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 31/8/22 #19 m.sina گفت تو را رسمست اول دلربایی نخستین مهر و آخر بی وفایی در اول مینمایی دانهٔ خال در آخر دام گیسو می گشایی کلیک کنید تا باز شود... یار نیکوتر از آن است که من دیدم پار یک دو مه پیشترک زانکه رسد فصل بهار! امضا : فلورا.
m.sina گفت تو را رسمست اول دلربایی نخستین مهر و آخر بی وفایی در اول مینمایی دانهٔ خال در آخر دام گیسو می گشایی کلیک کنید تا باز شود... یار نیکوتر از آن است که من دیدم پار یک دو مه پیشترک زانکه رسد فصل بهار!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 31/8/22 #20 فلورا. گفت یار نیکوتر از آن است که من دیدم پار یک دو مه پیشترک زانکه رسد فصل بهار! کلیک کنید تا باز شود... رفتند دوستان و کم از بیش و کم نماند روزم سیاه گشت و برم سایه هم نماند چون صبح از آن سبب نفس سرد می کشم کان صبح چهره چون نفس صبحدم نماند امضا : m.sina
فلورا. گفت یار نیکوتر از آن است که من دیدم پار یک دو مه پیشترک زانکه رسد فصل بهار! کلیک کنید تا باز شود... رفتند دوستان و کم از بیش و کم نماند روزم سیاه گشت و برم سایه هم نماند چون صبح از آن سبب نفس سرد می کشم کان صبح چهره چون نفس صبحدم نماند