Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 23/8/23 #51 FakhTeh گفت بی او نبخشد خورشید نوری بی او ندارد عالم صفائی کلیک کنید تا باز شود... با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر هیچ کس! هیچ کس اینجا به تو مانند نشد هر کسی در دل من جای خودش را دارد جانشین تو در این سینه خداوند نشد امضا : Tara Motlagh
FakhTeh گفت بی او نبخشد خورشید نوری بی او ندارد عالم صفائی کلیک کنید تا باز شود... با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر هیچ کس! هیچ کس اینجا به تو مانند نشد هر کسی در دل من جای خودش را دارد جانشین تو در این سینه خداوند نشد
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 23/8/23 #52 Tara Motlagh گفت با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر هیچ کس! هیچ کس اینجا به تو مانند نشد هر کسی در دل من جای خودش را دارد جانشین تو در این سینه خداوند نشد کلیک کنید تا باز شود... بنای عشق پابرجاست چه با هجران چه بی هجران هجران هم به جان تو ز عشق تو نمی کاهد امضا : m.sina
Tara Motlagh گفت با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر هیچ کس! هیچ کس اینجا به تو مانند نشد هر کسی در دل من جای خودش را دارد جانشین تو در این سینه خداوند نشد کلیک کنید تا باز شود... بنای عشق پابرجاست چه با هجران چه بی هجران هجران هم به جان تو ز عشق تو نمی کاهد
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 24/8/23 #53 m.sina گفت بنای عشق پابرجاست چه با هجران چه بی هجران هجران هم به جان تو ز عشق تو نمی کاهد کلیک کنید تا باز شود... به کجا میشود از معرکهی عشق گریخت؟ گیرم امروز از اینجا بگذارم بروم سرنوشت منِ مجنون هم از اول این بود سرِ دیوانه به صحرا بگذارم بروم امضا : Tara Motlagh
m.sina گفت بنای عشق پابرجاست چه با هجران چه بی هجران هجران هم به جان تو ز عشق تو نمی کاهد کلیک کنید تا باز شود... به کجا میشود از معرکهی عشق گریخت؟ گیرم امروز از اینجا بگذارم بروم سرنوشت منِ مجنون هم از اول این بود سرِ دیوانه به صحرا بگذارم بروم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 25/8/23 #54 Tara Motlagh گفت به کجا میشود از معرکهی عشق گریخت؟ گیرم امروز از اینجا بگذارم بروم سرنوشت منِ مجنون هم از اول این بود سرِ دیوانه به صحرا بگذارم بروم کلیک کنید تا باز شود... به کجا برم شکایت به که گویم این حکایت که لبت حیات ما بود و نداشتی دوامی بگشای تیر مژگان و بریز خون ما را که چنان کشندهای را نکند کس انتقامی امضا : m.sina
Tara Motlagh گفت به کجا میشود از معرکهی عشق گریخت؟ گیرم امروز از اینجا بگذارم بروم سرنوشت منِ مجنون هم از اول این بود سرِ دیوانه به صحرا بگذارم بروم کلیک کنید تا باز شود... به کجا برم شکایت به که گویم این حکایت که لبت حیات ما بود و نداشتی دوامی بگشای تیر مژگان و بریز خون ما را که چنان کشندهای را نکند کس انتقامی
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 26/8/23 #55 m.sina گفت به کجا برم شکایت به که گویم این حکایت که لبت حیات ما بود و نداشتی دوامی بگشای تیر مژگان و بریز خون ما را که چنان کشندهای را نکند کس انتقامی کلیک کنید تا باز شود... بهانه همان است که روزها میان انبوهی از آدم ها چشمانم را پی تو میگرداند بهانه همان صبری است که به لبانم سکوت میدهد تا گلایهای نکنم از نبودنت امضا : Tara Motlagh
m.sina گفت به کجا برم شکایت به که گویم این حکایت که لبت حیات ما بود و نداشتی دوامی بگشای تیر مژگان و بریز خون ما را که چنان کشندهای را نکند کس انتقامی کلیک کنید تا باز شود... بهانه همان است که روزها میان انبوهی از آدم ها چشمانم را پی تو میگرداند بهانه همان صبری است که به لبانم سکوت میدهد تا گلایهای نکنم از نبودنت
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 26/8/23 #56 Tara Motlagh گفت بهانه همان است که روزها میان انبوهی از آدم ها چشمانم را پی تو میگرداند بهانه همان صبری است که به لبانم سکوت میدهد تا گلایهای نکنم از نبودنت کلیک کنید تا باز شود... بیا تا همه ی دست نیکی بریم جهان جهان رابه بد نسپرسم امضا : فلورا.
Tara Motlagh گفت بهانه همان است که روزها میان انبوهی از آدم ها چشمانم را پی تو میگرداند بهانه همان صبری است که به لبانم سکوت میدهد تا گلایهای نکنم از نبودنت کلیک کنید تا باز شود... بیا تا همه ی دست نیکی بریم جهان جهان رابه بد نسپرسم
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 27/8/23 #57 فلورا. گفت بیا تا همه ی دست نیکی بریم جهان جهان رابه بد نسپرسم کلیک کنید تا باز شود... بـا بـــد گهـــر میامیز، تا بـــد گهر نگـــردی حکم سراب دارد، آبی که در ش*ر..اب است لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Tara Motlagh
فلورا. گفت بیا تا همه ی دست نیکی بریم جهان جهان رابه بد نسپرسم کلیک کنید تا باز شود... بـا بـــد گهـــر میامیز، تا بـــد گهر نگـــردی حکم سراب دارد، آبی که در ش*ر..اب است لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 30/8/23 #58 Tara Motlagh گفت بـا بـــد گهـــر میامیز، تا بـــد گهر نگـــردی حکم سراب دارد، آبی که در ش*ر..اب است کلیک کنید تا باز شود... باده اگر چه مي خورم عقل نرفت از سرم مجلس چون بهشت را ، زير و زبر چرا کنم چونک کمر ببستهام ، بهر چنان قمررخي از پي هر ستاره گو ، ترک قمر چرا کنم امضا : فلورا.
Tara Motlagh گفت بـا بـــد گهـــر میامیز، تا بـــد گهر نگـــردی حکم سراب دارد، آبی که در ش*ر..اب است کلیک کنید تا باز شود... باده اگر چه مي خورم عقل نرفت از سرم مجلس چون بهشت را ، زير و زبر چرا کنم چونک کمر ببستهام ، بهر چنان قمررخي از پي هر ستاره گو ، ترک قمر چرا کنم
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,869 پسندها 16,623 امتیازها 44,373 مدالها 20 31/8/23 #59 به نام ان که جان را فکرت اموخت چراغ دل به نور جان برافروخت امضا : ملکه جهنمی❄
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 31/8/23 #60 ملکه جهنمی❄ گفت به نام ان که جان را فکرت اموخت چراغ دل به نور جان برافروخت کلیک کنید تا باز شود... بخند! گرچه تو با خنده هم غمانگیزی...
ملکه جهنمی❄ گفت به نام ان که جان را فکرت اموخت چراغ دل به نور جان برافروخت کلیک کنید تا باز شود... بخند! گرچه تو با خنده هم غمانگیزی...