m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 4/9/23 #31 mehrabeh گفت خوابم آشفت وسر خفته به دامان آمد خواب دیدم که خیال تو به مهمان امد کلیک کنید تا باز شود... خوابم شکست و مردم چشمم به خون نشست تا فتنة خیال تو برخاست در دلم امضا : m.sina
mehrabeh گفت خوابم آشفت وسر خفته به دامان آمد خواب دیدم که خیال تو به مهمان امد کلیک کنید تا باز شود... خوابم شکست و مردم چشمم به خون نشست تا فتنة خیال تو برخاست در دلم
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,940 امتیازها 12,213 مدالها 9 4/9/23 #32 m.sina گفت خوابم شکست و مردم چشمم به خون نشست تا فتنة خیال تو برخاست در دلم کلیک کنید تا باز شود... خرم آن روز کز این منزل ویران بروم راحت جان طلبم و از پی جانان بروم امضا : مارینا آروین
m.sina گفت خوابم شکست و مردم چشمم به خون نشست تا فتنة خیال تو برخاست در دلم کلیک کنید تا باز شود... خرم آن روز کز این منزل ویران بروم راحت جان طلبم و از پی جانان بروم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 4/9/23 #33 مارینا آروین گفت خرم آن روز کز این منزل ویران بروم راحت جان طلبم و از پی جانان بروم کلیک کنید تا باز شود... خرم آن کس که غم عشق تو در دل دارد وز همه ملک جهان مهر تو حاصل دارد جور و بیداد و جفا کردن و عاشق کشتن زیبد آنرا که چنین شکل و شمایل دارد امضا : m.sina
مارینا آروین گفت خرم آن روز کز این منزل ویران بروم راحت جان طلبم و از پی جانان بروم کلیک کنید تا باز شود... خرم آن کس که غم عشق تو در دل دارد وز همه ملک جهان مهر تو حاصل دارد جور و بیداد و جفا کردن و عاشق کشتن زیبد آنرا که چنین شکل و شمایل دارد
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,940 امتیازها 12,213 مدالها 9 4/9/23 #34 m.sina گفت خرم آن کس که غم عشق تو در دل دارد وز همه ملک جهان مهر تو حاصل دارد جور و بیداد و جفا کردن و عاشق کشتن زیبد آنرا که چنین شکل و شمایل دارد کلیک کنید تا باز شود... خبر از عیش ندارد که ندارد یاری دل نخوانند که صیدش نکند دلداری امضا : مارینا آروین
m.sina گفت خرم آن کس که غم عشق تو در دل دارد وز همه ملک جهان مهر تو حاصل دارد جور و بیداد و جفا کردن و عاشق کشتن زیبد آنرا که چنین شکل و شمایل دارد کلیک کنید تا باز شود... خبر از عیش ندارد که ندارد یاری دل نخوانند که صیدش نکند دلداری
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,072 امتیازها 48,373 مدالها 34 4/9/23 #35 مارینا آروین گفت خبر از عیش ندارد که ندارد یاری دل نخوانند که صیدش نکند دلداری کلیک کنید تا باز شود... خراب از باد پائیز خمارانگیزم تهرانم خمار آن بهار شوخ وشهر آشوب شمرانم
مارینا آروین گفت خبر از عیش ندارد که ندارد یاری دل نخوانند که صیدش نکند دلداری کلیک کنید تا باز شود... خراب از باد پائیز خمارانگیزم تهرانم خمار آن بهار شوخ وشهر آشوب شمرانم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 4/9/23 #36 mehrabeh گفت خراب از باد پائیز خمارانگیزم تهرانم خمار آن بهار شوخ وشهر آشوب شمرانم کلیک کنید تا باز شود... خاطرت باشد کسی را خواستی مجنون کنی زخم قدری بر دلش بگذار، مرهم بیشتر امضا : m.sina
mehrabeh گفت خراب از باد پائیز خمارانگیزم تهرانم خمار آن بهار شوخ وشهر آشوب شمرانم کلیک کنید تا باز شود... خاطرت باشد کسی را خواستی مجنون کنی زخم قدری بر دلش بگذار، مرهم بیشتر
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,072 امتیازها 48,373 مدالها 34 4/9/23 #37 m.sina گفت خاطرت باشد کسی را خواستی مجنون کنی زخم قدری بر دلش بگذار، مرهم بیشتر کلیک کنید تا باز شود... خوش است خلوت اگر یار یار من باشد نه من بسوزم واو شمع انجمن باشد
m.sina گفت خاطرت باشد کسی را خواستی مجنون کنی زخم قدری بر دلش بگذار، مرهم بیشتر کلیک کنید تا باز شود... خوش است خلوت اگر یار یار من باشد نه من بسوزم واو شمع انجمن باشد
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,866 پسندها 16,613 امتیازها 44,373 مدالها 20 5/9/23 #38 خـیـز غـوغـای بـهـارسـت کـه پروانه شویم غـنـچـه شـوخ پر از شکر و شیر آمده است امضا : ملکه جهنمی❄
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,072 امتیازها 48,373 مدالها 34 5/9/23 #39 ملکه جهنمی❄ گفت خـیـز غـوغـای بـهـارسـت کـه پروانه شویم غـنـچـه شـوخ پر از شکر و شیر آمده است کلیک کنید تا باز شود... خدا مرا به فراق تو مبتلا نکند نصیب دشمن مارا نصیب ما نکند
ملکه جهنمی❄ گفت خـیـز غـوغـای بـهـارسـت کـه پروانه شویم غـنـچـه شـوخ پر از شکر و شیر آمده است کلیک کنید تا باز شود... خدا مرا به فراق تو مبتلا نکند نصیب دشمن مارا نصیب ما نکند
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/9/23 #40 mehrabeh گفت خدا مرا به فراق تو مبتلا نکند نصیب دشمن مارا نصیب ما نکند کلیک کنید تا باز شود... خنده بر لب ميزنم تا كس نداند راز من ورنه اين دنيا كه ما ديديم خنديدن نداشت امضا : m.sina
mehrabeh گفت خدا مرا به فراق تو مبتلا نکند نصیب دشمن مارا نصیب ما نکند کلیک کنید تا باز شود... خنده بر لب ميزنم تا كس نداند راز من ورنه اين دنيا كه ما ديديم خنديدن نداشت