m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,191 امتیازها 35,773 مدالها 16 1/9/23 #1,101 ملکه جهنمی❄ گفت دلش تا دست بیعت با سحر داد ز پایان حضور شب خبر داد. هدهد لطفا کلیک کنید تا باز شود... ای هدهد صبا به سبا میفرستمت بنگر که از کجا به کجا میفرستمت حیف است طایری چو تو در خاکدانِ غم زین جا به آشیانِ وفا میفرستمت امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت دلش تا دست بیعت با سحر داد ز پایان حضور شب خبر داد. هدهد لطفا کلیک کنید تا باز شود... ای هدهد صبا به سبا میفرستمت بنگر که از کجا به کجا میفرستمت حیف است طایری چو تو در خاکدانِ غم زین جا به آشیانِ وفا میفرستمت
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,460 پسندها 15,091 امتیازها 44,373 مدالها 20 1/9/23 #1,102 m.sina گفت ای هدهد صبا به سبا میفرستمت بنگر که از کجا به کجا میفرستمت حیف است طایری چو تو در خاکدانِ غم زین جا به آشیانِ وفا میفرستمت کلیک کنید تا باز شود... نگفتی با چی بگم پس با غم میگم: گفتم غم تو دارم گفتا غمت سراید گفتم که ماه من شو گفتا اگر براید. با باده لطفا امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina گفت ای هدهد صبا به سبا میفرستمت بنگر که از کجا به کجا میفرستمت حیف است طایری چو تو در خاکدانِ غم زین جا به آشیانِ وفا میفرستمت کلیک کنید تا باز شود... نگفتی با چی بگم پس با غم میگم: گفتم غم تو دارم گفتا غمت سراید گفتم که ماه من شو گفتا اگر براید. با باده لطفا
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,191 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/9/23 #1,103 ملکه جهنمی❄ گفت نگفتی با چی بگم پس با غم میگم: گفتم غم تو دارم گفتا غمت سراید گفتم که ماه من شو گفتا اگر براید. با باده لطفا کلیک کنید تا باز شود... حوم چنان که در دل تنگم اراده نیست در شیشه ام ز جوش پری جای باده نیست از خود سفر کنم به امید کدام راه جز موجه سراب درین دشت جاده نیست از سفر لطفا امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت نگفتی با چی بگم پس با غم میگم: گفتم غم تو دارم گفتا غمت سراید گفتم که ماه من شو گفتا اگر براید. با باده لطفا کلیک کنید تا باز شود... حوم چنان که در دل تنگم اراده نیست در شیشه ام ز جوش پری جای باده نیست از خود سفر کنم به امید کدام راه جز موجه سراب درین دشت جاده نیست از سفر لطفا
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,460 پسندها 15,091 امتیازها 44,373 مدالها 20 2/9/23 #1,104 m.sina گفت حوم چنان که در دل تنگم اراده نیست در شیشه ام ز جوش پری جای باده نیست از خود سفر کنم به امید کدام راه جز موجه سراب درین دشت جاده نیست از سفر لطفا کلیک کنید تا باز شود... بسیار سفر باید تا پخته شود خامی صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی جهان لطفا امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina گفت حوم چنان که در دل تنگم اراده نیست در شیشه ام ز جوش پری جای باده نیست از خود سفر کنم به امید کدام راه جز موجه سراب درین دشت جاده نیست از سفر لطفا کلیک کنید تا باز شود... بسیار سفر باید تا پخته شود خامی صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی جهان لطفا
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,191 امتیازها 35,773 مدالها 16 4/9/23 #1,105 ملکه جهنمی❄ گفت بسیار سفر باید تا پخته شود خامی صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی جهان لطفا کلیک کنید تا باز شود... چه غم وقتی جهان از عشق نامی تازه میگیرد از این بی آبرویی نام ما آوازه میگیرد من از خوش باوری در پیلۀ خود فکر میکردم خدا دارد فقط صبر مرا اندازه میگیرد عالم لطفا امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت بسیار سفر باید تا پخته شود خامی صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی جهان لطفا کلیک کنید تا باز شود... چه غم وقتی جهان از عشق نامی تازه میگیرد از این بی آبرویی نام ما آوازه میگیرد من از خوش باوری در پیلۀ خود فکر میکردم خدا دارد فقط صبر مرا اندازه میگیرد عالم لطفا
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,460 پسندها 15,091 امتیازها 44,373 مدالها 20 5/9/23 #1,106 m.sina گفت چه غم وقتی جهان از عشق نامی تازه میگیرد از این بی آبرویی نام ما آوازه میگیرد من از خوش باوری در پیلۀ خود فکر میکردم خدا دارد فقط صبر مرا اندازه میگیرد عالم لطفا کلیک کنید تا باز شود... همه عالم تن است و ایران دل نیست گوینده زین قیاس خجل باغ لطفا امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina گفت چه غم وقتی جهان از عشق نامی تازه میگیرد از این بی آبرویی نام ما آوازه میگیرد من از خوش باوری در پیلۀ خود فکر میکردم خدا دارد فقط صبر مرا اندازه میگیرد عالم لطفا کلیک کنید تا باز شود... همه عالم تن است و ایران دل نیست گوینده زین قیاس خجل باغ لطفا
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,191 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/9/23 #1,107 ملکه جهنمی❄ گفت همه عالم تن است و ایران دل نیست گوینده زین قیاس خجل باغ لطفا کلیک کنید تا باز شود... از باغ می برند چراغانی ات کنند تا کاج جشن های زمستانی ات کنند پوشانده اند صبح تو را ابرها تار تنها به اين بهانه که بارانی ات کنند پائیز لطفا امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت همه عالم تن است و ایران دل نیست گوینده زین قیاس خجل باغ لطفا کلیک کنید تا باز شود... از باغ می برند چراغانی ات کنند تا کاج جشن های زمستانی ات کنند پوشانده اند صبح تو را ابرها تار تنها به اين بهانه که بارانی ات کنند پائیز لطفا
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,935 پسندها 7,984 امتیازها 30,973 مدالها 27 5/9/23 مدیر #1,108 m.sina گفت از باغ می برند چراغانی ات کنند تا کاج جشن های زمستانی ات کنند پوشانده اند صبح تو را ابرها تار تنها به اين بهانه که بارانی ات کنند پائیز لطفا کلیک کنید تا باز شود... باز پاییز برای تو نبارم سخت است پای هر خاطره ات بغض نکارم سخت است دل لطفا امضا : Fateme Amade
m.sina گفت از باغ می برند چراغانی ات کنند تا کاج جشن های زمستانی ات کنند پوشانده اند صبح تو را ابرها تار تنها به اين بهانه که بارانی ات کنند پائیز لطفا کلیک کنید تا باز شود... باز پاییز برای تو نبارم سخت است پای هر خاطره ات بغض نکارم سخت است دل لطفا
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,191 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/9/23 #1,109 Fateme Amade گفت باز پاییز برای تو نبارم سخت است پای هر خاطره ات بغض نکارم سخت است دل لطفا کلیک کنید تا باز شود... در دل تنگم خموشی میکند انبار حرف محرمی کو تا بگویم اندک از بسیار حرف حرفهای پختهٔ سنجیده دارم در درون گر به نطق آیم توانم گفت صد طومار حرف محرم لطفا امضا : m.sina
Fateme Amade گفت باز پاییز برای تو نبارم سخت است پای هر خاطره ات بغض نکارم سخت است دل لطفا کلیک کنید تا باز شود... در دل تنگم خموشی میکند انبار حرف محرمی کو تا بگویم اندک از بسیار حرف حرفهای پختهٔ سنجیده دارم در درون گر به نطق آیم توانم گفت صد طومار حرف محرم لطفا
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 5/9/23 #1,110 m.sina گفت در دل تنگم خموشی میکند انبار حرف محرمی کو تا بگویم اندک از بسیار حرف حرفهای پختهٔ سنجیده دارم در درون گر به نطق آیم توانم گفت صد طومار حرف محرم لطفا کلیک کنید تا باز شود... هر کجا محرم شدی هم محرمِ اسرار باش وقت دلتنگی و غم همراه و هم غمخوار باش آوار امضا : Tara Motlagh
m.sina گفت در دل تنگم خموشی میکند انبار حرف محرمی کو تا بگویم اندک از بسیار حرف حرفهای پختهٔ سنجیده دارم در درون گر به نطق آیم توانم گفت صد طومار حرف محرم لطفا کلیک کنید تا باز شود... هر کجا محرم شدی هم محرمِ اسرار باش وقت دلتنگی و غم همراه و هم غمخوار باش آوار