m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 19/12/23 #1,141 ملکه جهنمی❄ گفت آینه چو نقش تو بنمود راست خود شکن اینه شکستن خطاس با سرود لطفا کلیک کنید تا باز شود... چو لطف باده کند جلوه در رخ ساقی ز عاشقان به سرود و ترانه یاد آرید کوچ لطفا امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت آینه چو نقش تو بنمود راست خود شکن اینه شکستن خطاس با سرود لطفا کلیک کنید تا باز شود... چو لطف باده کند جلوه در رخ ساقی ز عاشقان به سرود و ترانه یاد آرید کوچ لطفا
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,866 پسندها 16,614 امتیازها 44,373 مدالها 20 22/12/23 #1,142 m.sina گفت چو لطف باده کند جلوه در رخ ساقی ز عاشقان به سرود و ترانه یاد آرید کوچ لطفا کلیک کنید تا باز شود... با من از کوچ نگو لحظه ی کوچِ پرستو سرد است تنِ من بی نفَست توده ی یخ سینه ام در غمِ تو معرکه ای از درد است امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina گفت چو لطف باده کند جلوه در رخ ساقی ز عاشقان به سرود و ترانه یاد آرید کوچ لطفا کلیک کنید تا باز شود... با من از کوچ نگو لحظه ی کوچِ پرستو سرد است تنِ من بی نفَست توده ی یخ سینه ام در غمِ تو معرکه ای از درد است
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 22/12/23 #1,143 ملکه جهنمی❄ گفت با من از کوچ نگو لحظه ی کوچِ پرستو سرد است تنِ من بی نفَست توده ی یخ سینه ام در غمِ تو معرکه ای از درد است کلیک کنید تا باز شود... تو اگر کوچ کنی عشق هرس خواهد شد تو اگر دل به زمستان بدهی سوز راهی شدنت صبر مرا خواهد برد محض تنهایی من از هوس بال گشودن بگذر امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت با من از کوچ نگو لحظه ی کوچِ پرستو سرد است تنِ من بی نفَست توده ی یخ سینه ام در غمِ تو معرکه ای از درد است کلیک کنید تا باز شود... تو اگر کوچ کنی عشق هرس خواهد شد تو اگر دل به زمستان بدهی سوز راهی شدنت صبر مرا خواهد برد محض تنهایی من از هوس بال گشودن بگذر
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,866 پسندها 16,614 امتیازها 44,373 مدالها 20 22/12/23 #1,144 m.sina گفت تو اگر کوچ کنی عشق هرس خواهد شد تو اگر دل به زمستان بدهی سوز راهی شدنت صبر مرا خواهد برد محض تنهایی من از هوس بال گشودن بگذر کلیک کنید تا باز شود... عشق یعنی مستی و دیوانگی عشق یعنی با جهان بیگانگی امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina گفت تو اگر کوچ کنی عشق هرس خواهد شد تو اگر دل به زمستان بدهی سوز راهی شدنت صبر مرا خواهد برد محض تنهایی من از هوس بال گشودن بگذر کلیک کنید تا باز شود... عشق یعنی مستی و دیوانگی عشق یعنی با جهان بیگانگی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 22/12/23 #1,145 ملکه جهنمی❄ گفت عشق یعنی مستی و دیوانگی عشق یعنی با جهان بیگانگی کلیک کنید تا باز شود... قدم به کوچهٔ دیوانگی بزن چندی که عقل بر سر بازار عشق حیران است وجود آدمی از عشق میرسد به کمال گر این کمال نیابی، کمال نقصان است امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت عشق یعنی مستی و دیوانگی عشق یعنی با جهان بیگانگی کلیک کنید تا باز شود... قدم به کوچهٔ دیوانگی بزن چندی که عقل بر سر بازار عشق حیران است وجود آدمی از عشق میرسد به کمال گر این کمال نیابی، کمال نقصان است
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,866 پسندها 16,614 امتیازها 44,373 مدالها 20 22/12/23 #1,146 m.sina گفت قدم به کوچهٔ دیوانگی بزن چندی که عقل بر سر بازار عشق حیران است وجود آدمی از عشق میرسد به کمال گر این کمال نیابی، کمال نقصان است کلیک کنید تا باز شود... حیلت رها کن عاشقا دیوانه شو دیوانه شو وندر دل اتش درا پروانه شو پروانه شو امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina گفت قدم به کوچهٔ دیوانگی بزن چندی که عقل بر سر بازار عشق حیران است وجود آدمی از عشق میرسد به کمال گر این کمال نیابی، کمال نقصان است کلیک کنید تا باز شود... حیلت رها کن عاشقا دیوانه شو دیوانه شو وندر دل اتش درا پروانه شو پروانه شو
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 4/1/24 #1,147 ملکه جهنمی❄ گفت حیلت رها کن عاشقا دیوانه شو دیوانه شو وندر دل اتش درا پروانه شو پروانه شو کلیک کنید تا باز شود... ماه رویا گرد آن رخ زلف چون زنجیر چیست وندران زنجیر چندان پیچ و تاب از قیر چیست گر بود زنجیر جانان از پی دیوانگان خود منم دیوانه بر عارض ترا زنجیر چیست امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت حیلت رها کن عاشقا دیوانه شو دیوانه شو وندر دل اتش درا پروانه شو پروانه شو کلیک کنید تا باز شود... ماه رویا گرد آن رخ زلف چون زنجیر چیست وندران زنجیر چندان پیچ و تاب از قیر چیست گر بود زنجیر جانان از پی دیوانگان خود منم دیوانه بر عارض ترا زنجیر چیست
fateme_sa رفیق جدید انجمن سطح 4 ارسالیها 85 پسندها 432 امتیازها 1,778 مدالها 4 5/1/24 #1,148 m.sina گفت ماه رویا گرد آن رخ زلف چون زنجیر چیست وندران زنجیر چندان پیچ و تاب از قیر چیست گر بود زنجیر جانان از پی دیوانگان خود منم دیوانه بر عارض ترا زنجیر چیست کلیک کنید تا باز شود... جام طرب شکار بر دستم نه وان ساغر چون نگار بر دستم نه آن میکه چو زنجیر بپیچد بر خود دیوانه شدم بیار بر دستم نه حافظ امضا : fateme_sa
m.sina گفت ماه رویا گرد آن رخ زلف چون زنجیر چیست وندران زنجیر چندان پیچ و تاب از قیر چیست گر بود زنجیر جانان از پی دیوانگان خود منم دیوانه بر عارض ترا زنجیر چیست کلیک کنید تا باز شود... جام طرب شکار بر دستم نه وان ساغر چون نگار بر دستم نه آن میکه چو زنجیر بپیچد بر خود دیوانه شدم بیار بر دستم نه حافظ
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,584 پسندها 38,821 امتیازها 66,873 مدالها 40 سن 21 26/1/24 #1,149 حافظ از جور تو حاشا که بگرداند روی من از آن روز که در بند توام آزادم جان امضا : M.Fakher
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,534 پسندها 20,124 امتیازها 48,373 مدالها 34 12/3/24 #1,150 بی زبانم نزنید نیش به جانم نزنید مرده ام من بس کنید، زخم به جانم نزنید مرده