ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,534 پسندها 20,124 امتیازها 48,373 مدالها 34 18/3/24 #1,161 مرا هرگز نباشد خواب ودارم ارزو گاهی که خواب آید به چشمم بلکه جانانم به خواب اید آرزو آخرین ویرایش 18/3/24
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 26/3/24 #1,162 Delaram*☆♡ گفت مرا هرگز نباشد خواب ودارم ارزو گاهی که خواب آید به چشمم بلکه جانانم به خواب اید آرزو کلیک کنید تا باز شود... فرود آ ای عزیز دل که من از نقش غیر تو سرای دیده با اشک ندامت شستوشو کردم صفایی بود دیشب با خیالت خلوت ما را ولی من باز پنهانی ترا هم آرزو کردم بهار لطفا امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت مرا هرگز نباشد خواب ودارم ارزو گاهی که خواب آید به چشمم بلکه جانانم به خواب اید آرزو کلیک کنید تا باز شود... فرود آ ای عزیز دل که من از نقش غیر تو سرای دیده با اشک ندامت شستوشو کردم صفایی بود دیشب با خیالت خلوت ما را ولی من باز پنهانی ترا هم آرزو کردم بهار لطفا
.Mobina. مدیر بازنشسته سطح 21 ارسالیها 4,022 پسندها 9,999 امتیازها 44,673 مدالها 21 26/3/24 #1,163 بهار آمد و دل ز دیدار تو ناامید گشت کاش میتوانستم تو را بینم و بپرستم امضا : .Mobina.
♡°DINA° رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 73 پسندها 269 امتیازها 1,048 مدالها 3 28/3/24 #1,164 .Mobina. گفت بهار آمد و دل ز دیدار تو ناامید گشت کاش میتوانستم تو را بینم و بپرستم کلیک کنید تا باز شود... داروی دردم تو داری ناامید از در مرانم ای بقربان تو جان دردمند من الاهی امضا : ♡°DINA°
.Mobina. گفت بهار آمد و دل ز دیدار تو ناامید گشت کاش میتوانستم تو را بینم و بپرستم کلیک کنید تا باز شود... داروی دردم تو داری ناامید از در مرانم ای بقربان تو جان دردمند من الاهی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 11/4/24 #1,165 بهار این فصل بهار نیست فصلی دگر است مخموری هر چشم ز وصلی دگر است هرچند که جمله شاخه ها رقصانند جنبیدن هر شاخ ز اصلی دگر است لطفا از شکوفه امضا : m.sina
بهار این فصل بهار نیست فصلی دگر است مخموری هر چشم ز وصلی دگر است هرچند که جمله شاخه ها رقصانند جنبیدن هر شاخ ز اصلی دگر است لطفا از شکوفه
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,534 پسندها 20,124 امتیازها 48,373 مدالها 34 11/4/24 #1,166 روی چمن از شکوفه ها رنگین شد وز عطر اقاقیا هوا سنگین شد در نغمه هر چلچله پیغامی هست کای خفته روزگار فروردین شد لطفا از انتظار
روی چمن از شکوفه ها رنگین شد وز عطر اقاقیا هوا سنگین شد در نغمه هر چلچله پیغامی هست کای خفته روزگار فروردین شد لطفا از انتظار
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 11/4/24 #1,167 Delaram*☆♡ گفت روی چمن از شکوفه ها رنگین شد وز عطر اقاقیا هوا سنگین شد در نغمه هر چلچله پیغامی هست کای خفته روزگار فروردین شد لطفا از انتظار کلیک کنید تا باز شود... دلم شکستی و جانم هنوز چشم به راهت شبی سیاهم و در آرزوی طلعت ماهت در انتظار تو چشمم سپید گشت و غمی نیست اگر قبول تو افتد فدای چشم سیاهت سایه لطفا امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت روی چمن از شکوفه ها رنگین شد وز عطر اقاقیا هوا سنگین شد در نغمه هر چلچله پیغامی هست کای خفته روزگار فروردین شد لطفا از انتظار کلیک کنید تا باز شود... دلم شکستی و جانم هنوز چشم به راهت شبی سیاهم و در آرزوی طلعت ماهت در انتظار تو چشمم سپید گشت و غمی نیست اگر قبول تو افتد فدای چشم سیاهت سایه لطفا
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,534 پسندها 20,124 امتیازها 48,373 مدالها 34 11/4/24 #1,168 m.sina گفت دلم شکستی و جانم هنوز چشم به راهت شبی سیاهم و در آرزوی طلعت ماهت در انتظار تو چشمم سپید گشت و غمی نیست اگر قبول تو افتد فدای چشم سیاهت سایه لطفا کلیک کنید تا باز شود... نیمه شب بود وغمی تازه نفس ره خوابم زد وماندم بیدار ریخت از پرتو لرزنده ی شمع سایه ی دسته گلی بر دیوار شمع لطفا
m.sina گفت دلم شکستی و جانم هنوز چشم به راهت شبی سیاهم و در آرزوی طلعت ماهت در انتظار تو چشمم سپید گشت و غمی نیست اگر قبول تو افتد فدای چشم سیاهت سایه لطفا کلیک کنید تا باز شود... نیمه شب بود وغمی تازه نفس ره خوابم زد وماندم بیدار ریخت از پرتو لرزنده ی شمع سایه ی دسته گلی بر دیوار شمع لطفا
♡°DINA° رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 73 پسندها 269 امتیازها 1,048 مدالها 3 12/4/24 #1,169 Delaram*☆♡ گفت نیمه شب بود وغمی تازه نفس ره خوابم زد وماندم بیدار ریخت از پرتو لرزنده ی شمع سایه ی دسته گلی بر دیوار شمع لطفا کلیک کنید تا باز شود... تا آتش شوقی نَبوَد، خوش نتوان زیست بی شعله سر شمع به سامان نرسیده راز لطفا امضا : ♡°DINA°
Delaram*☆♡ گفت نیمه شب بود وغمی تازه نفس ره خوابم زد وماندم بیدار ریخت از پرتو لرزنده ی شمع سایه ی دسته گلی بر دیوار شمع لطفا کلیک کنید تا باز شود... تا آتش شوقی نَبوَد، خوش نتوان زیست بی شعله سر شمع به سامان نرسیده راز لطفا
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 12/4/24 #1,170 ♡°DINA° گفت تا آتش شوقی نَبوَد، خوش نتوان زیست بی شعله سر شمع به سامان نرسیده راز لطفا کلیک کنید تا باز شود... گفتم که مرا با راز چشم تو کاریست یاغی شد و با دل ِ من دائم به جنگ است (دریا) امضا : بَهآرنارنج
♡°DINA° گفت تا آتش شوقی نَبوَد، خوش نتوان زیست بی شعله سر شمع به سامان نرسیده راز لطفا کلیک کنید تا باز شود... گفتم که مرا با راز چشم تو کاریست یاغی شد و با دل ِ من دائم به جنگ است (دریا)