hadi مدیر بازنشسته سطح 42 ارسالیها 3,522 پسندها 17,750 امتیازها 71,673 مدالها 101 15/5/20 #591 nora@ گفت گر نی که کورندی چنین آخر بدینندی چنان آن سو هزاران جان مه ز مه چون اختران آونگ ها نشاط کلیک کنید تا باز شود... ایام نشاط و شادمانی بگذشت دوران مراد و کاردانی بگذشت زیبا امضا : hadi
nora@ گفت گر نی که کورندی چنین آخر بدینندی چنان آن سو هزاران جان مه ز مه چون اختران آونگ ها نشاط کلیک کنید تا باز شود... ایام نشاط و شادمانی بگذشت دوران مراد و کاردانی بگذشت زیبا
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,579 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 15/5/20 #592 M.HADI گفت ایام نشاط و شادمانی بگذشت دوران مراد و کاردانی بگذشت زیبا کلیک کنید تا باز شود... خوش می روی بر رای ما خوش میگشایی پای ما خوش میبری کف های ما ای یوسف زیبای ما خیمه امضا : M.Fakher
M.HADI گفت ایام نشاط و شادمانی بگذشت دوران مراد و کاردانی بگذشت زیبا کلیک کنید تا باز شود... خوش می روی بر رای ما خوش میگشایی پای ما خوش میبری کف های ما ای یوسف زیبای ما خیمه
hadi مدیر بازنشسته سطح 42 ارسالیها 3,522 پسندها 17,750 امتیازها 71,673 مدالها 101 15/5/20 #593 nora@ گفت خوش می روی بر رای ما خوش میگشایی پای ما خوش میبری کف های ما ای یوسف زیبای ما خیمه کلیک کنید تا باز شود... در نیم شبی خیل خیال تو رسید ورنه جانم خیمه برون میزد دوش شعر امضا : hadi
nora@ گفت خوش می روی بر رای ما خوش میگشایی پای ما خوش میبری کف های ما ای یوسف زیبای ما خیمه کلیک کنید تا باز شود... در نیم شبی خیل خیال تو رسید ورنه جانم خیمه برون میزد دوش شعر
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,579 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 15/5/20 #594 M.HADI گفت در نیم شبی خیل خیال تو رسید ورنه جانم خیمه برون میزد دوش شعر کلیک کنید تا باز شود... قافیه و مغطله را گچ همه سیلاب ببر پوست بود پوست بود در خور مغز شعرا درد امضا : M.Fakher
M.HADI گفت در نیم شبی خیل خیال تو رسید ورنه جانم خیمه برون میزد دوش شعر کلیک کنید تا باز شود... قافیه و مغطله را گچ همه سیلاب ببر پوست بود پوست بود در خور مغز شعرا درد
hadi مدیر بازنشسته سطح 42 ارسالیها 3,522 پسندها 17,750 امتیازها 71,673 مدالها 101 15/5/20 #595 nora@ گفت قافیه و مغطله را گچ همه سیلاب ببر پوست بود پوست بود در خور مغز شعرا درد کلیک کنید تا باز شود... کرانه میکنی از من کجا روا باشد بکشت محنت این درد بی کرانه مرا زیر امضا : hadi
nora@ گفت قافیه و مغطله را گچ همه سیلاب ببر پوست بود پوست بود در خور مغز شعرا درد کلیک کنید تا باز شود... کرانه میکنی از من کجا روا باشد بکشت محنت این درد بی کرانه مرا زیر
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,579 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 15/5/20 #596 M.HADI گفت کرانه میکنی از من کجا روا باشد بکشت محنت این درد بی کرانه مرا زیر کلیک کنید تا باز شود... مقبلترین و نیک در پی برج زهره کیست در نی زیرا نهد لب بر لبت تا ز تو آموزد نوا رو :() امضا : M.Fakher
M.HADI گفت کرانه میکنی از من کجا روا باشد بکشت محنت این درد بی کرانه مرا زیر کلیک کنید تا باز شود... مقبلترین و نیک در پی برج زهره کیست در نی زیرا نهد لب بر لبت تا ز تو آموزد نوا رو :()
hadi مدیر بازنشسته سطح 42 ارسالیها 3,522 پسندها 17,750 امتیازها 71,673 مدالها 101 15/5/20 #597 nora@ گفت مقبلترین و نیک در پی برج زهره کیست در نی زیرا نهد ل**ب بر لبت تا ز تو آموزد نوا رو :() کلیک کنید تا باز شود... رو سر بنه به بالین تنهامرا رها کن ترک من خراب شبگرد مبتلا کن دست امضا : hadi
nora@ گفت مقبلترین و نیک در پی برج زهره کیست در نی زیرا نهد ل**ب بر لبت تا ز تو آموزد نوا رو :() کلیک کنید تا باز شود... رو سر بنه به بالین تنهامرا رها کن ترک من خراب شبگرد مبتلا کن دست
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,579 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 15/5/20 #598 M.HADI گفت رو سر بنه به بالین تنهامرا رها کن ترک من خراب شبگرد مبتلا کن دست کلیک کنید تا باز شود... در آسیا گندم رود کز سنبل ازدست او زاده مهم نی سنبله در آسیا باشم چرا آسیاب امضا : M.Fakher
M.HADI گفت رو سر بنه به بالین تنهامرا رها کن ترک من خراب شبگرد مبتلا کن دست کلیک کنید تا باز شود... در آسیا گندم رود کز سنبل ازدست او زاده مهم نی سنبله در آسیا باشم چرا آسیاب
hadi مدیر بازنشسته سطح 42 ارسالیها 3,522 پسندها 17,750 امتیازها 71,673 مدالها 101 15/5/20 #599 nora@ گفت در آسیا گندم رود کز سنبل ازدست او زاده مهم نی سنبله در آسیا باشم چرا آسیاب کلیک کنید تا باز شود... تا به همواری رسد دور درشتیهای طبع هرکه را رنگیست باید آسیابانی کند بیدل امضا : hadi
nora@ گفت در آسیا گندم رود کز سنبل ازدست او زاده مهم نی سنبله در آسیا باشم چرا آسیاب کلیک کنید تا باز شود... تا به همواری رسد دور درشتیهای طبع هرکه را رنگیست باید آسیابانی کند بیدل
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,579 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 15/5/20 #600 M.HADI گفت تا به همواری رسد دور درشتیهای طبع هرکه را رنگیست باید آسیابانی کند بیدل کلیک کنید تا باز شود... با تو گفتم بیدلم من بیدل بیدل اکنون شدم که بیرون رفتی امضا : M.Fakher
M.HADI گفت تا به همواری رسد دور درشتیهای طبع هرکه را رنگیست باید آسیابانی کند بیدل کلیک کنید تا باز شود... با تو گفتم بیدلم من بیدل بیدل اکنون شدم که بیرون رفتی