nhirqm˙ رو به پیشرفت سطح 4 ارسالیها 175 پسندها 359 امتیازها 2,113 مدالها 5 24/10/20 #731 حافظ گفتم زمان عشرت دیدی که چون سر آمد گفتا خموش حافظ کاین غصه هم سر آید حافظ امضا : nhirqm˙
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,191 امتیازها 35,773 مدالها 16 27/10/20 #732 nhirqm˙ گفت حافظ گفتم زمان عشرت دیدی که چون سر آمد گفتا خموش حافظ کاین غصه هم سر آید حافظ کلیک کنید تا باز شود... ز خاک کوی تو هر گه که دم زند حافظ نسیم گلشن جان در مشام ما افتد گلشن امضا : m.sina
nhirqm˙ گفت حافظ گفتم زمان عشرت دیدی که چون سر آمد گفتا خموش حافظ کاین غصه هم سر آید حافظ کلیک کنید تا باز شود... ز خاک کوی تو هر گه که دم زند حافظ نسیم گلشن جان در مشام ما افتد گلشن
nhirqm˙ رو به پیشرفت سطح 4 ارسالیها 175 پسندها 359 امتیازها 2,113 مدالها 5 29/10/20 #733 m.sina گفت ز خاک کوی تو هر گه که دم زند حافظ نسیم گلشن جان در مشام ما افتد گلشن کلیک کنید تا باز شود... تا تو به گلشن آمدی، با همه در کشاکشم وه که تو در کنار گل، من به میان آتشم آتش امضا : nhirqm˙
m.sina گفت ز خاک کوی تو هر گه که دم زند حافظ نسیم گلشن جان در مشام ما افتد گلشن کلیک کنید تا باز شود... تا تو به گلشن آمدی، با همه در کشاکشم وه که تو در کنار گل، من به میان آتشم آتش
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,191 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/11/20 #734 nhirqm˙ گفت تا تو به گلشن آمدی، با همه در کشاکشم وه که تو در کنار گل، من به میان آتشم آتش کلیک کنید تا باز شود... دوش بی روی تو آتش به سرم بر میشد و آبی از دیده میآمد که زمین تر میشد تا به افسوس به پایان نرود عمر عزیز همه شب ذکر تو میرفت و مکرر میشد افسوس امضا : m.sina
nhirqm˙ گفت تا تو به گلشن آمدی، با همه در کشاکشم وه که تو در کنار گل، من به میان آتشم آتش کلیک کنید تا باز شود... دوش بی روی تو آتش به سرم بر میشد و آبی از دیده میآمد که زمین تر میشد تا به افسوس به پایان نرود عمر عزیز همه شب ذکر تو میرفت و مکرر میشد افسوس
S Shiva.Panah مدیر بازنشسته سطح 31 ارسالیها 1,087 پسندها 23,080 امتیازها 43,073 مدالها 38 7/11/20 #735 m.sina گفت دوش بی روی تو آتش به سرم بر میشد و آبی از دیده میآمد که زمین تر میشد تا به افسوس به پایان نرود عمر عزیز همه شب ذکر تو میرفت و مکرر میشد افسوس کلیک کنید تا باز شود... افسوس که دلبر پسندیده برفت دامن ز کفم چو عمر درچیده برفت لیلا امضا : Shiva.Panah
m.sina گفت دوش بی روی تو آتش به سرم بر میشد و آبی از دیده میآمد که زمین تر میشد تا به افسوس به پایان نرود عمر عزیز همه شب ذکر تو میرفت و مکرر میشد افسوس کلیک کنید تا باز شود... افسوس که دلبر پسندیده برفت دامن ز کفم چو عمر درچیده برفت لیلا
A Amir Mohammad رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 137 پسندها 648 امتیازها 3,803 مدالها 6 9/11/20 #736 به یمن همت حافظ امید هست که باز اری اسامر لیلای لیلة القمر - امید
(فاطمه1381) مدیر بازنشسته سطح 4 ارسالیها 2,965 پسندها 3,118 امتیازها 28,773 مدالها 3 9/11/20 #737 Amir Mohammad گفت به یمن همت حافظ امید هست که باز اری اسامر لیلای لیلة القمر - امید کلیک کنید تا باز شود... از اهل زمان عار می باید داشت وز صحبت شان کنار می باید داشت از پیش کسی کار کسی نگشاید امید، به کردگار می باید داشت "عار"
Amir Mohammad گفت به یمن همت حافظ امید هست که باز اری اسامر لیلای لیلة القمر - امید کلیک کنید تا باز شود... از اهل زمان عار می باید داشت وز صحبت شان کنار می باید داشت از پیش کسی کار کسی نگشاید امید، به کردگار می باید داشت "عار"
A Amir Mohammad رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 137 پسندها 648 امتیازها 3,803 مدالها 6 14/11/20 #738 (پروین اعتصامی) گفت: آگه نیستی کز سر در افتادت کلاه گفت: در سر عقل باید، بی کلاهی عار نیست "کلاه"
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,191 امتیازها 35,773 مدالها 16 17/11/20 #739 Amir Mohammad گفت (پروین اعتصامی) گفت: آگه نیستی کز سر در افتادت کلاه گفت: در سر عقل باید، بی کلاهی عار نیست "کلاه" کلیک کنید تا باز شود... بوستان بر دوستان افشاند از این بهجت نثار آسمان بر آسمان انداخت زین شادی کلاه عقل امضا : m.sina
Amir Mohammad گفت (پروین اعتصامی) گفت: آگه نیستی کز سر در افتادت کلاه گفت: در سر عقل باید، بی کلاهی عار نیست "کلاه" کلیک کنید تا باز شود... بوستان بر دوستان افشاند از این بهجت نثار آسمان بر آسمان انداخت زین شادی کلاه عقل
A Amir Mohammad رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 137 پسندها 648 امتیازها 3,803 مدالها 6 24/11/20 #740 دنیا و دین و صبر و عقل از من برفت اندر غمش جایی که سلطان خیمه زد غوغا نماند عام را "دنیا"