Sama_Shams کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 1,050 پسندها 13,800 امتیازها 34,373 مدالها 17 2/10/21 #121 ش.م.ی.م فرهادی گفت تا دهان مفت و گوش ها مفتند پشتمان حرف مفت بسیار است ... کلیک کنید تا باز شود... تو را در پیرهن بردم، تو را آهو بغل کردم تو از من گرگ روییدی و محکم تر بغل کردم امضا : Sama_Shams
ش.م.ی.م فرهادی گفت تا دهان مفت و گوش ها مفتند پشتمان حرف مفت بسیار است ... کلیک کنید تا باز شود... تو را در پیرهن بردم، تو را آهو بغل کردم تو از من گرگ روییدی و محکم تر بغل کردم
ش ش.م.ی.م فرهادی نویسنده ادبیات سطح 29 ارسالیها 1,691 پسندها 18,253 امتیازها 44,573 مدالها 23 2/10/21 #122 ماه و خورشید شمایید شما بی شما روز به یغما میرفت هرکه تنها به جهان می آمد آخرش هم تک و تنها میرفت... امضا : ش.م.ی.م فرهادی
Sama_Shams کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 1,050 پسندها 13,800 امتیازها 34,373 مدالها 17 2/10/21 #123 تا که ابعاد تنم را به زمین پیچ کنند ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کارند امضا : Sama_Shams
ش ش.م.ی.م فرهادی نویسنده ادبیات سطح 29 ارسالیها 1,691 پسندها 18,253 امتیازها 44,573 مدالها 23 2/10/21 #124 Sama_Shams گفت تا که ابعاد تنم را به زمین پیچ کنند ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کارند کلیک کنید تا باز شود... دَرماندگی یعنی که فَهمیدَم / وَقتی کنارم روسَری داری یک تارِ مو از گیسوانت را / دَر رختِ خواب دیگری داری "حسِ خوب فقط اطلاعیهی مشاعرت دردانه♡" امضا : ش.م.ی.م فرهادی
Sama_Shams گفت تا که ابعاد تنم را به زمین پیچ کنند ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کارند کلیک کنید تا باز شود... دَرماندگی یعنی که فَهمیدَم / وَقتی کنارم روسَری داری یک تارِ مو از گیسوانت را / دَر رختِ خواب دیگری داری "حسِ خوب فقط اطلاعیهی مشاعرت دردانه♡"
Sama_Shams کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 1,050 پسندها 13,800 امتیازها 34,373 مدالها 17 2/10/21 #125 ش.م.ی.م فرهادی گفت دَرماندگی یعنی که فَهمیدَم / وَقتی کنارم روسَری داری یک تارِ مو از گیسوانت را / دَر رختِ خواب دیگری داری "حسِ خوب فقط اطلاعیهی مشاعرت دردانه♡" کلیک کنید تا باز شود... یک نفر مثل زن پر از زن شد از همان جاده ای که آمدرفت رفت و اندوه برنگشتن شد حس خوب تر یعنی مشاعره با گیلاسمان امضا : Sama_Shams
ش.م.ی.م فرهادی گفت دَرماندگی یعنی که فَهمیدَم / وَقتی کنارم روسَری داری یک تارِ مو از گیسوانت را / دَر رختِ خواب دیگری داری "حسِ خوب فقط اطلاعیهی مشاعرت دردانه♡" کلیک کنید تا باز شود... یک نفر مثل زن پر از زن شد از همان جاده ای که آمدرفت رفت و اندوه برنگشتن شد حس خوب تر یعنی مشاعره با گیلاسمان
ش ش.م.ی.م فرهادی نویسنده ادبیات سطح 29 ارسالیها 1,691 پسندها 18,253 امتیازها 44,573 مدالها 23 2/10/21 #126 Sama_Shams گفت یک نفر مثل زن پر از زن شد از همان جاده ای که آمدرفت رفت و اندوه برنگشتن شد حس خوب تر یعنی مشاعره با گیلاسمان کلیک کنید تا باز شود... درماندگی یعنی تو اینجایی من هم همین جایم ولی دورم تو اختیارِ زندگی داری من زندگی را سخت مجبورم... ♡ امضا : ش.م.ی.م فرهادی
Sama_Shams گفت یک نفر مثل زن پر از زن شد از همان جاده ای که آمدرفت رفت و اندوه برنگشتن شد حس خوب تر یعنی مشاعره با گیلاسمان کلیک کنید تا باز شود... درماندگی یعنی تو اینجایی من هم همین جایم ولی دورم تو اختیارِ زندگی داری من زندگی را سخت مجبورم... ♡
Sama_Shams کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 1,050 پسندها 13,800 امتیازها 34,373 مدالها 17 2/10/21 #127 ش.م.ی.م فرهادی گفت درماندگی یعنی تو اینجایی من هم همین جایم ولی دورم تو اختیارِ زندگی داری من زندگی را سخت مجبورم... ♡ کلیک کنید تا باز شود... موسی عصایت را بزن دنیا به هم ریزد حالم به هم خورد از تن و فیل و سقوط نیل امضا : Sama_Shams
ش.م.ی.م فرهادی گفت درماندگی یعنی تو اینجایی من هم همین جایم ولی دورم تو اختیارِ زندگی داری من زندگی را سخت مجبورم... ♡ کلیک کنید تا باز شود... موسی عصایت را بزن دنیا به هم ریزد حالم به هم خورد از تن و فیل و سقوط نیل
ش ش.م.ی.م فرهادی نویسنده ادبیات سطح 29 ارسالیها 1,691 پسندها 18,253 امتیازها 44,573 مدالها 23 2/10/21 #128 Sama_Shams گفت موسی عصایت را بزن دنیا به هم ریزد حالم به هم خورد از تن و فیل و سقوط نیل کلیک کنید تا باز شود... لیلی بنشین خاطره ها را رو کن...لب وا کن و با واژه بزن جادو کن لیلی تو بگو،حرف بزن،نوبت توست... امضا : ش.م.ی.م فرهادی
Sama_Shams گفت موسی عصایت را بزن دنیا به هم ریزد حالم به هم خورد از تن و فیل و سقوط نیل کلیک کنید تا باز شود... لیلی بنشین خاطره ها را رو کن...لب وا کن و با واژه بزن جادو کن لیلی تو بگو،حرف بزن،نوبت توست...
Akay کاربر نیمه فعال سطح 17 ارسالیها 511 پسندها 8,585 امتیازها 24,973 مدالها 18 2/10/21 #129 ش.م.ی.م فرهادی گفت لیلی بنشین خاطره ها را رو کن...لب وا کن و با واژه بزن جادو کن لیلی تو بگو،حرف بزن،نوبت توست... کلیک کنید تا باز شود... تو نباشی من از آینده خود پیر ترم از خر زخمی ابلیس زمین گیر ترم تو نباشی من از اعماق غرورم دورم زیر بی رحم ترین زاویه ساتورم
ش.م.ی.م فرهادی گفت لیلی بنشین خاطره ها را رو کن...لب وا کن و با واژه بزن جادو کن لیلی تو بگو،حرف بزن،نوبت توست... کلیک کنید تا باز شود... تو نباشی من از آینده خود پیر ترم از خر زخمی ابلیس زمین گیر ترم تو نباشی من از اعماق غرورم دورم زیر بی رحم ترین زاویه ساتورم
ش ش.م.ی.م فرهادی نویسنده ادبیات سطح 29 ارسالیها 1,691 پسندها 18,253 امتیازها 44,573 مدالها 23 2/10/21 #130 NELIN_R گفت تو نباشی من از آینده خود پیر ترم از خر زخمی ابلیس زمین گیر ترم تو نباشی من از اعماق غرورم دورم زیر بی رحم ترین زاویه ساتورم کلیک کنید تا باز شود... من شاعرم با شاعران بازی نباید کرد در پیچ و تابم دست اندازی نباید کرد من شاعرم از کاه واژه کوه میسازم شیطان بغرد ضجه ی نستوه میسازم امضا : ش.م.ی.م فرهادی
NELIN_R گفت تو نباشی من از آینده خود پیر ترم از خر زخمی ابلیس زمین گیر ترم تو نباشی من از اعماق غرورم دورم زیر بی رحم ترین زاویه ساتورم کلیک کنید تا باز شود... من شاعرم با شاعران بازی نباید کرد در پیچ و تابم دست اندازی نباید کرد من شاعرم از کاه واژه کوه میسازم شیطان بغرد ضجه ی نستوه میسازم