m.donya رو به پیشرفت سطح 1 ارسالیها 104 پسندها 215 امتیازها 1,168 مدالها 2 7/6/23 #211 فلورا. گفت من همانم که شبی عشق ، به تاراجش برد همچو حلّاج به خاکستر ِ تشویش نشست در سرش سوره تکویر مُجَسَم میشد قبل ِ هر زلزلهای در خودش آرام شکست کلیک کنید تا باز شود... تو بدی کردی و کسی با عشق از خودش انتقام میگیرد
فلورا. گفت من همانم که شبی عشق ، به تاراجش برد همچو حلّاج به خاکستر ِ تشویش نشست در سرش سوره تکویر مُجَسَم میشد قبل ِ هر زلزلهای در خودش آرام شکست کلیک کنید تا باز شود... تو بدی کردی و کسی با عشق از خودش انتقام میگیرد
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 8/6/23 #212 m.donya گفت تو بدی کردی و کسی با عشق از خودش انتقام میگیرد کلیک کنید تا باز شود... در خانه ی من عشق خدایی می کرد بانوی هنر، هنرنمایی می کرد من زیستنم قصه ی مردم شده است یک تو، وسط زندگیم گم شده است امضا : فلورا.
m.donya گفت تو بدی کردی و کسی با عشق از خودش انتقام میگیرد کلیک کنید تا باز شود... در خانه ی من عشق خدایی می کرد بانوی هنر، هنرنمایی می کرد من زیستنم قصه ی مردم شده است یک تو، وسط زندگیم گم شده است
m.donya رو به پیشرفت سطح 1 ارسالیها 104 پسندها 215 امتیازها 1,168 مدالها 2 8/6/23 #213 فلورا. گفت در خانه ی من عشق خدایی می کرد بانوی هنر، هنرنمایی می کرد من زیستنم قصه ی مردم شده است یک تو، وسط زندگیم گم شده است کلیک کنید تا باز شود... تا تو بر تاب نشستی این نوسان من را برد شب جلو رفتیو فردا به عقب برگشتی
فلورا. گفت در خانه ی من عشق خدایی می کرد بانوی هنر، هنرنمایی می کرد من زیستنم قصه ی مردم شده است یک تو، وسط زندگیم گم شده است کلیک کنید تا باز شود... تا تو بر تاب نشستی این نوسان من را برد شب جلو رفتیو فردا به عقب برگشتی
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 8/6/23 #214 m.donya گفت تا تو بر تاب نشستی این نوسان من را برد شب جلو رفتیو فردا به عقب برگشتی کلیک کنید تا باز شود... یک قدم از تو همهی جاده من خون بطلب، سینه ی آماده؛ من شعر تو را داغ به جانت زدند مهر خ**یا*نت به دهانت زدند لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : فلورا.
m.donya گفت تا تو بر تاب نشستی این نوسان من را برد شب جلو رفتیو فردا به عقب برگشتی کلیک کنید تا باز شود... یک قدم از تو همهی جاده من خون بطلب، سینه ی آماده؛ من شعر تو را داغ به جانت زدند مهر خ**یا*نت به دهانت زدند لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 9/6/23 #215 فلورا. گفت یک قدم از تو همهی جاده من خون بطلب، سینه ی آماده؛ من شعر تو را داغ به جانت زدند مهر خ**یا*نت به دهانت زدند کلیک کنید تا باز شود... دور تا دورم ابرمشکوکی است جبهه های هوای تنهایی فصل فصلم هجوم آبان هاست تف به جغرافیای تنهایی امضا : m.sina
فلورا. گفت یک قدم از تو همهی جاده من خون بطلب، سینه ی آماده؛ من شعر تو را داغ به جانت زدند مهر خ**یا*نت به دهانت زدند کلیک کنید تا باز شود... دور تا دورم ابرمشکوکی است جبهه های هوای تنهایی فصل فصلم هجوم آبان هاست تف به جغرافیای تنهایی
m.donya رو به پیشرفت سطح 1 ارسالیها 104 پسندها 215 امتیازها 1,168 مدالها 2 10/6/23 #216 m.sina گفت دور تا دورم ابرمشکوکی است جبهه های هوای تنهایی فصل فصلم هجوم آبان هاست تف به جغرافیای تنهایی کلیک کنید تا باز شود... یک سـوره بخـوان مهریه ام کن غزلـت را من طاقت یعقـوب نـدارم بغلم کن
m.sina گفت دور تا دورم ابرمشکوکی است جبهه های هوای تنهایی فصل فصلم هجوم آبان هاست تف به جغرافیای تنهایی کلیک کنید تا باز شود... یک سـوره بخـوان مهریه ام کن غزلـت را من طاقت یعقـوب نـدارم بغلم کن
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 14/6/23 #217 m.donya گفت یک سـوره بخـوان مهریه ام کن غزلـت را من طاقت یعقـوب نـدارم بغلم کن کلیک کنید تا باز شود... نمی دونم، نمی فهمم ما چرا جدا نمی شیم امضا : فلورا.
m.donya گفت یک سـوره بخـوان مهریه ام کن غزلـت را من طاقت یعقـوب نـدارم بغلم کن کلیک کنید تا باز شود... نمی دونم، نمی فهمم ما چرا جدا نمی شیم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 17/6/23 #218 فلورا. گفت نمی دونم، نمی فهمم ما چرا جدا نمی شیم کلیک کنید تا باز شود... من را بگذار عشق زمین گیر کند. این زخم سراسیمه مرا پیر کند این پِچ پِچ ها چیست رهایم بکنید مردم خبری نیست رهایم بکنید امضا : m.sina
فلورا. گفت نمی دونم، نمی فهمم ما چرا جدا نمی شیم کلیک کنید تا باز شود... من را بگذار عشق زمین گیر کند. این زخم سراسیمه مرا پیر کند این پِچ پِچ ها چیست رهایم بکنید مردم خبری نیست رهایم بکنید
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 17/6/23 #219 m.sina گفت من را بگذار عشق زمین گیر کند. این زخم سراسیمه مرا پیر کند این پِچ پِچ ها چیست رهایم بکنید مردم خبری نیست رهایم بکنید کلیک کنید تا باز شود... دیوانه تر از من چه کسی هست،کجاست یک عاشق ِ این گونه از این دست کجاست تا اخم کنی دست به خنجر بزند پلکی بزنی به سیم آخر یزند امضا : فلورا.
m.sina گفت من را بگذار عشق زمین گیر کند. این زخم سراسیمه مرا پیر کند این پِچ پِچ ها چیست رهایم بکنید مردم خبری نیست رهایم بکنید کلیک کنید تا باز شود... دیوانه تر از من چه کسی هست،کجاست یک عاشق ِ این گونه از این دست کجاست تا اخم کنی دست به خنجر بزند پلکی بزنی به سیم آخر یزند
m.donya رو به پیشرفت سطح 1 ارسالیها 104 پسندها 215 امتیازها 1,168 مدالها 2 18/6/23 #220 فلورا. گفت دیوانه تر از من چه کسی هست،کجاست یک عاشق ِ این گونه از این دست کجاست تا اخم کنی دست به خنجر بزند پلکی بزنی به سیم آخر یزند کلیک کنید تا باز شود... در وادی من چشم چرانی کردند در صحن حرم تکه پرانی کردند در خانه ی من عشق خدایی می کرد بانوی هنر، هنرنمایی می کرد
فلورا. گفت دیوانه تر از من چه کسی هست،کجاست یک عاشق ِ این گونه از این دست کجاست تا اخم کنی دست به خنجر بزند پلکی بزنی به سیم آخر یزند کلیک کنید تا باز شود... در وادی من چشم چرانی کردند در صحن حرم تکه پرانی کردند در خانه ی من عشق خدایی می کرد بانوی هنر، هنرنمایی می کرد