- تاریخ ثبتنام
- 2/4/19
- ارسالیها
- 196
- پسندها
- 4,255
- امتیازها
- 16,333
- مدالها
- 8
سطح
11
- نویسنده موضوع
این دختره پررو چهجور به خودش جرات داده از آرشا جلوی بچهها تعریف کنه؟! با عصبانیت به جایی نامعلوم خیره بودم و زیر ل**ب با حرص گفتم:
- میدونم باهات چیکار کنم سمیرا خانم!
با چهرهای که خشم کاملا توش مشخص بود، وارد کلاس شدم و پشت سمیرا که روبه بچهها داشت میخندید، ایستادم. بیشتر بچهها با ابرو داشتن به سمیرا علامت میدادن که من پشتشم؛ ولی سمیرا که انگار متوجه نشده بود ادامه ماجرا رو تعریف کرد:
- من همینجور چشمهام رو آرشا قفل بود و متوجه نشدم با هم حرف زدن یا نه، ولی دیدم که نازنین دستش رو از توی جیبش در آورد و یکم پول داد به آرشا؛ بعدش...
بقیه حرفش رو خورد و با کمی خشونت گفت:
- بچهها چتونه هی ابرو میندازید؟ اینا رو نگاه، یه جوری چشمهاشون رو ترس ورداشته انگار خانم قیدی پشتمه!
روش رو...
- میدونم باهات چیکار کنم سمیرا خانم!
با چهرهای که خشم کاملا توش مشخص بود، وارد کلاس شدم و پشت سمیرا که روبه بچهها داشت میخندید، ایستادم. بیشتر بچهها با ابرو داشتن به سمیرا علامت میدادن که من پشتشم؛ ولی سمیرا که انگار متوجه نشده بود ادامه ماجرا رو تعریف کرد:
- من همینجور چشمهام رو آرشا قفل بود و متوجه نشدم با هم حرف زدن یا نه، ولی دیدم که نازنین دستش رو از توی جیبش در آورد و یکم پول داد به آرشا؛ بعدش...
بقیه حرفش رو خورد و با کمی خشونت گفت:
- بچهها چتونه هی ابرو میندازید؟ اینا رو نگاه، یه جوری چشمهاشون رو ترس ورداشته انگار خانم قیدی پشتمه!
روش رو...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش