Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 3/5/20 نویسنده موضوع محروم #11 تقاصی سخت میگیرم پس از تو دل از من، طعنه ی هر ناکس ازتو یقین دارم که میمیرم زعشقت تن صد پاره از من ،کرکس از تو Aliansari امضا : Aliansari
تقاصی سخت میگیرم پس از تو دل از من، طعنه ی هر ناکس ازتو یقین دارم که میمیرم زعشقت تن صد پاره از من ،کرکس از تو Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 3/5/20 نویسنده موضوع محروم #12 دلم اومد به خوابت...،یادت اومد!؟ نگاه چون شهابت ...،یادت اومد!؟ شبی توفانی از اینجا گذشتی!... شدم خونه خرابت،... یادت اومد!؟ " Aliansari امضا : Aliansari
دلم اومد به خوابت...،یادت اومد!؟ نگاه چون شهابت ...،یادت اومد!؟ شبی توفانی از اینجا گذشتی!... شدم خونه خرابت،... یادت اومد!؟ " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 3/5/20 نویسنده موضوع محروم #13 بیا ! تا شعله های درد پنهان به پا کن دوزخی از هیزم جان بزن چخماق چشمان سیاهت... بسوزانم بسوزانم بسوزان " Aliansari امضا : Aliansari
بیا ! تا شعله های درد پنهان به پا کن دوزخی از هیزم جان بزن چخماق چشمان سیاهت... بسوزانم بسوزانم بسوزان " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 3/5/20 نویسنده موضوع محروم #14 به شعر تشنه دادم آب و تابش به دست باد ، موهای سرابش به خاک و خون کشیدم خویشتن را که تابد بر ثریا آفتابش " Aliansari امضا : Aliansari
به شعر تشنه دادم آب و تابش به دست باد ، موهای سرابش به خاک و خون کشیدم خویشتن را که تابد بر ثریا آفتابش " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 3/5/20 نویسنده موضوع محروم #15 گرفتارم درین دور نفسگیر رهایی را، نمیدانم به تدبیر عقاب کوه استغنای عشقم... ولی بازیچه ی چنگال تقدیر " Aliansari امضا : Aliansari
گرفتارم درین دور نفسگیر رهایی را، نمیدانم به تدبیر عقاب کوه استغنای عشقم... ولی بازیچه ی چنگال تقدیر " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 3/5/20 نویسنده موضوع محروم #16 نگاه شوخ و شنگت را بنازم خط و خال قشنگت را بنازم زدی خرد و خمیرم کردی ای عشق! دو چشمان پلنگت را بنازم " Aliansari امضا : Aliansari
نگاه شوخ و شنگت را بنازم خط و خال قشنگت را بنازم زدی خرد و خمیرم کردی ای عشق! دو چشمان پلنگت را بنازم " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 3/5/20 نویسنده موضوع محروم #17 نگاهش انقلاب عاشقان است دو ابرو ترکتازی ها ، به جان است دل من، کودتای بی سر انجام... لبش میراث طیب اردوغان است " Aliansari امضا : Aliansari
نگاهش انقلاب عاشقان است دو ابرو ترکتازی ها ، به جان است دل من، کودتای بی سر انجام... لبش میراث طیب اردوغان است " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 3/5/20 نویسنده موضوع محروم #18 پر از کفرم ،ولی دین تو دارم ش*ر..اب ناب دیرین تو دارم چو فرهادم ، به تلخی میدهم جان به سر ،سودای شیرین تو دارم " Aliansari لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Aliansari
پر از کفرم ،ولی دین تو دارم ش*ر..اب ناب دیرین تو دارم چو فرهادم ، به تلخی میدهم جان به سر ،سودای شیرین تو دارم " Aliansari لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 3/5/20 نویسنده موضوع محروم #19 شکستم من، حصار روی ماهت... زدم بر موی موزون سپاهت... ولیکن، مرز دل را در نوردید... دوبیتی های چشمان سیاهت " Aliansari امضا : Aliansari
شکستم من، حصار روی ماهت... زدم بر موی موزون سپاهت... ولیکن، مرز دل را در نوردید... دوبیتی های چشمان سیاهت " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 3/5/20 نویسنده موضوع محروم #20 تو! ای زیباتر از ضرب المثل ها!... به شهر سعدی و پند و عسل ها... به قرن هشتم حافظ کشاندی!... مرا،... بردی! به شیراز غزل ها " Aliansari امضا : Aliansari
تو! ای زیباتر از ضرب المثل ها!... به شهر سعدی و پند و عسل ها... به قرن هشتم حافظ کشاندی!... مرا،... بردی! به شیراز غزل ها " Aliansari