Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 3/5/20 نویسنده موضوع محروم #21 بهار باغهای گرمسیری رهایم کن ز عمر زمهریری گل من !، لحظه ی تحویل ساله.. دلم میترسه، تحویلش نگیری " Aliansari امضا : Aliansari
بهار باغهای گرمسیری رهایم کن ز عمر زمهریری گل من !، لحظه ی تحویل ساله.. دلم میترسه، تحویلش نگیری " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 3/5/20 نویسنده موضوع محروم #22 شب و صد تکه ابر پاره پاره من و... یک آسمان بی ستاره سکوت و بالش و یک خواب شیرین... به دیدار تو می آیم دوباره " Aliansari امضا : Aliansari
شب و صد تکه ابر پاره پاره من و... یک آسمان بی ستاره سکوت و بالش و یک خواب شیرین... به دیدار تو می آیم دوباره " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 3/5/20 نویسنده موضوع محروم #23 دلم را، تا بهشت خواب میبرد به سر وقت ش*ر..اب ناب میبرد مرا ، چشمان تو بعد از مشیری سراغ کوچه ی مهتاب میبرد " Aliansari لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Aliansari
دلم را، تا بهشت خواب میبرد به سر وقت ش*ر..اب ناب میبرد مرا ، چشمان تو بعد از مشیری سراغ کوچه ی مهتاب میبرد " Aliansari لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 3/5/20 نویسنده موضوع محروم #24 بیا !،ساحل نشین ها را صدا کن! مرا با موج غم ها آشنا کن ! میان جزر و مد زندگانی... دلی، همسنگ دریا دست و پاکن! " Aliansari امضا : Aliansari
بیا !،ساحل نشین ها را صدا کن! مرا با موج غم ها آشنا کن ! میان جزر و مد زندگانی... دلی، همسنگ دریا دست و پاکن! " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 3/5/20 نویسنده موضوع محروم #25 نوای ارغنون باشی!،...قشنگه پر ازعشق و جنون باشی!،...قشنگه برای زخمه بر دلهای بیتاب... سه تار ذوالفنون باشی!،... قشنگه Aliansari امضا : Aliansari
نوای ارغنون باشی!،...قشنگه پر ازعشق و جنون باشی!،...قشنگه برای زخمه بر دلهای بیتاب... سه تار ذوالفنون باشی!،... قشنگه Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 3/5/20 نویسنده موضوع محروم #26 چه کردی با دل دیوانه ی من پر از سونامیه ویرانه ی من "کجا گیسو پریشان کرده ای باز.. که موجش آمده تا خانه ی من" Aliansari امضا : Aliansari
چه کردی با دل دیوانه ی من پر از سونامیه ویرانه ی من "کجا گیسو پریشان کرده ای باز.. که موجش آمده تا خانه ی من" Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 3/5/20 نویسنده موضوع محروم #27 شب گیسو رها کن ، خواب بامن ش*ر..اب از چشمه ی مهتاب، با من در دروازه ی شهرت که بستی... دهان مردم اهواز ، بامن " Aliansari لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Aliansari
شب گیسو رها کن ، خواب بامن ش*ر..اب از چشمه ی مهتاب، با من در دروازه ی شهرت که بستی... دهان مردم اهواز ، بامن " Aliansari لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 3/5/20 نویسنده موضوع محروم #28 دوبیتی های سردر گم ، بروید دو شاخ...ه از سر مردم بروید چنان با خشکسالی ها عجینم... که از خاک تنم، گندم بروید " Aliansari امضا : Aliansari
دوبیتی های سردر گم ، بروید دو شاخ...ه از سر مردم بروید چنان با خشکسالی ها عجینم... که از خاک تنم، گندم بروید " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 3/5/20 نویسنده موضوع محروم #29 گذار ول به دارابم فتاده ست خدایی ،اند ...سوء استفاده ست نمیدانم چه کارم داره ؟،...خالق. که حوری ، پای در دوزخ نهاده ست " Aliansari امضا : Aliansari
گذار ول به دارابم فتاده ست خدایی ،اند ...سوء استفاده ست نمیدانم چه کارم داره ؟،...خالق. که حوری ، پای در دوزخ نهاده ست " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 3/5/20 نویسنده موضوع محروم #30 دوبیتی های بغض،... در گلومه نی ی دلتنگ چوپان ،... آبرومه همیشه ، روی کوه شانه هایت چو باران،... سر نهادن آرزومه " Aliansari امضا : Aliansari
دوبیتی های بغض،... در گلومه نی ی دلتنگ چوپان ،... آبرومه همیشه ، روی کوه شانه هایت چو باران،... سر نهادن آرزومه " Aliansari