M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,579 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 13/12/23 #6,961 Delaram*☆♡ گفت من بدین خوبی وزیبایی ندیدم روی را وین دلاویزی ودلبندی نباشد مویرا کلیک کنید تا باز شود... ای یوسف خوشنام ما خوش میروی بر بام ما آنا فتحنا الصلا باز ز بام از در در آ امضا : M.Fakher
Delaram*☆♡ گفت من بدین خوبی وزیبایی ندیدم روی را وین دلاویزی ودلبندی نباشد مویرا کلیک کنید تا باز شود... ای یوسف خوشنام ما خوش میروی بر بام ما آنا فتحنا الصلا باز ز بام از در در آ
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,557 پسندها 20,860 امتیازها 48,373 مدالها 34 13/12/23 #6,962 M.Fakher گفت ای یوسف خوشنام ما خوش میروی بر بام ما آنا فتحنا الصلا باز ز بام از در در آ کلیک کنید تا باز شود... آن سیه چرده که شیرینی عالم با اوست چشم میگون لب خندان دل خرم با اوست
M.Fakher گفت ای یوسف خوشنام ما خوش میروی بر بام ما آنا فتحنا الصلا باز ز بام از در در آ کلیک کنید تا باز شود... آن سیه چرده که شیرینی عالم با اوست چشم میگون لب خندان دل خرم با اوست
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,579 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 13/12/23 #6,963 Delaram*☆♡ گفت آن سیه چرده که شیرینی عالم با اوست چشم میگون لب خندان دل خرم با اوست کلیک کنید تا باز شود... تلخ کنی دهان من قند به دیگران دهی نم ندهی به کشت من آب این و آن دهی امضا : M.Fakher
Delaram*☆♡ گفت آن سیه چرده که شیرینی عالم با اوست چشم میگون لب خندان دل خرم با اوست کلیک کنید تا باز شود... تلخ کنی دهان من قند به دیگران دهی نم ندهی به کشت من آب این و آن دهی
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,557 پسندها 20,860 امتیازها 48,373 مدالها 34 13/12/23 #6,964 M.Fakher گفت تلخ کنی دهان من قند به دیگران دهی نم ندهی به کشت من آب این و آن دهی کلیک کنید تا باز شود... یار من باش که زیب فلک وزینت دهر ازمه روی تو واشک چوپروین منست
M.Fakher گفت تلخ کنی دهان من قند به دیگران دهی نم ندهی به کشت من آب این و آن دهی کلیک کنید تا باز شود... یار من باش که زیب فلک وزینت دهر ازمه روی تو واشک چوپروین منست
L.latifi❁ ناظر رمان سطح 14 ارسالیها 1,010 پسندها 7,297 امتیازها 23,673 مدالها 18 13/12/23 #6,965 Delaram*☆♡ گفت یار من باش که زیب فلک وزینت دهر ازمه روی تو واشک چوپروین منست کلیک کنید تا باز شود... تو همانی که دلم لک زده لبخندش را او که هرگز نتوان یافت همانندش را … امضا : L.latifi❁
Delaram*☆♡ گفت یار من باش که زیب فلک وزینت دهر ازمه روی تو واشک چوپروین منست کلیک کنید تا باز شود... تو همانی که دلم لک زده لبخندش را او که هرگز نتوان یافت همانندش را …
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,557 پسندها 20,860 امتیازها 48,373 مدالها 34 14/12/23 #6,966 Jan.Sakht گفت تو همانی که دلم لک زده لبخندش را او که هرگز نتوان یافت همانندش را … کلیک کنید تا باز شود... روشن از پرتو رویت نظری نیست که نیست منت خاک درت بربصری نیست که نیست
Jan.Sakht گفت تو همانی که دلم لک زده لبخندش را او که هرگز نتوان یافت همانندش را … کلیک کنید تا باز شود... روشن از پرتو رویت نظری نیست که نیست منت خاک درت بربصری نیست که نیست
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 14/12/23 #6,967 Delaram*☆♡ گفت روشن از پرتو رویت نظری نیست که نیست منت خاک درت بربصری نیست که نیست کلیک کنید تا باز شود... تلخ کنی دهان من قند به دیگران دهی نم ندهی به کشت من آب به این و آن دهی امضا : Tara Motlagh
Delaram*☆♡ گفت روشن از پرتو رویت نظری نیست که نیست منت خاک درت بربصری نیست که نیست کلیک کنید تا باز شود... تلخ کنی دهان من قند به دیگران دهی نم ندهی به کشت من آب به این و آن دهی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,190 امتیازها 35,773 مدالها 16 18/12/23 #6,968 Tara Motlagh گفت تلخ کنی دهان من قند به دیگران دهی نم ندهی به کشت من آب به این و آن دهی کلیک کنید تا باز شود... یا بپوش آن روی زیبا در نقاب یا دگر بیرون مرو چون آفتاب بند کن زلف جهان آشوب را گر نمیخواهی جهانی را خراب امضا : m.sina
Tara Motlagh گفت تلخ کنی دهان من قند به دیگران دهی نم ندهی به کشت من آب به این و آن دهی کلیک کنید تا باز شود... یا بپوش آن روی زیبا در نقاب یا دگر بیرون مرو چون آفتاب بند کن زلف جهان آشوب را گر نمیخواهی جهانی را خراب
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 18/12/23 #6,969 m.sina گفت یا بپوش آن روی زیبا در نقاب یا دگر بیرون مرو چون آفتاب بند کن زلف جهان آشوب را گر نمیخواهی جهانی را خراب کلیک کنید تا باز شود... به اوج خویش چرا غرهای چنین ای موج؟ خروش تا به کجا؟ نیستی نهایتِ ماست! چه باک از این که ش*ر..ابِ تو سهم غیر شود؟ همیشه خونِ جگر خوردهایم! عادتِ ماست! لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Tara Motlagh
m.sina گفت یا بپوش آن روی زیبا در نقاب یا دگر بیرون مرو چون آفتاب بند کن زلف جهان آشوب را گر نمیخواهی جهانی را خراب کلیک کنید تا باز شود... به اوج خویش چرا غرهای چنین ای موج؟ خروش تا به کجا؟ نیستی نهایتِ ماست! چه باک از این که ش*ر..ابِ تو سهم غیر شود؟ همیشه خونِ جگر خوردهایم! عادتِ ماست! لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
L.latifi❁ ناظر رمان سطح 14 ارسالیها 1,010 پسندها 7,297 امتیازها 23,673 مدالها 18 18/12/23 #6,970 تو را هر کس به سوی خویش خواند تو را من جز به سوی تو نخوانم امضا : L.latifi❁