ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,534 پسندها 20,124 امتیازها 48,373 مدالها 34 14/7/24 #7,071 m.sina گفت وای این شب چه قدر تاریک است مثل این است که شب نمناک است پدیگران را هم غم هست به دل غم من لیک غمی غمناک است کلیک کنید تا باز شود... تو شبی در انتظاری ننشستهای چه دانی که چه شب گذشت بر منتظران ناشکیبت
m.sina گفت وای این شب چه قدر تاریک است مثل این است که شب نمناک است پدیگران را هم غم هست به دل غم من لیک غمی غمناک است کلیک کنید تا باز شود... تو شبی در انتظاری ننشستهای چه دانی که چه شب گذشت بر منتظران ناشکیبت
Sharif کاربر انجمن سطح 7 ارسالیها 315 پسندها 638 امتیازها 4,233 مدالها 8 14/7/24 #7,072 گفته بودم " بعد ازین باید فراموشش کنم" دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را امضا : Sharif
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,534 پسندها 20,124 امتیازها 48,373 مدالها 34 14/7/24 #7,073 Delaram*☆♡ گفت تو شبی در انتظاری ننشستهای چه دانی که چه شب گذشت بر منتظران ناشکیبت کلیک کنید تا باز شود... Sharif گفت گفته بودم " بعد ازین باید فراموشش کنم" دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را کلیک کنید تا باز شود... اخرین کلمه ناشکیبت* با حروف «ت» ادامه میدادید* ـــــــــ امشب تو را بخوبی نسبت به ماه کردم تو خوبتر ز ماهی، من اشتباه کردم
Delaram*☆♡ گفت تو شبی در انتظاری ننشستهای چه دانی که چه شب گذشت بر منتظران ناشکیبت کلیک کنید تا باز شود... Sharif گفت گفته بودم " بعد ازین باید فراموشش کنم" دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را کلیک کنید تا باز شود... اخرین کلمه ناشکیبت* با حروف «ت» ادامه میدادید* ـــــــــ امشب تو را بخوبی نسبت به ماه کردم تو خوبتر ز ماهی، من اشتباه کردم
Sharif کاربر انجمن سطح 7 ارسالیها 315 پسندها 638 امتیازها 4,233 مدالها 8 14/7/24 #7,074 Delaram*☆♡ گفت اخرین کلمه ناشکیبت* با حروف «ت» ادامه میدادید* ـــــــــ امشب تو را بخوبی نسبت به ماه کردم تو خوبتر ز ماهی، من اشتباه کردم کلیک کنید تا باز شود... من مستی بهار حسنت ای آهوی سحرایی چرا پیشم نمیآیی آخرین ویرایش 14/7/24 امضا : Sharif
Delaram*☆♡ گفت اخرین کلمه ناشکیبت* با حروف «ت» ادامه میدادید* ـــــــــ امشب تو را بخوبی نسبت به ماه کردم تو خوبتر ز ماهی، من اشتباه کردم کلیک کنید تا باز شود... من مستی بهار حسنت ای آهوی سحرایی چرا پیشم نمیآیی
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,534 پسندها 20,124 امتیازها 48,373 مدالها 34 14/7/24 #7,075 Sharif گفت من مستی بهار حسنت ای آهوی سحرایی چرا پیشم نمیآیی کلیک کنید تا باز شود... یوسف به این رها شدن از چاه دل مبند این بار میبرند که زندانی ات کنند ای گل گمان مکن به شبِ جشن میروی شاید به خاکِ مرده ای ارزانی ات کنند
Sharif گفت من مستی بهار حسنت ای آهوی سحرایی چرا پیشم نمیآیی کلیک کنید تا باز شود... یوسف به این رها شدن از چاه دل مبند این بار میبرند که زندانی ات کنند ای گل گمان مکن به شبِ جشن میروی شاید به خاکِ مرده ای ارزانی ات کنند
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 17/7/24 #7,076 Delaram*☆♡ گفت یوسف به این رها شدن از چاه دل مبند این بار میبرند که زندانی ات کنند ای گل گمان مکن به شبِ جشن میروی شاید به خاکِ مرده ای ارزانی ات کنند کلیک کنید تا باز شود... داغ عشقم نیست الفت با تنآسانی مرا پیچ وتاب شعله باشد نقش پیشانی مرا بیسبب در پرده اوهام لافی داشتم شد نفس آخربه لب انگشت حیرانی مرا امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت یوسف به این رها شدن از چاه دل مبند این بار میبرند که زندانی ات کنند ای گل گمان مکن به شبِ جشن میروی شاید به خاکِ مرده ای ارزانی ات کنند کلیک کنید تا باز شود... داغ عشقم نیست الفت با تنآسانی مرا پیچ وتاب شعله باشد نقش پیشانی مرا بیسبب در پرده اوهام لافی داشتم شد نفس آخربه لب انگشت حیرانی مرا
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,534 پسندها 20,124 امتیازها 48,373 مدالها 34 17/7/24 #7,077 m.sina گفت داغ عشقم نیست الفت با تنآسانی مرا پیچ وتاب شعله باشد نقش پیشانی مرا بیسبب در پرده اوهام لافی داشتم شد نفس آخربه لب انگشت حیرانی مرا کلیک کنید تا باز شود... اگر این داغ جگرسوز که بر جان من است بر دل کوه نهی سنگ به آواز آید ( سعدی )
m.sina گفت داغ عشقم نیست الفت با تنآسانی مرا پیچ وتاب شعله باشد نقش پیشانی مرا بیسبب در پرده اوهام لافی داشتم شد نفس آخربه لب انگشت حیرانی مرا کلیک کنید تا باز شود... اگر این داغ جگرسوز که بر جان من است بر دل کوه نهی سنگ به آواز آید ( سعدی )
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 17/7/24 #7,078 Delaram*☆♡ گفت اگر این داغ جگرسوز که بر جان من است بر دل کوه نهی سنگ به آواز آید ( سعدی ) کلیک کنید تا باز شود... در محبت سست بنیادیم چون قصر حباب از پر کاهی به هر سو می پرد دیوار ما در عقو بتگاه غفلت دست و پا گم کرده ایم می چکد رنگ قبول از چهره انکار ما امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت اگر این داغ جگرسوز که بر جان من است بر دل کوه نهی سنگ به آواز آید ( سعدی ) کلیک کنید تا باز شود... در محبت سست بنیادیم چون قصر حباب از پر کاهی به هر سو می پرد دیوار ما در عقو بتگاه غفلت دست و پا گم کرده ایم می چکد رنگ قبول از چهره انکار ما
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,534 پسندها 20,124 امتیازها 48,373 مدالها 34 17/7/24 #7,079 m.sina گفت در محبت سست بنیادیم چون قصر حباب از پر کاهی به هر سو می پرد دیوار ما در عقو بتگاه غفلت دست و پا گم کرده ایم می چکد رنگ قبول از چهره انکار ما کلیک کنید تا باز شود... آن می که م**س.ت ازویم نی جام دیده نی جم مانند شمع سرخوش زان چشم خوش نگاهم لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
m.sina گفت در محبت سست بنیادیم چون قصر حباب از پر کاهی به هر سو می پرد دیوار ما در عقو بتگاه غفلت دست و پا گم کرده ایم می چکد رنگ قبول از چهره انکار ما کلیک کنید تا باز شود... آن می که م**س.ت ازویم نی جام دیده نی جم مانند شمع سرخوش زان چشم خوش نگاهم لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 17/7/24 #7,080 Delaram*☆♡ گفت آن می که م**س.ت ازویم نی جام دیده نی جم مانند شمع سرخوش زان چشم خوش نگاهم کلیک کنید تا باز شود... میکنمگاهی به یاد مستی چشمت شتاب تا قیامت میروم در سایهٔ مژگان به خواب از ادب پروردههای حسرت لعل توام نالهام چون موجگوهر نیست جز زیر نقاب امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت آن می که م**س.ت ازویم نی جام دیده نی جم مانند شمع سرخوش زان چشم خوش نگاهم کلیک کنید تا باز شود... میکنمگاهی به یاد مستی چشمت شتاب تا قیامت میروم در سایهٔ مژگان به خواب از ادب پروردههای حسرت لعل توام نالهام چون موجگوهر نیست جز زیر نقاب