بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 22/6/22 #51 m.sina گفت دل اگر توشه و توانی داشت در ره عقل کاروانی داشت دیده گر دفتر قضا میخواند ز سیه کاریش امانی داشت کلیک کنید تا باز شود... تو بباغ آمدی و ما رفتیم آنکه آورد ترا، ما را برد امضا : بَهآرنارنج
m.sina گفت دل اگر توشه و توانی داشت در ره عقل کاروانی داشت دیده گر دفتر قضا میخواند ز سیه کاریش امانی داشت کلیک کنید تا باز شود... تو بباغ آمدی و ما رفتیم آنکه آورد ترا، ما را برد
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 8/7/22 #52 ᴀᴍᴀᴢɪɴɢ ɢɪʀʟ گفت تو بباغ آمدی و ما رفتیم آنکه آورد ترا، ما را برد کلیک کنید تا باز شود... دل اگر توشه و توانی داشت در ره عقل کاروانی داشت دیده گر دفتر قضا میخواند ز سیه کاریش امانی داشت رهزن نفس را شناخته بود گنجهایش نگاهبانی داشت امضا : m.sina
ᴀᴍᴀᴢɪɴɢ ɢɪʀʟ گفت تو بباغ آمدی و ما رفتیم آنکه آورد ترا، ما را برد کلیک کنید تا باز شود... دل اگر توشه و توانی داشت در ره عقل کاروانی داشت دیده گر دفتر قضا میخواند ز سیه کاریش امانی داشت رهزن نفس را شناخته بود گنجهایش نگاهبانی داشت
فاطمه مقدم رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 182 پسندها 1,151 امتیازها 6,963 مدالها 11 31/7/22 #53 m.sina گفت دل اگر توشه و توانی داشت در ره عقل کاروانی داشت دیده گر دفتر قضا میخواند ز سیه کاریش امانی داشت رهزن نفس را شناخته بود گنجهایش نگاهبانی داشت کلیک کنید تا باز شود... تیمار کار خویش تو خودخور، که دیگران هرگز برای جرم تو، تاوان نمیدهند امضا : فاطمه مقدم
m.sina گفت دل اگر توشه و توانی داشت در ره عقل کاروانی داشت دیده گر دفتر قضا میخواند ز سیه کاریش امانی داشت رهزن نفس را شناخته بود گنجهایش نگاهبانی داشت کلیک کنید تا باز شود... تیمار کار خویش تو خودخور، که دیگران هرگز برای جرم تو، تاوان نمیدهند
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 13/8/22 #54 فاطمه مقدم گفت تیمار کار خویش تو خودخور، که دیگران هرگز برای جرم تو، تاوان نمیدهند کلیک کنید تا باز شود... دام تزوير كه گسترديم بهر صيد خلق كرد مارا پايبند و خود شديم آخر شكار! امضا : فلورا.
فاطمه مقدم گفت تیمار کار خویش تو خودخور، که دیگران هرگز برای جرم تو، تاوان نمیدهند کلیک کنید تا باز شود... دام تزوير كه گسترديم بهر صيد خلق كرد مارا پايبند و خود شديم آخر شكار!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 14/8/22 #55 فلورا. گفت دام تزوير كه گسترديم بهر صيد خلق كرد مارا پايبند و خود شديم آخر شكار! کلیک کنید تا باز شود... ای شیر شکاران سیه موی سیه چشم آهوی گرفتار به زندان شما من آن روح پریشان سفرجوی جهانگرد همراه به هر قافله چون بانگ درا من امضا : m.sina
فلورا. گفت دام تزوير كه گسترديم بهر صيد خلق كرد مارا پايبند و خود شديم آخر شكار! کلیک کنید تا باز شود... ای شیر شکاران سیه موی سیه چشم آهوی گرفتار به زندان شما من آن روح پریشان سفرجوی جهانگرد همراه به هر قافله چون بانگ درا من
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 15/8/22 #56 m.sina گفت ای شیر شکاران سیه موی سیه چشم آهوی گرفتار به زندان شما من آن روح پریشان سفرجوی جهانگرد همراه به هر قافله چون بانگ درا من کلیک کنید تا باز شود... نه فتاد و نه شکست و نه فسرد گفت، زنگی که در آئینهٔ ماست نه چنانست که دانند سترد دی، می هستی ما صافی بود امضا : فلورا.
m.sina گفت ای شیر شکاران سیه موی سیه چشم آهوی گرفتار به زندان شما من آن روح پریشان سفرجوی جهانگرد همراه به هر قافله چون بانگ درا من کلیک کنید تا باز شود... نه فتاد و نه شکست و نه فسرد گفت، زنگی که در آئینهٔ ماست نه چنانست که دانند سترد دی، می هستی ما صافی بود
فاطمه مقدم رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 182 پسندها 1,151 امتیازها 6,963 مدالها 11 15/8/22 #57 فلورا. گفت نه فتاد و نه شکست و نه فسرد گفت، زنگی که در آئینهٔ ماست نه چنانست که دانند سترد دی، می هستی ما صافی بود کلیک کنید تا باز شود... تا نخوردی پشت پایی از جهان خویش را زین گوشه گیری وارهان امضا : فاطمه مقدم
فلورا. گفت نه فتاد و نه شکست و نه فسرد گفت، زنگی که در آئینهٔ ماست نه چنانست که دانند سترد دی، می هستی ما صافی بود کلیک کنید تا باز شود... تا نخوردی پشت پایی از جهان خویش را زین گوشه گیری وارهان
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 15/8/22 #58 فاطمه مقدم گفت تا نخوردی پشت پایی از جهان خویش را زین گوشه گیری وارهان کلیک کنید تا باز شود... نیکنامی نباشد، از ره عجب خنگ آز و هوس همی راندن روز دعوی، چو طبل بانگ زدن وقت کوشش، ز کار واماندن! امضا : فلورا.
فاطمه مقدم گفت تا نخوردی پشت پایی از جهان خویش را زین گوشه گیری وارهان کلیک کنید تا باز شود... نیکنامی نباشد، از ره عجب خنگ آز و هوس همی راندن روز دعوی، چو طبل بانگ زدن وقت کوشش، ز کار واماندن!
فاطمه مقدم رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 182 پسندها 1,151 امتیازها 6,963 مدالها 11 16/8/22 #59 فلورا. گفت نیکنامی نباشد، از ره عجب خنگ آز و هوس همی راندن روز دعوی، چو طبل بانگ زدن وقت کوشش، ز کار واماندن! کلیک کنید تا باز شود... نقد امروز ار ز کف بیرون کنیم گر که فردایی نباشد، چون کنیم؟ امضا : فاطمه مقدم
فلورا. گفت نیکنامی نباشد، از ره عجب خنگ آز و هوس همی راندن روز دعوی، چو طبل بانگ زدن وقت کوشش، ز کار واماندن! کلیک کنید تا باز شود... نقد امروز ار ز کف بیرون کنیم گر که فردایی نباشد، چون کنیم؟
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 16/8/22 #60 فاطمه مقدم گفت نقد امروز ار ز کف بیرون کنیم گر که فردایی نباشد، چون کنیم؟ کلیک کنید تا باز شود... مشو خودبین، که نیکی با فقیران نخستین فرض بودست اغنیا را ز محتاجان خبر گیر، ای که داری چراغ دولت و گنج غنا را! امضا : فلورا.
فاطمه مقدم گفت نقد امروز ار ز کف بیرون کنیم گر که فردایی نباشد، چون کنیم؟ کلیک کنید تا باز شود... مشو خودبین، که نیکی با فقیران نخستین فرض بودست اغنیا را ز محتاجان خبر گیر، ای که داری چراغ دولت و گنج غنا را!