بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 3/1/22 #561 m.sina گفت از بسکه به نزدیک توام من دورم وز غایت آمیزش تو مهجورم وز کثرت پیدا شدهگی مستورم وز صحت بسیار چنین رنجورم کلیک کنید تا باز شود... متصلست او معتدلست او شمع دلست او پیش کشیدش امضا : بَهآرنارنج
m.sina گفت از بسکه به نزدیک توام من دورم وز غایت آمیزش تو مهجورم وز کثرت پیدا شدهگی مستورم وز صحت بسیار چنین رنجورم کلیک کنید تا باز شود... متصلست او معتدلست او شمع دلست او پیش کشیدش
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,168 امتیازها 35,773 مدالها 16 7/1/22 #562 :)NAHAL گفت متصلست او معتدلست او شمع دلست او پیش کشیدش کلیک کنید تا باز شود... شمعی است دل مراد افروختنی چاکیست ز هجر دوست بردوختنی ای بیخبر از ساختن و سوختنی عشق آمدنی بود نه آموختنی امضا : m.sina
:)NAHAL گفت متصلست او معتدلست او شمع دلست او پیش کشیدش کلیک کنید تا باز شود... شمعی است دل مراد افروختنی چاکیست ز هجر دوست بردوختنی ای بیخبر از ساختن و سوختنی عشق آمدنی بود نه آموختنی
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 8/1/22 #563 m.sina گفت شمعی است دل مراد افروختنی چاکیست ز هجر دوست بردوختنی ای بیخبر از ساختن و سوختنی عشق آمدنی بود نه آموختنی کلیک کنید تا باز شود... یاری که دلم خستی در بر رخ ما بستی غمخواره یاران شد تا باد چنین بادا هم باده جدا خوردی هم عیش جدا کردی نک سرده ی مهمان شد تا باد چنین بادا امضا : بَهآرنارنج
m.sina گفت شمعی است دل مراد افروختنی چاکیست ز هجر دوست بردوختنی ای بیخبر از ساختن و سوختنی عشق آمدنی بود نه آموختنی کلیک کنید تا باز شود... یاری که دلم خستی در بر رخ ما بستی غمخواره یاران شد تا باد چنین بادا هم باده جدا خوردی هم عیش جدا کردی نک سرده ی مهمان شد تا باد چنین بادا
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,168 امتیازها 35,773 مدالها 16 21/1/22 #564 :)NAHAL گفت یاری که دلم خستی در بر رخ ما بستی غمخواره یاران شد تا باد چنین بادا هم باده جدا خوردی هم عیش جدا کردی نک سرده ی مهمان شد تا باد چنین بادا کلیک کنید تا باز شود... ای دوست قبولم کن و جانم بستان مستم کن و از هر دو جهانم بستان با هرچه دلم قرار گیرد بی تو آتش به من اندر زن و آنم بستان امضا : m.sina
:)NAHAL گفت یاری که دلم خستی در بر رخ ما بستی غمخواره یاران شد تا باد چنین بادا هم باده جدا خوردی هم عیش جدا کردی نک سرده ی مهمان شد تا باد چنین بادا کلیک کنید تا باز شود... ای دوست قبولم کن و جانم بستان مستم کن و از هر دو جهانم بستان با هرچه دلم قرار گیرد بی تو آتش به من اندر زن و آنم بستان
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 23/1/22 #565 m.sina گفت ای دوست قبولم کن و جانم بستان مستم کن و از هر دو جهانم بستان با هرچه دلم قرار گیرد بی تو آتش به من اندر زن و آنم بستان کلیک کنید تا باز شود... نگر به موسی عمران که از بر مادر به مدین آمد و زان راه گشت او مولا امضا : بَهآرنارنج
m.sina گفت ای دوست قبولم کن و جانم بستان مستم کن و از هر دو جهانم بستان با هرچه دلم قرار گیرد بی تو آتش به من اندر زن و آنم بستان کلیک کنید تا باز شود... نگر به موسی عمران که از بر مادر به مدین آمد و زان راه گشت او مولا
R Rªmin رفیق جدید انجمن سطح 12 ارسالیها 64 پسندها 7,044 امتیازها 21,413 مدالها 11 23/1/22 #566 :)NAHAL گفت نگر به موسی عمران که از بر مادر به مدین آمد و زان راه گشت او مولا کلیک کنید تا باز شود... آن سو مرو این سو بیا ای گلبن خندان من ای عقلِ عقلِ عقلِ من ای جانِ جانِ جانِ من
:)NAHAL گفت نگر به موسی عمران که از بر مادر به مدین آمد و زان راه گشت او مولا کلیک کنید تا باز شود... آن سو مرو این سو بیا ای گلبن خندان من ای عقلِ عقلِ عقلِ من ای جانِ جانِ جانِ من
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 23/1/22 #567 |Ramin| گفت آن سو مرو این سو بیا ای گلبن خندان من ای عقلِ عقلِ عقلِ من ای جانِ جانِ جانِ من کلیک کنید تا باز شود... نک جوق جوق مستان در میرسند بستان مخمور چون نیابد چون یافت بوی ما را امضا : بَهآرنارنج
|Ramin| گفت آن سو مرو این سو بیا ای گلبن خندان من ای عقلِ عقلِ عقلِ من ای جانِ جانِ جانِ من کلیک کنید تا باز شود... نک جوق جوق مستان در میرسند بستان مخمور چون نیابد چون یافت بوی ما را
R Rªmin رفیق جدید انجمن سطح 12 ارسالیها 64 پسندها 7,044 امتیازها 21,413 مدالها 11 24/1/22 #568 :)NAHAL گفت نک جوق جوق مستان در میرسند بستان مخمور چون نیابد چون یافت بوی ما را کلیک کنید تا باز شود... ای عشق دو عالم ز رخت م**س.ت و خرابند باری تو نگویی زکی م**س.ت و خرابی لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
:)NAHAL گفت نک جوق جوق مستان در میرسند بستان مخمور چون نیابد چون یافت بوی ما را کلیک کنید تا باز شود... ای عشق دو عالم ز رخت م**س.ت و خرابند باری تو نگویی زکی م**س.ت و خرابی لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 24/1/22 #569 |Ramin| گفت ای عشق دو عالم ز رخت م**س.ت و خرابند باری تو نگویی زکی م**س.ت و خرابی کلیک کنید تا باز شود... یک دست جام باده و یک دست جعدِ یار رقصی چنین میانه میدانم آرزوست... امضا : بَهآرنارنج
|Ramin| گفت ای عشق دو عالم ز رخت م**س.ت و خرابند باری تو نگویی زکی م**س.ت و خرابی کلیک کنید تا باز شود... یک دست جام باده و یک دست جعدِ یار رقصی چنین میانه میدانم آرزوست...
R Rªmin رفیق جدید انجمن سطح 12 ارسالیها 64 پسندها 7,044 امتیازها 21,413 مدالها 11 24/1/22 #570 :)NAHAL گفت یک دست جام باده و یک دست جعدِ یار رقصی چنین میانه میدانم آرزوست... کلیک کنید تا باز شود... تویی فرزند جان کار تو عشق است چرا رفتی تو و هرکاره گشتی
:)NAHAL گفت یک دست جام باده و یک دست جعدِ یار رقصی چنین میانه میدانم آرزوست... کلیک کنید تا باز شود... تویی فرزند جان کار تو عشق است چرا رفتی تو و هرکاره گشتی