m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,168 امتیازها 35,773 مدالها 16 27/12/21 #541 :)NAHAL گفت تو هستی من شدی از آنی همه من من نیست شدم در تو از آنم همه تو کلیک کنید تا باز شود... وقف است مرا عمر در این مشتاقی احسنت زهی طراوت و رواقی من کف نزنم تا تو نباشی مطرب من می نخورم تا نباشی ساقی امضا : m.sina
:)NAHAL گفت تو هستی من شدی از آنی همه من من نیست شدم در تو از آنم همه تو کلیک کنید تا باز شود... وقف است مرا عمر در این مشتاقی احسنت زهی طراوت و رواقی من کف نزنم تا تو نباشی مطرب من می نخورم تا نباشی ساقی
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 29/12/21 #542 m.sina گفت وقف است مرا عمر در این مشتاقی احسنت زهی طراوت و رواقی من کف نزنم تا تو نباشی مطرب من می نخورم تا نباشی ساقی کلیک کنید تا باز شود... یک بوسه ز تو خواستم و شش دادی شـاگرد که بودی که چنین استــادی امضا : بَهآرنارنج
m.sina گفت وقف است مرا عمر در این مشتاقی احسنت زهی طراوت و رواقی من کف نزنم تا تو نباشی مطرب من می نخورم تا نباشی ساقی کلیک کنید تا باز شود... یک بوسه ز تو خواستم و شش دادی شـاگرد که بودی که چنین استــادی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,168 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/12/21 #543 :)NAHAL گفت یک بوسه ز تو خواستم و شش دادی شـاگرد که بودی که چنین استــادی کلیک کنید تا باز شود... یا وصال یار باید یا حریفان را ش*ر..اب چونک دریا دست ندهد پای نه در جوی آب آن حریفان چو جان و باقیان جاودان در لطافت همچو آب و در سخاوت چون سحاب لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : m.sina
:)NAHAL گفت یک بوسه ز تو خواستم و شش دادی شـاگرد که بودی که چنین استــادی کلیک کنید تا باز شود... یا وصال یار باید یا حریفان را ش*ر..اب چونک دریا دست ندهد پای نه در جوی آب آن حریفان چو جان و باقیان جاودان در لطافت همچو آب و در سخاوت چون سحاب لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 29/12/21 #544 m.sina گفت یا وصال یار باید یا حریفان را ش*ر..اب چونک دریا دست ندهد پای نه در جوی آب آن حریفان چو جان و باقیان جاودان در لطافت همچو آب و در سخاوت چون سحاب کلیک کنید تا باز شود... با هرکه ز دل داد زدم دفعی گفت تو دفع مده که نیست از تو گذری امضا : بَهآرنارنج
m.sina گفت یا وصال یار باید یا حریفان را ش*ر..اب چونک دریا دست ندهد پای نه در جوی آب آن حریفان چو جان و باقیان جاودان در لطافت همچو آب و در سخاوت چون سحاب کلیک کنید تا باز شود... با هرکه ز دل داد زدم دفعی گفت تو دفع مده که نیست از تو گذری
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,168 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/12/21 #545 :)NAHAL گفت با هرکه ز دل داد زدم دفعی گفت تو دفع مده که نیست از تو گذری کلیک کنید تا باز شود... یک پند ز من بشنو خواهی نشوی رسوا من خمره افیونم زنهار سرم مگشا آتش به من اندرزن آتش چه زند با من کاندر فلک افکندم صد آتش و صد غوغا امضا : m.sina
:)NAHAL گفت با هرکه ز دل داد زدم دفعی گفت تو دفع مده که نیست از تو گذری کلیک کنید تا باز شود... یک پند ز من بشنو خواهی نشوی رسوا من خمره افیونم زنهار سرم مگشا آتش به من اندرزن آتش چه زند با من کاندر فلک افکندم صد آتش و صد غوغا
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 29/12/21 #546 m.sina گفت یک پند ز من بشنو خواهی نشوی رسوا من خمره افیونم زنهار سرم مگشا آتش به من اندرزن آتش چه زند با من کاندر فلک افکندم صد آتش و صد غوغا کلیک کنید تا باز شود... ای باغبان ای باغبان آمد خزان آمد خزان بر شاخ و برگ از درد دل بنگر نشان بنگر نشان امضا : بَهآرنارنج
m.sina گفت یک پند ز من بشنو خواهی نشوی رسوا من خمره افیونم زنهار سرم مگشا آتش به من اندرزن آتش چه زند با من کاندر فلک افکندم صد آتش و صد غوغا کلیک کنید تا باز شود... ای باغبان ای باغبان آمد خزان آمد خزان بر شاخ و برگ از درد دل بنگر نشان بنگر نشان
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,168 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/12/21 #547 :)NAHAL گفت ای باغبان ای باغبان آمد خزان آمد خزان بر شاخ و برگ از درد دل بنگر نشان بنگر نشان کلیک کنید تا باز شود... نذر کند یار که امشب تو را خواب نباشد ز طمع برتر آ حفظ دماغ آن مدمغ بود چونک سهر باید یار مرا امضا : m.sina
:)NAHAL گفت ای باغبان ای باغبان آمد خزان آمد خزان بر شاخ و برگ از درد دل بنگر نشان بنگر نشان کلیک کنید تا باز شود... نذر کند یار که امشب تو را خواب نباشد ز طمع برتر آ حفظ دماغ آن مدمغ بود چونک سهر باید یار مرا
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 29/12/21 #548 m.sina گفت نذر کند یار که امشب تو را خواب نباشد ز طمع برتر آ حفظ دماغ آن مدمغ بود چونک سهر باید یار مرا کلیک کنید تا باز شود... ای باغبان هین گوش کن ناله درختان نوش کن نوحه کنان از هر طرف صد بیزبان صد بیزبان امضا : بَهآرنارنج
m.sina گفت نذر کند یار که امشب تو را خواب نباشد ز طمع برتر آ حفظ دماغ آن مدمغ بود چونک سهر باید یار مرا کلیک کنید تا باز شود... ای باغبان هین گوش کن ناله درختان نوش کن نوحه کنان از هر طرف صد بیزبان صد بیزبان
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,168 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/12/21 #549 :)NAHAL گفت ای باغبان هین گوش کن ناله درختان نوش کن نوحه کنان از هر طرف صد بیزبان صد بیزبان کلیک کنید تا باز شود... نوبت وصل و لقاست نوبت حشر و بقاست نوبت لطف و عطاست بحر صفا در صفاست درج عطا شد پدید غره دریا رسید صبح سعادت دمید صبح چه نور خداست امضا : m.sina
:)NAHAL گفت ای باغبان هین گوش کن ناله درختان نوش کن نوحه کنان از هر طرف صد بیزبان صد بیزبان کلیک کنید تا باز شود... نوبت وصل و لقاست نوبت حشر و بقاست نوبت لطف و عطاست بحر صفا در صفاست درج عطا شد پدید غره دریا رسید صبح سعادت دمید صبح چه نور خداست
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 29/12/21 #550 m.sina گفت نوبت وصل و لقاست نوبت حشر و بقاست نوبت لطف و عطاست بحر صفا در صفاست درج عطا شد پدید غره دریا رسید صبح سعادت دمید صبح چه نور خداست کلیک کنید تا باز شود... تو هستی من شدی از آنی همه من من نیست شدم در تو از آنم همه تو امضا : بَهآرنارنج
m.sina گفت نوبت وصل و لقاست نوبت حشر و بقاست نوبت لطف و عطاست بحر صفا در صفاست درج عطا شد پدید غره دریا رسید صبح سعادت دمید صبح چه نور خداست کلیک کنید تا باز شود... تو هستی من شدی از آنی همه من من نیست شدم در تو از آنم همه تو