m.donya رو به پیشرفت سطح 1 ارسالیها 104 پسندها 215 امتیازها 1,168 مدالها 2 7/6/23 #731 m.sina گفت تمام اوست که فانی شدست آثارش به دوستگانی اول تمام شد کارش مرا دلیست خراب خراب در ره عشق خراب کرده خراباتیی به یک بارش کلیک کنید تا باز شود... شب من نشان مویت سحرم نشان رویت قمر از فلک در افتد چو نقاب بر گشایی
m.sina گفت تمام اوست که فانی شدست آثارش به دوستگانی اول تمام شد کارش مرا دلیست خراب خراب در ره عشق خراب کرده خراباتیی به یک بارش کلیک کنید تا باز شود... شب من نشان مویت سحرم نشان رویت قمر از فلک در افتد چو نقاب بر گشایی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 8/6/23 #732 m.donya گفت شب من نشان مویت سحرم نشان رویت قمر از فلک در افتد چو نقاب بر گشایی کلیک کنید تا باز شود... یک قفل زدم بر دل و پیمانه شکستم ساقی نظر انداخت به میخانه نشستم بر چشم زدم طعنه که این بار نبازی زان مستی چشمش دل دیوانه شکستم امضا : m.sina
m.donya گفت شب من نشان مویت سحرم نشان رویت قمر از فلک در افتد چو نقاب بر گشایی کلیک کنید تا باز شود... یک قفل زدم بر دل و پیمانه شکستم ساقی نظر انداخت به میخانه نشستم بر چشم زدم طعنه که این بار نبازی زان مستی چشمش دل دیوانه شکستم
m.donya رو به پیشرفت سطح 1 ارسالیها 104 پسندها 215 امتیازها 1,168 مدالها 2 8/6/23 #733 m.sina گفت یک قفل زدم بر دل و پیمانه شکستم ساقی نظر انداخت به میخانه نشستم بر چشم زدم طعنه که این بار نبازی زان مستی چشمش دل دیوانه شکستم کلیک کنید تا باز شود... من چو از تیر توام بال و پری بخش مرا خوش پرد تیر زمانی که کمان برخیزد
m.sina گفت یک قفل زدم بر دل و پیمانه شکستم ساقی نظر انداخت به میخانه نشستم بر چشم زدم طعنه که این بار نبازی زان مستی چشمش دل دیوانه شکستم کلیک کنید تا باز شود... من چو از تیر توام بال و پری بخش مرا خوش پرد تیر زمانی که کمان برخیزد
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 8/6/23 #734 m.donya گفت من چو از تیر توام بال و پری بخش مرا خوش پرد تیر زمانی که کمان برخیزد کلیک کنید تا باز شود... در سماع آفتاب این ذره ها چون صوفیان کس نداند بر چه قولی بر چه ضربی بر چه ساز اندرون هر دلی خود نغمه و ضربی دگر پای کوبان آشکار و مطربان پنهان چو راز امضا : m.sina
m.donya گفت من چو از تیر توام بال و پری بخش مرا خوش پرد تیر زمانی که کمان برخیزد کلیک کنید تا باز شود... در سماع آفتاب این ذره ها چون صوفیان کس نداند بر چه قولی بر چه ضربی بر چه ساز اندرون هر دلی خود نغمه و ضربی دگر پای کوبان آشکار و مطربان پنهان چو راز
m.donya رو به پیشرفت سطح 1 ارسالیها 104 پسندها 215 امتیازها 1,168 مدالها 2 8/6/23 #735 m.sina گفت در سماع آفتاب این ذره ها چون صوفیان کس نداند بر چه قولی بر چه ضربی بر چه ساز اندرون هر دلی خود نغمه و ضربی دگر پای کوبان آشکار و مطربان پنهان چو راز کلیک کنید تا باز شود... زین دوهزاران من و ما ای عجبا من که منم گوش بده عربده را دست منه بر دهنم
m.sina گفت در سماع آفتاب این ذره ها چون صوفیان کس نداند بر چه قولی بر چه ضربی بر چه ساز اندرون هر دلی خود نغمه و ضربی دگر پای کوبان آشکار و مطربان پنهان چو راز کلیک کنید تا باز شود... زین دوهزاران من و ما ای عجبا من که منم گوش بده عربده را دست منه بر دهنم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 8/6/23 #736 m.donya گفت زین دوهزاران من و ما ای عجبا من که منم گوش بده عربده را دست منه بر دهنم کلیک کنید تا باز شود... ما را به خود کردی رها شرمی نکردی از خدا اکنون بیا در کوی ما آن دل که بردی باز ده امضا : m.sina
m.donya گفت زین دوهزاران من و ما ای عجبا من که منم گوش بده عربده را دست منه بر دهنم کلیک کنید تا باز شود... ما را به خود کردی رها شرمی نکردی از خدا اکنون بیا در کوی ما آن دل که بردی باز ده
m.donya رو به پیشرفت سطح 1 ارسالیها 104 پسندها 215 امتیازها 1,168 مدالها 2 8/6/23 #737 m.sina گفت ما را به خود کردی رها شرمی نکردی از خدا اکنون بیا در کوی ما آن دل که بردی باز ده کلیک کنید تا باز شود... همه را بياموزدم، ز تو خوشترم نيامد چو فرو شدم به دريا چو تو گوهرم نيامد
m.sina گفت ما را به خود کردی رها شرمی نکردی از خدا اکنون بیا در کوی ما آن دل که بردی باز ده کلیک کنید تا باز شود... همه را بياموزدم، ز تو خوشترم نيامد چو فرو شدم به دريا چو تو گوهرم نيامد
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 8/6/23 #738 m.donya گفت همه را بياموزدم، ز تو خوشترم نيامد چو فرو شدم به دريا چو تو گوهرم نيامد کلیک کنید تا باز شود... دارم دلکی به تیغ هجران خسته از یار جدا و با غمش پیوسته آیا بود آنکه بار دیگر بینم با یار نشسته و ز غم وارسته امضا : m.sina
m.donya گفت همه را بياموزدم، ز تو خوشترم نيامد چو فرو شدم به دريا چو تو گوهرم نيامد کلیک کنید تا باز شود... دارم دلکی به تیغ هجران خسته از یار جدا و با غمش پیوسته آیا بود آنکه بار دیگر بینم با یار نشسته و ز غم وارسته
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 8/6/23 #739 m.sina گفت دارم دلکی به تیغ هجران خسته از یار جدا و با غمش پیوسته آیا بود آنکه بار دیگر بینم با یار نشسته و ز غم وارسته کلیک کنید تا باز شود... هاتفی از گوشه ی میخانه دوش گفت ببخشند گنه، می بنوش! هزار جهد بکردم که یار من باشی مرادبخش دل بی قرار من باشی امضا : فلورا.
m.sina گفت دارم دلکی به تیغ هجران خسته از یار جدا و با غمش پیوسته آیا بود آنکه بار دیگر بینم با یار نشسته و ز غم وارسته کلیک کنید تا باز شود... هاتفی از گوشه ی میخانه دوش گفت ببخشند گنه، می بنوش! هزار جهد بکردم که یار من باشی مرادبخش دل بی قرار من باشی
m.donya رو به پیشرفت سطح 1 ارسالیها 104 پسندها 215 امتیازها 1,168 مدالها 2 8/6/23 #740 فلورا. گفت هاتفی از گوشه ی میخانه دوش گفت ببخشند گنه، می بنوش! هزار جهد بکردم که یار من باشی مرادبخش دل بی قرار من باشی کلیک کنید تا باز شود... یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگه دار مرا
فلورا. گفت هاتفی از گوشه ی میخانه دوش گفت ببخشند گنه، می بنوش! هزار جهد بکردم که یار من باشی مرادبخش دل بی قرار من باشی کلیک کنید تا باز شود... یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگه دار مرا