عابر پیاده رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 54 پسندها 238 امتیازها 1,023 مدالها 3 17/6/23 #751 فلورا. گفت من نگویم آینه با روی تو آسمان کهنه پرزنگ را دردمیدی و آفریدی باز تو شکل دیگر این جهان تنگ را کلیک کنید تا باز شود... آنکس که ترا دید و نخندید چو گل از جان و خرد تهیست مانند دهل امضا : عابر پیاده
فلورا. گفت من نگویم آینه با روی تو آسمان کهنه پرزنگ را دردمیدی و آفریدی باز تو شکل دیگر این جهان تنگ را کلیک کنید تا باز شود... آنکس که ترا دید و نخندید چو گل از جان و خرد تهیست مانند دهل
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 17/6/23 #752 عابر پیاده گفت آنکس که ترا دید و نخندید چو گل از جان و خرد تهیست مانند دهل کلیک کنید تا باز شود... لب بر لب من نهاد و میگفت جانت چو به لب رسید خاموش •••شیرین لب او تلخ نگفتی هرگز این بینمکی ز شور بختی منست امضا : فلورا.
عابر پیاده گفت آنکس که ترا دید و نخندید چو گل از جان و خرد تهیست مانند دهل کلیک کنید تا باز شود... لب بر لب من نهاد و میگفت جانت چو به لب رسید خاموش •••شیرین لب او تلخ نگفتی هرگز این بینمکی ز شور بختی منست
عابر پیاده رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 54 پسندها 238 امتیازها 1,023 مدالها 3 17/6/23 #753 فلورا. گفت لب بر لب من نهاد و میگفت جانت چو به لب رسید خاموش •••شیرین لب او تلخ نگفتی هرگز این بینمکی ز شور بختی منست کلیک کنید تا باز شود... تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهان را تو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را امضا : عابر پیاده
فلورا. گفت لب بر لب من نهاد و میگفت جانت چو به لب رسید خاموش •••شیرین لب او تلخ نگفتی هرگز این بینمکی ز شور بختی منست کلیک کنید تا باز شود... تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهان را تو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 17/6/23 #754 عابر پیاده گفت تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهان را تو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را کلیک کنید تا باز شود... ای یاد لبت حجاب لبهای تو دوست •••ای م**س.ت شده از نظرت اسم و مسما لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : فلورا.
عابر پیاده گفت تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهان را تو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را کلیک کنید تا باز شود... ای یاد لبت حجاب لبهای تو دوست •••ای م**س.ت شده از نظرت اسم و مسما لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
عابر پیاده رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 54 پسندها 238 امتیازها 1,023 مدالها 3 17/6/23 #755 فلورا. گفت ای یاد لبت حجاب لبهای تو دوست •••ای م**س.ت شده از نظرت اسم و مسما کلیک کنید تا باز شود... ای در دل من، میل و تمنا، همه ی تو! وندر سر من، مایه سودا، همه ی تو! امضا : عابر پیاده
فلورا. گفت ای یاد لبت حجاب لبهای تو دوست •••ای م**س.ت شده از نظرت اسم و مسما کلیک کنید تا باز شود... ای در دل من، میل و تمنا، همه ی تو! وندر سر من، مایه سودا، همه ی تو!
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 17/6/23 #756 عابر پیاده گفت ای در دل من، میل و تمنا، همه ی تو! وندر سر من، مایه سودا، همه ی تو! کلیک کنید تا باز شود... وی طوطی جانگشته ز لبهات شکرخا •••به دار ملک ملاحت لبش چو غماز است امضا : فلورا.
عابر پیاده گفت ای در دل من، میل و تمنا، همه ی تو! وندر سر من، مایه سودا، همه ی تو! کلیک کنید تا باز شود... وی طوطی جانگشته ز لبهات شکرخا •••به دار ملک ملاحت لبش چو غماز است
عابر پیاده رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 54 پسندها 238 امتیازها 1,023 مدالها 3 17/6/23 #757 فلورا. گفت وی طوطی جانگشته ز لبهات شکرخا •••به دار ملک ملاحت لبش چو غماز است کلیک کنید تا باز شود... تا در طلب گوهر کانی کانی تا در هوس لقمهٔ نانی نانی امضا : عابر پیاده
فلورا. گفت وی طوطی جانگشته ز لبهات شکرخا •••به دار ملک ملاحت لبش چو غماز است کلیک کنید تا باز شود... تا در طلب گوهر کانی کانی تا در هوس لقمهٔ نانی نانی
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 17/6/23 #758 عابر پیاده گفت تا در طلب گوهر کانی کانی تا در هوس لقمهٔ نانی نانی کلیک کنید تا باز شود... یاری که دلم خستی در بر رخ ما بستی غمخواره یاران شد تا باد چنین بادا امضا : فلورا.
عابر پیاده گفت تا در طلب گوهر کانی کانی تا در هوس لقمهٔ نانی نانی کلیک کنید تا باز شود... یاری که دلم خستی در بر رخ ما بستی غمخواره یاران شد تا باد چنین بادا
عابر پیاده رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 54 پسندها 238 امتیازها 1,023 مدالها 3 17/6/23 #759 فلورا. گفت یاری که دلم خستی در بر رخ ما بستی غمخواره یاران شد تا باد چنین بادا کلیک کنید تا باز شود... آمد بت میخانه تا خانه برد ما را بنمود بهار نو تا تازه کند ما را امضا : عابر پیاده
فلورا. گفت یاری که دلم خستی در بر رخ ما بستی غمخواره یاران شد تا باد چنین بادا کلیک کنید تا باز شود... آمد بت میخانه تا خانه برد ما را بنمود بهار نو تا تازه کند ما را
m.donya رو به پیشرفت سطح 1 ارسالیها 104 پسندها 215 امتیازها 1,168 مدالها 2 18/6/23 #760 عابر پیاده گفت آمد بت میخانه تا خانه برد ما را بنمود بهار نو تا تازه کند ما را کلیک کنید تا باز شود... از بهر خدا بنگر در روی چو زر جانا هر جا که روی ما را با خویش ببر جانا
عابر پیاده گفت آمد بت میخانه تا خانه برد ما را بنمود بهار نو تا تازه کند ما را کلیک کنید تا باز شود... از بهر خدا بنگر در روی چو زر جانا هر جا که روی ما را با خویش ببر جانا