M A H D I S پرسنل مدیریت مدیر تالار کتاب سطح 20 ارسالیها 710 پسندها 9,794 امتیازها 25,273 مدالها 37 10/8/22 مدیر #121 من از دست تو در عالم نهم روی ولیکن چون تو در عالم نباشد امضا : M A H D I S
.MOON. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,735 امتیازها 28,973 مدالها 17 11/8/22 #122 Shahan. گفت من از دست تو در عالم نهم روی ولیکن چون تو در عالم نباشد کلیک کنید تا باز شود... در آن ساعت که خواهن این و آن مُرد نخواهنــد از جهــــان بیش از کفن برد! امضا : .MOON.
Shahan. گفت من از دست تو در عالم نهم روی ولیکن چون تو در عالم نباشد کلیک کنید تا باز شود... در آن ساعت که خواهن این و آن مُرد نخواهنــد از جهــــان بیش از کفن برد!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,191 امتیازها 35,773 مدالها 16 12/8/22 #123 فلورا. گفت در آن ساعت که خواهن این و آن مُرد نخواهنــد از جهــــان بیش از کفن برد! کلیک کنید تا باز شود... دل به بازار من آورده و بفروخته ای دل بفروخته نفرش به بازار دگر امضا : m.sina
فلورا. گفت در آن ساعت که خواهن این و آن مُرد نخواهنــد از جهــــان بیش از کفن برد! کلیک کنید تا باز شود... دل به بازار من آورده و بفروخته ای دل بفروخته نفرش به بازار دگر
.MOON. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,735 امتیازها 28,973 مدالها 17 12/8/22 #124 m.sina گفت دل به بازار من آورده و بفروخته ای دل بفروخته نفرش به بازار دگر کلیک کنید تا باز شود... رفت از بر من آنکه مرا مونس جان بود دیگر به چه امید در این شهر توان بود امضا : .MOON.
m.sina گفت دل به بازار من آورده و بفروخته ای دل بفروخته نفرش به بازار دگر کلیک کنید تا باز شود... رفت از بر من آنکه مرا مونس جان بود دیگر به چه امید در این شهر توان بود
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,191 امتیازها 35,773 مدالها 16 14/8/22 #125 فلورا. گفت رفت از بر من آنکه مرا مونس جان بود دیگر به چه امید در این شهر توان بود کلیک کنید تا باز شود... دردی که از حسرت دیدار تو دارم که طبیب عاجز امد که مرا چاره درمان تو نیست امضا : m.sina
فلورا. گفت رفت از بر من آنکه مرا مونس جان بود دیگر به چه امید در این شهر توان بود کلیک کنید تا باز شود... دردی که از حسرت دیدار تو دارم که طبیب عاجز امد که مرا چاره درمان تو نیست
فاطمه مقدم رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 182 پسندها 1,151 امتیازها 6,963 مدالها 11 15/8/22 #126 m.sina گفت دردی که از حسرت دیدار تو دارم که طبیب عاجز امد که مرا چاره درمان تو نیست کلیک کنید تا باز شود... تو شبی در انتظاری ننشستهای چه دانی که چه شب گذشت بر منتظران ناشکیبت امضا : فاطمه مقدم
m.sina گفت دردی که از حسرت دیدار تو دارم که طبیب عاجز امد که مرا چاره درمان تو نیست کلیک کنید تا باز شود... تو شبی در انتظاری ننشستهای چه دانی که چه شب گذشت بر منتظران ناشکیبت
.MOON. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,735 امتیازها 28,973 مدالها 17 15/8/22 #127 فاطمه مقدم گفت تو شبی در انتظاری ننشستهای چه دانی که چه شب گذشت بر منتظران ناشکیبت کلیک کنید تا باز شود... تو در آب اگر ببینی حرکات خویشتن را به زبان خود بگویی که به حسن بی نظیرم! امضا : .MOON.
فاطمه مقدم گفت تو شبی در انتظاری ننشستهای چه دانی که چه شب گذشت بر منتظران ناشکیبت کلیک کنید تا باز شود... تو در آب اگر ببینی حرکات خویشتن را به زبان خود بگویی که به حسن بی نظیرم!
فاطمه مقدم رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 182 پسندها 1,151 امتیازها 6,963 مدالها 11 16/8/22 #128 فلورا. گفت تو در آب اگر ببینی حرکات خویشتن را به زبان خود بگویی که به حسن بی نظیرم! کلیک کنید تا باز شود... ما با تو ایم و با تو نه ایم اینت بوالعجب در حلقه ایم با تو و چون حلقه بر دریم امضا : فاطمه مقدم
فلورا. گفت تو در آب اگر ببینی حرکات خویشتن را به زبان خود بگویی که به حسن بی نظیرم! کلیک کنید تا باز شود... ما با تو ایم و با تو نه ایم اینت بوالعجب در حلقه ایم با تو و چون حلقه بر دریم
.MOON. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,735 امتیازها 28,973 مدالها 17 16/8/22 #129 فاطمه مقدم گفت ما با تو ایم و با تو نه ایم اینت بوالعجب در حلقه ایم با تو و چون حلقه بر دریم کلیک کنید تا باز شود... من بی مایه که باشم که خریدار تو باشم حیف باشد که تو یار من و من یار تو باشم! امضا : .MOON.
فاطمه مقدم گفت ما با تو ایم و با تو نه ایم اینت بوالعجب در حلقه ایم با تو و چون حلقه بر دریم کلیک کنید تا باز شود... من بی مایه که باشم که خریدار تو باشم حیف باشد که تو یار من و من یار تو باشم!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,191 امتیازها 35,773 مدالها 16 30/8/22 #130 فلورا. گفت من بی مایه که باشم که خریدار تو باشم حیف باشد که تو یار من و من یار تو باشم! کلیک کنید تا باز شود... من همان روزی که روی تو بدیدم گفتم هیچ شک نیست که از روی چنین ناز اید هر چه در صورت عقل اید و در وهم و قیاس ان که محبوب من است از همه ممتاز اید امضا : m.sina
فلورا. گفت من بی مایه که باشم که خریدار تو باشم حیف باشد که تو یار من و من یار تو باشم! کلیک کنید تا باز شود... من همان روزی که روی تو بدیدم گفتم هیچ شک نیست که از روی چنین ناز اید هر چه در صورت عقل اید و در وهم و قیاس ان که محبوب من است از همه ممتاز اید