Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,335 امتیازها 37,073 مدالها 18 6/6/22 #111 m.sina گفت ان که نقشی دیگرش جائی مصور میشود نقش او در چشم ما هر روز خوشتر میشود کلیک کنید تا باز شود... دوست نباشد به حقیقت که او دوست فراموش کند در بلا خستگی اندر طلبت راحتست درد کشیدن به امید دوا امضا : Samira-M
m.sina گفت ان که نقشی دیگرش جائی مصور میشود نقش او در چشم ما هر روز خوشتر میشود کلیک کنید تا باز شود... دوست نباشد به حقیقت که او دوست فراموش کند در بلا خستگی اندر طلبت راحتست درد کشیدن به امید دوا
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 7/6/22 #112 Samira-M گفت دوست نباشد به حقیقت که او دوست فراموش کند در بلا خستگی اندر طلبت راحتست درد کشیدن به امید دوا کلیک کنید تا باز شود... از هر چه می رود سخن دوست خوش ترست پیغام آشنا نفس روح پرورست هرگز وجود حاضر غایب شنیده ای من در میان جمع و دلم جای دیگرست امضا : بَهآرنارنج
Samira-M گفت دوست نباشد به حقیقت که او دوست فراموش کند در بلا خستگی اندر طلبت راحتست درد کشیدن به امید دوا کلیک کنید تا باز شود... از هر چه می رود سخن دوست خوش ترست پیغام آشنا نفس روح پرورست هرگز وجود حاضر غایب شنیده ای من در میان جمع و دلم جای دیگرست
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 7/6/22 #113 ᴀᴍᴀᴢɪɴɢ ɢɪʀʟ گفت از هر چه می رود سخن دوست خوش ترست پیغام آشنا نفس روح پرورست هرگز وجود حاضر غایب شنیده ای من در میان جمع و دلم جای دیگرست کلیک کنید تا باز شود... تو مپندار کز این در به ملامت بروم دلم اینجاست بده تا به سلامت بروم ترک سر گفتم از آن پیش که بنهادم پای نه به زرق آمدهام تا به ملامت بروم امضا : m.sina
ᴀᴍᴀᴢɪɴɢ ɢɪʀʟ گفت از هر چه می رود سخن دوست خوش ترست پیغام آشنا نفس روح پرورست هرگز وجود حاضر غایب شنیده ای من در میان جمع و دلم جای دیگرست کلیک کنید تا باز شود... تو مپندار کز این در به ملامت بروم دلم اینجاست بده تا به سلامت بروم ترک سر گفتم از آن پیش که بنهادم پای نه به زرق آمدهام تا به ملامت بروم
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 8/6/22 #114 m.sina گفت تو مپندار کز این در به ملامت بروم دلم اینجاست بده تا به سلامت بروم ترک سر گفتم از آن پیش که بنهادم پای نه به زرق آمدهام تا به ملامت بروم کلیک کنید تا باز شود... مرا به روز قیامت مگر حساب نباشد که هجر و وصل تو دیدم چه جای موت و اعادت امضا : بَهآرنارنج
m.sina گفت تو مپندار کز این در به ملامت بروم دلم اینجاست بده تا به سلامت بروم ترک سر گفتم از آن پیش که بنهادم پای نه به زرق آمدهام تا به ملامت بروم کلیک کنید تا باز شود... مرا به روز قیامت مگر حساب نباشد که هجر و وصل تو دیدم چه جای موت و اعادت
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 9/6/22 #115 ᴀᴍᴀᴢɪɴɢ ɢɪʀʟ گفت مرا به روز قیامت مگر حساب نباشد که هجر و وصل تو دیدم چه جای موت و اعادت کلیک کنید تا باز شود... تو را نادیدن ما غم نباشد که در خیلت به از ما کم نباشد من از دست تو در عالم نهم روی ولیکن چون تو در عالم نباشد امضا : m.sina
ᴀᴍᴀᴢɪɴɢ ɢɪʀʟ گفت مرا به روز قیامت مگر حساب نباشد که هجر و وصل تو دیدم چه جای موت و اعادت کلیک کنید تا باز شود... تو را نادیدن ما غم نباشد که در خیلت به از ما کم نباشد من از دست تو در عالم نهم روی ولیکن چون تو در عالم نباشد
A Aydindot نو ورود سطح 1 ارسالیها 34 پسندها 46 امتیازها 53 مدالها 1 21/7/22 #116 در اندیشه ببستم قلم وهم شکستم که تو زیباتر از آنی که کنم وصف و بیانت سرو را قامت خوبست و قمر را رخ زیبا تو نه آنی و نه اینی که هم اینست و هم آنت
در اندیشه ببستم قلم وهم شکستم که تو زیباتر از آنی که کنم وصف و بیانت سرو را قامت خوبست و قمر را رخ زیبا تو نه آنی و نه اینی که هم اینست و هم آنت
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,335 امتیازها 37,073 مدالها 18 22/7/22 #117 Amir Masuod گفت در اندیشه ببستم قلم وهم شکستم که تو زیباتر از آنی که کنم وصف و بیانت سرو را قامت خوبست و قمر را رخ زیبا تو نه آنی و نه اینی که هم اینست و هم آنت کلیک کنید تا باز شود... تفاوتی نکند قدر پادشایی را که التفات کند کمترین گدایی را به جان دوست که دشمن بدین رضا ندهد که در به روی ببندند آشنایی را امضا : Samira-M
Amir Masuod گفت در اندیشه ببستم قلم وهم شکستم که تو زیباتر از آنی که کنم وصف و بیانت سرو را قامت خوبست و قمر را رخ زیبا تو نه آنی و نه اینی که هم اینست و هم آنت کلیک کنید تا باز شود... تفاوتی نکند قدر پادشایی را که التفات کند کمترین گدایی را به جان دوست که دشمن بدین رضا ندهد که در به روی ببندند آشنایی را
فاطمه مقدم رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 182 پسندها 1,151 امتیازها 6,963 مدالها 11 31/7/22 #118 Samira-M گفت تفاوتی نکند قدر پادشایی را که التفات کند کمترین گدایی را به جان دوست که دشمن بدین رضا ندهد که در به روی ببندند آشنایی را کلیک کنید تا باز شود... اگرم تو خصم باشی نروم ز پیش تیرت وگرم تو سیل باشی نگریزم از نشیبت امضا : فاطمه مقدم
Samira-M گفت تفاوتی نکند قدر پادشایی را که التفات کند کمترین گدایی را به جان دوست که دشمن بدین رضا ندهد که در به روی ببندند آشنایی را کلیک کنید تا باز شود... اگرم تو خصم باشی نروم ز پیش تیرت وگرم تو سیل باشی نگریزم از نشیبت
M A H D I S پرسنل مدیریت مدیر تالار کتاب سطح 20 ارسالیها 635 پسندها 9,199 امتیازها 24,973 مدالها 37 9/8/22 مدیر #119 تو در آب اگر ببینی حرکات خویشتن را به زبان خود بگویی که به حسن بی نظیرم امضا : M A H D I S
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,833 پسندها 7,776 امتیازها 30,973 مدالها 27 10/8/22 مدیر #120 Shahan. گفت تو در آب اگر ببینی حرکات خویشتن را به زبان خود بگویی که به حسن بی نظیرم کلیک کنید تا باز شود... من بی مایه که باشم که خریدار تو باشم حیف باشد که تو یار من و من یار تو باشم امضا : Fateme Amade
Shahan. گفت تو در آب اگر ببینی حرکات خویشتن را به زبان خود بگویی که به حسن بی نظیرم کلیک کنید تا باز شود... من بی مایه که باشم که خریدار تو باشم حیف باشد که تو یار من و من یار تو باشم