فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 10/3/24 #191 دوست میدارم من این نالیدن دلسوز را تا به هر نوعی که باشد بگذرانم روز را شب همه ی شب انتظار صبح رویی میرود کان صباحت نیست این صبح جهان افروز را امضا : فلورا.
دوست میدارم من این نالیدن دلسوز را تا به هر نوعی که باشد بگذرانم روز را شب همه ی شب انتظار صبح رویی میرود کان صباحت نیست این صبح جهان افروز را
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 14/3/24 #192 فلورا. گفت دوست میدارم من این نالیدن دلسوز را تا به هر نوعی که باشد بگذرانم روز را شب همه ی شب انتظار صبح رویی میرود کان صباحت نیست این صبح جهان افروز را کلیک کنید تا باز شود... ای در دل من رفته چو خون در رگ و پوست هرچ آن به سر آیدم ز دست تو نکوست ای مرغ سحر تو صبح برخاستهای ما خود همه شب نخفتهایم از غم دوست امضا : m.sina
فلورا. گفت دوست میدارم من این نالیدن دلسوز را تا به هر نوعی که باشد بگذرانم روز را شب همه ی شب انتظار صبح رویی میرود کان صباحت نیست این صبح جهان افروز را کلیک کنید تا باز شود... ای در دل من رفته چو خون در رگ و پوست هرچ آن به سر آیدم ز دست تو نکوست ای مرغ سحر تو صبح برخاستهای ما خود همه شب نخفتهایم از غم دوست
♡°DINA° رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 73 پسندها 269 امتیازها 1,048 مدالها 3 15/3/24 #193 m.sina گفت ای در دل من رفته چو خون در رگ و پوست هرچ آن به سر آیدم ز دست تو نکوست ای مرغ سحر تو صبح برخاستهای ما خود همه شب نخفتهایم از غم دوست کلیک کنید تا باز شود... تو خواهی خشم بر ما گیر و خواهی چشم بر ما کن که ما را با کسی دیگر نماندهست از تو پروایی امضا : ♡°DINA°
m.sina گفت ای در دل من رفته چو خون در رگ و پوست هرچ آن به سر آیدم ز دست تو نکوست ای مرغ سحر تو صبح برخاستهای ما خود همه شب نخفتهایم از غم دوست کلیک کنید تا باز شود... تو خواهی خشم بر ما گیر و خواهی چشم بر ما کن که ما را با کسی دیگر نماندهست از تو پروایی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 26/3/24 #194 ♡°DINA° گفت تو خواهی خشم بر ما گیر و خواهی چشم بر ما کن که ما را با کسی دیگر نماندهست از تو پروایی کلیک کنید تا باز شود... یا تیر هلاکم بزنی بر دل مجروح یا جان بدهم تا بدهی تیر امان را وان گه که به تیرم زنی اول خبرم ده تا پیشترت بوسه دهم دست و کمان را امضا : m.sina
♡°DINA° گفت تو خواهی خشم بر ما گیر و خواهی چشم بر ما کن که ما را با کسی دیگر نماندهست از تو پروایی کلیک کنید تا باز شود... یا تیر هلاکم بزنی بر دل مجروح یا جان بدهم تا بدهی تیر امان را وان گه که به تیرم زنی اول خبرم ده تا پیشترت بوسه دهم دست و کمان را
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 28/3/24 #195 آیین برادری و شرط یاری آن نیست که عیب من هنر پنداری آنست که گر خلاف شایسته روم از غایت دوستیم دشمن داری امضا : فلورا.
آیین برادری و شرط یاری آن نیست که عیب من هنر پنداری آنست که گر خلاف شایسته روم از غایت دوستیم دشمن داری
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,255 امتیازها 48,373 مدالها 34 2/6/24 #196 فلورا. گفت آیین برادری و شرط یاری آن نیست که عیب من هنر پنداری آنست که گر خلاف شایسته روم از غایت دوستیم دشمن داری کلیک کنید تا باز شود... یا رب از ما چه فلاح آید اگر تو نپذیری به خداوندی و فضلت که نظر باز نگیری
فلورا. گفت آیین برادری و شرط یاری آن نیست که عیب من هنر پنداری آنست که گر خلاف شایسته روم از غایت دوستیم دشمن داری کلیک کنید تا باز شود... یا رب از ما چه فلاح آید اگر تو نپذیری به خداوندی و فضلت که نظر باز نگیری
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 3/6/24 #197 Delaram*☆♡ گفت یا رب از ما چه فلاح آید اگر تو نپذیری به خداوندی و فضلت که نظر باز نگیری کلیک کنید تا باز شود... یارا بهشت صحبت یاران همدم است دیدار یار نامتناسب جهنم است هر دم که در حضور عزیزی برآوری دریاب کز حیات جهان حاصل آن دم است امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت یا رب از ما چه فلاح آید اگر تو نپذیری به خداوندی و فضلت که نظر باز نگیری کلیک کنید تا باز شود... یارا بهشت صحبت یاران همدم است دیدار یار نامتناسب جهنم است هر دم که در حضور عزیزی برآوری دریاب کز حیات جهان حاصل آن دم است
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,255 امتیازها 48,373 مدالها 34 3/6/24 #198 m.sina گفت یارا بهشت صحبت یاران همدم است دیدار یار نامتناسب جهنم است هر دم که در حضور عزیزی برآوری دریاب کز حیات جهان حاصل آن دم است کلیک کنید تا باز شود... تا رفتنش ببینم و گفتنش بشنوم از پای تا به سر همه سمع و بصر شدم
m.sina گفت یارا بهشت صحبت یاران همدم است دیدار یار نامتناسب جهنم است هر دم که در حضور عزیزی برآوری دریاب کز حیات جهان حاصل آن دم است کلیک کنید تا باز شود... تا رفتنش ببینم و گفتنش بشنوم از پای تا به سر همه سمع و بصر شدم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 3/6/24 #199 Delaram*☆♡ گفت تا رفتنش ببینم و گفتنش بشنوم از پای تا به سر همه سمع و بصر شدم کلیک کنید تا باز شود... مجنون اگر احتمال لیلی نکند شاید که به صدق عشق دعوی نکند در مذهب عشق هر که جانی دارد روی دل ازو به هر که دنیی نکند امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت تا رفتنش ببینم و گفتنش بشنوم از پای تا به سر همه سمع و بصر شدم کلیک کنید تا باز شود... مجنون اگر احتمال لیلی نکند شاید که به صدق عشق دعوی نکند در مذهب عشق هر که جانی دارد روی دل ازو به هر که دنیی نکند
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,255 امتیازها 48,373 مدالها 34 3/6/24 #200 m.sina گفت مجنون اگر احتمال لیلی نکند شاید که به صدق عشق دعوی نکند در مذهب عشق هر که جانی دارد روی دل ازو به هر که دنیی نکند کلیک کنید تا باز شود... دو چشم م**س.ت میگونت ببرد آرام هشیاران دو خواب آلوده بربودند عقل از دست بیداران
m.sina گفت مجنون اگر احتمال لیلی نکند شاید که به صدق عشق دعوی نکند در مذهب عشق هر که جانی دارد روی دل ازو به هر که دنیی نکند کلیک کنید تا باز شود... دو چشم م**س.ت میگونت ببرد آرام هشیاران دو خواب آلوده بربودند عقل از دست بیداران