alinasserikhanik شاعر انجمن سطح 2 ارسالیها 275 پسندها 618 امتیازها 4,113 مدالها 1 10/11/19 #2,091 •°Sorian°• گفت دلی دارم در این دنیای فانی نهان کردم در آن سر جوانی کلیک کنید تا باز شود... یاد صبح وروزایام جوانی کی کنم؟ چون به جمعه می رسم من دی کنم
•°Sorian°• گفت دلی دارم در این دنیای فانی نهان کردم در آن سر جوانی کلیک کنید تا باز شود... یاد صبح وروزایام جوانی کی کنم؟ چون به جمعه می رسم من دی کنم
hadi مدیر بازنشسته سطح 42 ارسالیها 3,522 پسندها 17,750 امتیازها 71,673 مدالها 101 10/11/19 #2,092 alinasserikhanik گفت یاد صبح وروزایام جوانی کی کنم؟ چون به جمعه می رسم من دی کنم کلیک کنید تا باز شود... م**س.ت و هشیار و گدا والی یک جامعه اند داستان ها همه هم فارغ از این فاصله اند لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : hadi
alinasserikhanik گفت یاد صبح وروزایام جوانی کی کنم؟ چون به جمعه می رسم من دی کنم کلیک کنید تا باز شود... م**س.ت و هشیار و گدا والی یک جامعه اند داستان ها همه هم فارغ از این فاصله اند لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
alinasserikhanik شاعر انجمن سطح 2 ارسالیها 275 پسندها 618 امتیازها 4,113 مدالها 1 10/11/19 #2,093 ^^ hadi ^^ گفت م**س.ت و هشیار و گدا والی یک جامعه اند داستان ها همه هم فارغ از این فاصله اند کلیک کنید تا باز شود... داستانها در جهان اندیشه اند پشت هر اندیشه ای پرریشه اند آن یکی بردرد مردم درد شد آن یکی جامی به لب تاسردشد آن یکی درنقد درد جامعه می نویس اظطراب واهمه هریکی از عمق خود بادردشد انکه یک گوشه نشست نامردشد
^^ hadi ^^ گفت م**س.ت و هشیار و گدا والی یک جامعه اند داستان ها همه هم فارغ از این فاصله اند کلیک کنید تا باز شود... داستانها در جهان اندیشه اند پشت هر اندیشه ای پرریشه اند آن یکی بردرد مردم درد شد آن یکی جامی به لب تاسردشد آن یکی درنقد درد جامعه می نویس اظطراب واهمه هریکی از عمق خود بادردشد انکه یک گوشه نشست نامردشد
زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,981 پسندها 17,097 امتیازها 42,373 مدالها 22 10/11/19 نویسنده موضوع #2,094 دیو و دلبر در کنار یکدگر ما غریب در جمع همچو کارگر امضا : زینب میشی
alinasserikhanik شاعر انجمن سطح 2 ارسالیها 275 پسندها 618 امتیازها 4,113 مدالها 1 10/11/19 #2,095 زینب میشی گفت دیو و دلبر در کنار یکدگر ما غریب در جمع همچو کارگر کلیک کنید تا باز شود... راز پروانه به رقص شمع وسوز آتش است آه در جاری اشک اش، بی غش است
زینب میشی گفت دیو و دلبر در کنار یکدگر ما غریب در جمع همچو کارگر کلیک کنید تا باز شود... راز پروانه به رقص شمع وسوز آتش است آه در جاری اشک اش، بی غش است
alinasserikhanik شاعر انجمن سطح 2 ارسالیها 275 پسندها 618 امتیازها 4,113 مدالها 1 11/11/19 #2,096 Fateme078 گفت من همان دخترکم که در این تاریکی پی عشق تو و دنیا جا ماند کلیک کنید تا باز شود... دنیای من وروح منی تو همه ماهی پیغام تو دارم به کف کفتر چاهی
Fateme078 گفت من همان دخترکم که در این تاریکی پی عشق تو و دنیا جا ماند کلیک کنید تا باز شود... دنیای من وروح منی تو همه ماهی پیغام تو دارم به کف کفتر چاهی
alinasserikhanik شاعر انجمن سطح 2 ارسالیها 275 پسندها 618 امتیازها 4,113 مدالها 1 11/11/19 #2,097 alinasserikhanik گفت من شاهد آوازتوودل شده پرواز هم پای تو،عشق ام شده این ساز کلیک کنید تا باز شود... زلف برباد سحر،اوج دعا، رقص فلک سره وناسره درکاردل اند آن دو ملک
alinasserikhanik گفت من شاهد آوازتوودل شده پرواز هم پای تو،عشق ام شده این ساز کلیک کنید تا باز شود... زلف برباد سحر،اوج دعا، رقص فلک سره وناسره درکاردل اند آن دو ملک
alinasserikhanik شاعر انجمن سطح 2 ارسالیها 275 پسندها 618 امتیازها 4,113 مدالها 1 11/11/19 #2,098 •°Sorian°• گفت دلی دارم در این دنیای فانی نهان کردم در آن سر جوانی کلیک کنید تا باز شود... یاس در عطر توشدنام شب واشک لبم درخمار چشم تو ،آه ام، به سوزم درتبم
•°Sorian°• گفت دلی دارم در این دنیای فانی نهان کردم در آن سر جوانی کلیک کنید تا باز شود... یاس در عطر توشدنام شب واشک لبم درخمار چشم تو ،آه ام، به سوزم درتبم
hadi مدیر بازنشسته سطح 42 ارسالیها 3,522 پسندها 17,750 امتیازها 71,673 مدالها 101 11/11/19 #2,099 alinasserikhanik گفت یاس در عطر توشدنام شب واشک لبم درخمار چشم تو ،آه ام، به سوزم درتبم کلیک کنید تا باز شود... مهتسب در شهر بیکاه آمده آمد است اما به ناگاه آمده امضا : hadi
alinasserikhanik گفت یاس در عطر توشدنام شب واشک لبم درخمار چشم تو ،آه ام، به سوزم درتبم کلیک کنید تا باز شود... مهتسب در شهر بیکاه آمده آمد است اما به ناگاه آمده
alinasserikhanik شاعر انجمن سطح 2 ارسالیها 275 پسندها 618 امتیازها 4,113 مدالها 1 11/11/19 #2,100 ^^ hadi ^^ گفت مهتسب در شهر بیکاه آمده آمد است اما به ناگاه آمده کلیک کنید تا باز شود... هم نوا بامحتسب دزدانه بود همره این جمع ،درویرانه بود
^^ hadi ^^ گفت مهتسب در شهر بیکاه آمده آمد است اما به ناگاه آمده کلیک کنید تا باز شود... هم نوا بامحتسب دزدانه بود همره این جمع ،درویرانه بود