alinasserikhanik شاعر انجمن سطح 2 ارسالیها 275 پسندها 618 امتیازها 4,113 مدالها 1 13/12/19 #2,321 mehhova گفت تمام من غمت دلم را از میان برد با بهار بیا که چشمت دنیایم را با خود برد کلیک کنید تا باز شود... در بهارخرمت ای ماهروخندان منم حاصل عشقت به این میدان منم
mehhova گفت تمام من غمت دلم را از میان برد با بهار بیا که چشمت دنیایم را با خود برد کلیک کنید تا باز شود... در بهارخرمت ای ماهروخندان منم حاصل عشقت به این میدان منم
alinasserikhanik شاعر انجمن سطح 2 ارسالیها 275 پسندها 618 امتیازها 4,113 مدالها 1 13/12/19 #2,322 زینب میشی گفت با تو بودن آرزو شد بر دلم شرم نکن با من بیا در منزلم کلیک کنید تا باز شود... ما دراین منزل اقامت کرده ایم مثنوی هایی روایت کرده ایم
زینب میشی گفت با تو بودن آرزو شد بر دلم شرم نکن با من بیا در منزلم کلیک کنید تا باز شود... ما دراین منزل اقامت کرده ایم مثنوی هایی روایت کرده ایم
زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,981 پسندها 17,097 امتیازها 42,373 مدالها 22 13/12/19 نویسنده موضوع #2,323 sh.roohbakhsh گفت من ندانم، با که گویم اندوه هایم را چه کنم غم هایم را من ندانم که، درین بهار دلنشین غم چیست؟ درد چیست؟ کلیک کنید تا باز شود... تا سرودی خواندیم از این زندگی بایدش گفت بدرود ای زندگی امضا : زینب میشی
sh.roohbakhsh گفت من ندانم، با که گویم اندوه هایم را چه کنم غم هایم را من ندانم که، درین بهار دلنشین غم چیست؟ درد چیست؟ کلیک کنید تا باز شود... تا سرودی خواندیم از این زندگی بایدش گفت بدرود ای زندگی
زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,981 پسندها 17,097 امتیازها 42,373 مدالها 22 13/12/19 نویسنده موضوع #2,324 alinasserikhanik گفت ما دراین منزل اقامت کرده ایم مثنوی هایی روایت کرده ایم کلیک کنید تا باز شود... ما سرود غم چه زیبا خوانده ایم نانوشته را ندید ما خوانده ایم امضا : زینب میشی
alinasserikhanik گفت ما دراین منزل اقامت کرده ایم مثنوی هایی روایت کرده ایم کلیک کنید تا باز شود... ما سرود غم چه زیبا خوانده ایم نانوشته را ندید ما خوانده ایم
alinasserikhanik شاعر انجمن سطح 2 ارسالیها 275 پسندها 618 امتیازها 4,113 مدالها 1 14/12/19 #2,325 زینب میشی گفت ما سرود غم چه زیبا خوانده ایم نانوشته را ندید ما خوانده ایم کلیک کنید تا باز شود... مازدریایم ودریابی کران روزبارانیم دنیا بی کران
زینب میشی گفت ما سرود غم چه زیبا خوانده ایم نانوشته را ندید ما خوانده ایم کلیک کنید تا باز شود... مازدریایم ودریابی کران روزبارانیم دنیا بی کران
alinasserikhanik شاعر انجمن سطح 2 ارسالیها 275 پسندها 618 امتیازها 4,113 مدالها 1 14/12/19 #2,326 عندالیبان درنوا ودرشاخ ریز باغ ها عدّه سرگرم آوازند همچون زاغ ها هردو دارندسر به دل ازعمق جان این زوایاخوش نمایند، راغ ها
عندالیبان درنوا ودرشاخ ریز باغ ها عدّه سرگرم آوازند همچون زاغ ها هردو دارندسر به دل ازعمق جان این زوایاخوش نمایند، راغ ها
زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,981 پسندها 17,097 امتیازها 42,373 مدالها 22 14/12/19 نویسنده موضوع #2,327 از میان این همه آواز قو ما شدیم چون غوک و آواز او امضا : زینب میشی
alinasserikhanik شاعر انجمن سطح 2 ارسالیها 275 پسندها 618 امتیازها 4,113 مدالها 1 15/12/19 #2,328 زینب میشی گفت از میان این همه آواز قو ما شدیم چون غوک و آواز او کلیک کنید تا باز شود... او به نسیم عشق خوددامن گل به سینه زد درشب آواز ه ی دل خود شدودان کینه زد
زینب میشی گفت از میان این همه آواز قو ما شدیم چون غوک و آواز او کلیک کنید تا باز شود... او به نسیم عشق خوددامن گل به سینه زد درشب آواز ه ی دل خود شدودان کینه زد
hadi مدیر بازنشسته سطح 42 ارسالیها 3,522 پسندها 17,750 امتیازها 71,673 مدالها 101 15/12/19 #2,329 alinasserikhanik گفت او به نسیم عشق خوددامن گل به سینه زد درشب آواز ه ی دل خود شدودان کینه زد کلیک کنید تا باز شود... درد بی درمان کشیدن سختی بسیار دارد راه بی دلبر گزیدن آتشی تب دار دارد امضا : hadi
alinasserikhanik گفت او به نسیم عشق خوددامن گل به سینه زد درشب آواز ه ی دل خود شدودان کینه زد کلیک کنید تا باز شود... درد بی درمان کشیدن سختی بسیار دارد راه بی دلبر گزیدن آتشی تب دار دارد
زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,981 پسندها 17,097 امتیازها 42,373 مدالها 22 15/12/19 نویسنده موضوع #2,330 alinasserikhanik گفت او به نسیم عشق خوددامن گل به سینه زد درشب آواز ه ی دل خود شدودان کینه زد کلیک کنید تا باز شود... باید با و " شروع میشد M.HADI گفت درد بی درمان کشیدن سختی بسیار دارد راه بی دلبر گزیدن آتشی تب دار دارد کلیک کنید تا باز شود... دارمش دوست خدا میداند چون نباشد آسمان می بارد امضا : زینب میشی
alinasserikhanik گفت او به نسیم عشق خوددامن گل به سینه زد درشب آواز ه ی دل خود شدودان کینه زد کلیک کنید تا باز شود... باید با و " شروع میشد M.HADI گفت درد بی درمان کشیدن سختی بسیار دارد راه بی دلبر گزیدن آتشی تب دار دارد کلیک کنید تا باز شود... دارمش دوست خدا میداند چون نباشد آسمان می بارد