(فاطمه1381) مدیر بازنشسته سطح 4 ارسالیها 2,965 پسندها 3,118 امتیازها 28,773 مدالها 3 27/6/20 #2,791 alinaserikhanik گفت تعبیر قِران تو ازاین طالع بدیوم جدا نیست اشک است به دامان توازریشه رها نیست کلیک کنید تا باز شود... تو برترینی نه به خاطر زیبایی ات تو بهترینی به خاطر وجود موجود دارت
alinaserikhanik گفت تعبیر قِران تو ازاین طالع بدیوم جدا نیست اشک است به دامان توازریشه رها نیست کلیک کنید تا باز شود... تو برترینی نه به خاطر زیبایی ات تو بهترینی به خاطر وجود موجود دارت
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 27/6/20 #2,792 (فاطمه1381) گفت تو برترینی نه به خاطر زیبایی ات تو بهترینی به خاطر وجود موجود دارت کلیک کنید تا باز شود... تا به تقابل ماه وآینه ام، تعبیرشد چنین ماهِ آسمان ونقش رخش عشق در زمین
(فاطمه1381) گفت تو برترینی نه به خاطر زیبایی ات تو بهترینی به خاطر وجود موجود دارت کلیک کنید تا باز شود... تا به تقابل ماه وآینه ام، تعبیرشد چنین ماهِ آسمان ونقش رخش عشق در زمین
R Regina کاربر حرفهای سطح 43 ارسالیها 1,846 پسندها 75,252 امتیازها 64,873 مدالها 26 1/7/20 محروم #2,793 alinaserikhanik گفت تا به تقابل ماه وآینه ام، تعبیرشد چنین ماهِ آسمان ونقش رخش عشق در زمین کلیک کنید تا باز شود... نازنینا من تو را مانند جان میخواهمت هرکه هم گوید غلط بوده خودش میخواهدت امضا : Regina
alinaserikhanik گفت تا به تقابل ماه وآینه ام، تعبیرشد چنین ماهِ آسمان ونقش رخش عشق در زمین کلیک کنید تا باز شود... نازنینا من تو را مانند جان میخواهمت هرکه هم گوید غلط بوده خودش میخواهدت
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 1/7/20 #2,794 ʍǟɦɖɨɛɦ_ɮ گفت نازنینا من تو را مانند جان میخواهمت هرکه هم گوید غلط بوده خودش میخواهدت کلیک کنید تا باز شود... تک درختی ساز شد در معبد اذهان من تا تورا پویم به سازم خانه ای درجان وتن
ʍǟɦɖɨɛɦ_ɮ گفت نازنینا من تو را مانند جان میخواهمت هرکه هم گوید غلط بوده خودش میخواهدت کلیک کنید تا باز شود... تک درختی ساز شد در معبد اذهان من تا تورا پویم به سازم خانه ای درجان وتن
._.Negar رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 235 پسندها 3,054 امتیازها 16,633 مدالها 10 6/7/20 #2,795 alinaserikhanik گفت تعبیر قِران تو ازاین طالع بدیوم جدا نیست اشک است به دامان توازریشه رها نیست کلیک کنید تا باز شود... گفتی که سرانجام، به جز درد و بلا نیست گفتم که در این عشق گلوسوز، خطا نیست
alinaserikhanik گفت تعبیر قِران تو ازاین طالع بدیوم جدا نیست اشک است به دامان توازریشه رها نیست کلیک کنید تا باز شود... گفتی که سرانجام، به جز درد و بلا نیست گفتم که در این عشق گلوسوز، خطا نیست
(فاطمه1381) مدیر بازنشسته سطح 4 ارسالیها 2,965 پسندها 3,118 امتیازها 28,773 مدالها 3 7/7/20 #2,796 ._.Negar گفت گفتی که سرانجام، به جز درد و بلا نیست گفتم که در این عشق گلوسوز، خطا نیست کلیک کنید تا باز شود... تو همانی که میتوان سر بر شانه اش گذاشت نه به خاطر تو بودنت بخاطر امنیت شانه هایت چون میدانم هرگز سرم از شانه تو به زمین نمی خورد
._.Negar گفت گفتی که سرانجام، به جز درد و بلا نیست گفتم که در این عشق گلوسوز، خطا نیست کلیک کنید تا باز شود... تو همانی که میتوان سر بر شانه اش گذاشت نه به خاطر تو بودنت بخاطر امنیت شانه هایت چون میدانم هرگز سرم از شانه تو به زمین نمی خورد
._.Negar رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 235 پسندها 3,054 امتیازها 16,633 مدالها 10 8/7/20 #2,797 دمی رها نمیکند، خواب مرا جمال تو هیچ تهی نمیشود، ذهن من از خیال تو
(فاطمه1381) مدیر بازنشسته سطح 4 ارسالیها 2,965 پسندها 3,118 امتیازها 28,773 مدالها 3 8/7/20 #2,798 ._.Negar گفت دمی رها نمیکند، خواب مرا جمال تو هیچ تهی نمیشود، ذهن من از خیال تو کلیک کنید تا باز شود... و عجیب ترین لحظه لحظه نگاه کردن به توست مگر می شود خدای من این همه تقدیس و زیبایی در یک نفر و تو بهترین خلق کننده ای برای نگارا جان ودل من
._.Negar گفت دمی رها نمیکند، خواب مرا جمال تو هیچ تهی نمیشود، ذهن من از خیال تو کلیک کنید تا باز شود... و عجیب ترین لحظه لحظه نگاه کردن به توست مگر می شود خدای من این همه تقدیس و زیبایی در یک نفر و تو بهترین خلق کننده ای برای نگارا جان ودل من
گل گیسو رفیق جدید انجمن سطح 7 ارسالیها 84 پسندها 790 امتیازها 4,013 مدالها 6 8/7/20 #2,799 من منتظر نیم نگاهی از تو اما تو نگاهت میان کلاغ های بام همسایه می چرخد امضا : گل گیسو
(فاطمه1381) مدیر بازنشسته سطح 4 ارسالیها 2,965 پسندها 3,118 امتیازها 28,773 مدالها 3 8/7/20 #2,800 لیلی مرادی گفت من منتظر نیم نگاهی از تو اما تو نگاهت میان کلاغ های بام همسایه می چرخد کلیک کنید تا باز شود... دوست داشتن شرط عشق است و چه شیرین دوست داشتنی است دوست داشتن تو
لیلی مرادی گفت من منتظر نیم نگاهی از تو اما تو نگاهت میان کلاغ های بام همسایه می چرخد کلیک کنید تا باز شود... دوست داشتن شرط عشق است و چه شیرین دوست داشتنی است دوست داشتن تو