fateme donya رفیق جدید انجمن سطح 7 ارسالیها 35 پسندها 654 امتیازها 3,803 مدالها 6 18/7/20 #2,811 (فاطمه1381) گفت تو همانی که می توان بر شانه اش تکیه کرد بی آنکه هراس از افتادن پهنای بلند شانه اش لرزه بر جانت کند کلیک کنید تا باز شود... در پس پستی بلندی های این شهر کهن کیست همچون من که باشد عاشق زارت بگو
(فاطمه1381) گفت تو همانی که می توان بر شانه اش تکیه کرد بی آنکه هراس از افتادن پهنای بلند شانه اش لرزه بر جانت کند کلیک کنید تا باز شود... در پس پستی بلندی های این شهر کهن کیست همچون من که باشد عاشق زارت بگو
(فاطمه1381) مدیر بازنشسته سطح 4 ارسالیها 2,965 پسندها 3,118 امتیازها 28,773 مدالها 3 19/7/20 #2,812 fateme donya گفت در پس پستی بلندی های این شهر کهن کیست همچون من که باشد عاشق زارت بگو کلیک کنید تا باز شود... و کاش میتوانستم جان به فدایت کنم اما حیف که خود من نیز از تو وجود تو جان میگیرم ای جان جانان
fateme donya گفت در پس پستی بلندی های این شهر کهن کیست همچون من که باشد عاشق زارت بگو کلیک کنید تا باز شود... و کاش میتوانستم جان به فدایت کنم اما حیف که خود من نیز از تو وجود تو جان میگیرم ای جان جانان
زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,983 پسندها 17,116 امتیازها 42,373 مدالها 22 19/7/20 نویسنده موضوع #2,813 (فاطمه1381) گفت و کاش میتوانستم جان به فدایت کنم اما حیف که خود من نیز از تو وجود تو جان میگیرم ای جان جانان کلیک کنید تا باز شود... ناز تو کرده خراب خانه ی دل ویرانه دل تا کجا باید کشید ناز تو ای دیوانه دل امضا : زینب میشی
(فاطمه1381) گفت و کاش میتوانستم جان به فدایت کنم اما حیف که خود من نیز از تو وجود تو جان میگیرم ای جان جانان کلیک کنید تا باز شود... ناز تو کرده خراب خانه ی دل ویرانه دل تا کجا باید کشید ناز تو ای دیوانه دل
._.Negar رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 235 پسندها 3,054 امتیازها 16,633 مدالها 10 19/7/20 #2,814 لبریزِ از ماتم به کنجِ ویرانه خانه ای، دیدم نشسته بود پیری مُکَدَّر و حَزین گفتم چه شد تورا در این وادیِ غَریب؟! بُگشاد لب به سخن و قصّه ای غَمین... آخرین ویرایش 19/7/20
لبریزِ از ماتم به کنجِ ویرانه خانه ای، دیدم نشسته بود پیری مُکَدَّر و حَزین گفتم چه شد تورا در این وادیِ غَریب؟! بُگشاد لب به سخن و قصّه ای غَمین...
(فاطمه1381) مدیر بازنشسته سطح 4 ارسالیها 2,965 پسندها 3,118 امتیازها 28,773 مدالها 3 19/7/20 #2,815 ._.Negar گفت لبریزِ از ماتم به کنجِ ویرانه خانه ای، دیدم نشسته بود پیری مُکَدَّر و حَزین گفتم چه شد تورا در این وادیِ غَریب؟! بُگشاد ل**ب به سخن و قصّه ای غَمین... کلیک کنید تا باز شود... نمیدانم چه شد که اینگونه دل به تو دادم و نمیدانم چه شد که اینگونه دلم را شکستی ای دلبر من
._.Negar گفت لبریزِ از ماتم به کنجِ ویرانه خانه ای، دیدم نشسته بود پیری مُکَدَّر و حَزین گفتم چه شد تورا در این وادیِ غَریب؟! بُگشاد ل**ب به سخن و قصّه ای غَمین... کلیک کنید تا باز شود... نمیدانم چه شد که اینگونه دل به تو دادم و نمیدانم چه شد که اینگونه دلم را شکستی ای دلبر من
R Regina کاربر حرفهای سطح 43 ارسالیها 1,846 پسندها 75,252 امتیازها 64,873 مدالها 26 19/7/20 محروم #2,816 (فاطمه1381) گفت نمیدانم چه شد که اینگونه دل به تو دادم و نمیدانم چه شد که اینگونه دلم را شکستی ای دلبر من کلیک کنید تا باز شود... نازنینا من تو را مانند جان می خواهمت هر که هم گوید غلط بوده، خودش میخواهدت:) امضا : Regina
(فاطمه1381) گفت نمیدانم چه شد که اینگونه دل به تو دادم و نمیدانم چه شد که اینگونه دلم را شکستی ای دلبر من کلیک کنید تا باز شود... نازنینا من تو را مانند جان می خواهمت هر که هم گوید غلط بوده، خودش میخواهدت:)
(فاطمه1381) مدیر بازنشسته سطح 4 ارسالیها 2,965 پسندها 3,118 امتیازها 28,773 مدالها 3 19/7/20 #2,817 ⌫ Mahdieh Bahreyni گفت نازنینا من تو را مانند جان می خواهمت هر که هم گوید غلط بوده، خودش میخواهدت:) کلیک کنید تا باز شود... تمنا می کنم برای داشتنت برای بودنت و می دانم این شیرین ترین خواهش دنیاست
⌫ Mahdieh Bahreyni گفت نازنینا من تو را مانند جان می خواهمت هر که هم گوید غلط بوده، خودش میخواهدت:) کلیک کنید تا باز شود... تمنا می کنم برای داشتنت برای بودنت و می دانم این شیرین ترین خواهش دنیاست
R Regina کاربر حرفهای سطح 43 ارسالیها 1,846 پسندها 75,252 امتیازها 64,873 مدالها 26 19/7/20 محروم #2,818 (فاطمه1381) گفت تمنا می کنم برای داشتنت برای بودنت و می دانم این شیرین ترین خواهش دنیاست کلیک کنید تا باز شود... تا به تو دل سپردم، آمده و بگفتند عادت دلرباییت بهر همه عیان است... امضا : Regina
(فاطمه1381) گفت تمنا می کنم برای داشتنت برای بودنت و می دانم این شیرین ترین خواهش دنیاست کلیک کنید تا باز شود... تا به تو دل سپردم، آمده و بگفتند عادت دلرباییت بهر همه عیان است...
(فاطمه1381) مدیر بازنشسته سطح 4 ارسالیها 2,965 پسندها 3,118 امتیازها 28,773 مدالها 3 19/7/20 #2,819 ⌫ Mahdieh Bahreyni گفت تا به تو دل سپردم، آمده و بگفتند عادت دلرباییت بهر همه عیان است... کلیک کنید تا باز شود... تا سخن از تو شد جانم به لـب امداز نبودنت، ای عشق کجایی کجایی؟
⌫ Mahdieh Bahreyni گفت تا به تو دل سپردم، آمده و بگفتند عادت دلرباییت بهر همه عیان است... کلیک کنید تا باز شود... تا سخن از تو شد جانم به لـب امداز نبودنت، ای عشق کجایی کجایی؟
Àli Řeza نو ورود سطح 2 ارسالیها 13 پسندها 209 امتیازها 1,015 مدالها 2 20/7/20 #2,820 یکبار گذر کردم،یک عمر نظر کردم این شور بهسَر کردم،از خانه به مِیخانه من چشم از او دیگر،بستن نتوانم چند شَمعی زِ میان باشد،در چرخشِ پروانه.
یکبار گذر کردم،یک عمر نظر کردم این شور بهسَر کردم،از خانه به مِیخانه من چشم از او دیگر،بستن نتوانم چند شَمعی زِ میان باشد،در چرخشِ پروانه.