- تاریخ ثبتنام
- 30/11/21
- ارسالیها
- 2,473
- پسندها
- 34,084
- امتیازها
- 64,873
- مدالها
- 43
یا استوخودوس! /=
منظورم اینه که هستن چنین آدماییاون که بله درسته
جالبه؟راستی تاپیکتون درباره ولدمورت رو دیدم
این دیگه زیاده رویه...من دختره ساده ایم..زیاد اهل مد نیستم...ولی اگه حوصله داشته باشم دنباله اینچیزا رم میگیرم...من ی عمه دارم ک معتقده دختر نباید بخنده...من بهش اهمیت ندادم و هر چقد ک دلم خواست پیشش خندیدم..ادم باید خودش باشه...مت خودم مجردیام طرفدار خیلی از گروه های خواننده پسر بودم..چ ایرانی چ خارجی...به هر حال اینا ی دورن و تا...من که الان از حرفای خاله های مامانم رنج میبرم شدید
یه ناخون بلند کردم و آهنگ گوش کردم تا ننگ خراب بودن و گذاشتن روم!
حتی به بچه هاشون میگن نیان پیش من خراب میشن! ولی من برام مهم نیست بچه هاشونم رفقای فاب منن!
حتی یه سری به خاطر نوشتن اسم یه خواننده رو یه کاغذ کل زنای فامیل چپ چپ نگاهم میکردن!
حتی یه بنده خدایی رو میشناسم که اسم اولین دخترش رو گذاشته بود کینهوس(یعنی دختر بسته!) و متاسفانه انگار این اعتقادات اشتباه هنوز هم ریشه کن نشده! باید فکر کرد که چطوری میشه این فرهنگ رو از بین برد. شاید اصلا همین اعتقادات بیجای قدیمیها باعث شده برخی از دخترا حتی از مرد و پسر متنفر باشن! دیدم که میگم. یه سری دختراام میان سعی میکنن که با سرکوب کردن پسرا خودشونو بالا بکشن و بگن که اره پسرا هیچی نیستن! در صورتی که همه باهم هم سطحن. و من قدیمیهارو...دقیقا مثلا من میخوام رشته ادبیات بردارم اما پارسال انشا شدم ۱۵ واقعا بدهاز چی خوشت میاد؟ دوست داری آخره آخرش به چی برسی؟
میتونی این باور رو در خودت ایجاد کنی که رسیدن به اون خواستهت، فقط و فقط از راه درس خوندن امکان پذیره.
ای
این دیگه زیاده رویه...من دختره ساده ایم..زیاد اهل مد نیستم...ولی اگه حوصله داشته باشم دنباله اینچیزا رم میگیرم...من ی عمه دارم ک معتقده دختر نباید بخنده...من بهش اهمیت ندادم و هر چقد ک دلم خواست پیشش خندیدم..ادم باید خودش باشه...مت خودم مجردیام طرفدار خیلی از گروه های خواننده پسر بودم..چ ایرانی چ خارجی...به هر حال اینا ی دورن و تا ادم جوون دورشونه..معنیش خراب بودن نیست...مگر خلاف دین باشه..من ک هیچوقت گناه نکردم و دلم و خدام ازم راضیه همین کافیه...تا تو کارا جوونا گناه نیوفته ،مشکلی نیست...بقیش تعصبه
بله در اولین فرصت یک نگاهی کامل و دقیق بهش می اندازم موفق باشیدجالبه؟
اونم افراطیای
این دیگه زیاده رویه...من دختره ساده ایم..زیاد اهل مد نیستم...ولی اگه حوصله داشته باشم دنباله اینچیزا رم میگیرم...من ی عمه دارم ک معتقده دختر نباید بخنده...من بهش اهمیت ندادم و هر چقد ک دلم خواست پیشش خندیدم..ادم باید خودش باشه...مت خودم مجردیام طرفدار خیلی از گروه های خواننده پسر بودم..چ ایرانی چ خارجی...به هر حال اینا ی دورن و تا ادم جوون دورشونه..معنیش خراب بودن نیست...مگر خلاف دین باشه..من ک هیچوقت گناه نکردم و دلم و خدام ازم راضیه همین کافیه...تا تو کارا جوونا گناه نیوفته ،مشکلی نیست...بقیش تعصبه
من به خاطر حرفای فامیل خود واقعی مو دفن کردم چون دهنشون بسته نمیشه!ای