m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/7/22 #51 SETAYESH.MO گفت نامت را به من بگو دستت را به من بده حرفت را به من بگو قلبت را به من بده کلیک کنید تا باز شود... همه وجودم دستی شده است و همه دستم خواهشی: خواهش تو چه بی تابانه میخواهمت امضا : m.sina
SETAYESH.MO گفت نامت را به من بگو دستت را به من بده حرفت را به من بگو قلبت را به من بده کلیک کنید تا باز شود... همه وجودم دستی شده است و همه دستم خواهشی: خواهش تو چه بی تابانه میخواهمت
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 18/8/22 #52 m.sina گفت همه وجودم دستی شده است و همه دستم خواهشی: خواهش تو چه بی تابانه میخواهمت کلیک کنید تا باز شود... تا در آستانه آیینه چنان در خویش نظر کنیم که به وحشت از بلند فریادوار گُداری به اعماق مغاک نظر بردوزی! امضا : فلورا.
m.sina گفت همه وجودم دستی شده است و همه دستم خواهشی: خواهش تو چه بی تابانه میخواهمت کلیک کنید تا باز شود... تا در آستانه آیینه چنان در خویش نظر کنیم که به وحشت از بلند فریادوار گُداری به اعماق مغاک نظر بردوزی!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/8/22 #53 فلورا. گفت تا در آستانه آیینه چنان در خویش نظر کنیم که به وحشت از بلند فریادوار گُداری به اعماق مغاک نظر بردوزی! کلیک کنید تا باز شود... یارانِ من بیایید با دردهایِتان و بار دردتان را در زخم قلب من بتکانید من زندهام به رنج امضا : m.sina
فلورا. گفت تا در آستانه آیینه چنان در خویش نظر کنیم که به وحشت از بلند فریادوار گُداری به اعماق مغاک نظر بردوزی! کلیک کنید تا باز شود... یارانِ من بیایید با دردهایِتان و بار دردتان را در زخم قلب من بتکانید من زندهام به رنج
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 30/8/22 #54 m.sina گفت یارانِ من بیایید با دردهایِتان و بار دردتان را در زخم قلب من بتکانید من زندهام به رنج کلیک کنید تا باز شود... جُستجوگرم من نه جُستجو شونده من اینجایم و آینده در مشتهای من! امضا : فلورا.
m.sina گفت یارانِ من بیایید با دردهایِتان و بار دردتان را در زخم قلب من بتکانید من زندهام به رنج کلیک کنید تا باز شود... جُستجوگرم من نه جُستجو شونده من اینجایم و آینده در مشتهای من!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 30/8/22 #55 فلورا. گفت جُستجوگرم من نه جُستجو شونده من اینجایم و آینده در مشتهای من! کلیک کنید تا باز شود... نا خدای من مسجد کجاست در کدامین دریا کدامین جزیره انجا که من از خویش برفتم تا در تو سجده کنم امضا : m.sina
فلورا. گفت جُستجوگرم من نه جُستجو شونده من اینجایم و آینده در مشتهای من! کلیک کنید تا باز شود... نا خدای من مسجد کجاست در کدامین دریا کدامین جزیره انجا که من از خویش برفتم تا در تو سجده کنم
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 31/8/22 #56 m.sina گفت نا خدای من مسجد کجاست در کدامین دریا کدامین جزیره انجا که من از خویش برفتم تا در تو سجده کنم کلیک کنید تا باز شود... مگذار دیگران نام تو را بدانند … همین زلال بیکران چشمانت برای پچ پچ هزار ساله آنان کافیست!! امضا : فلورا.
m.sina گفت نا خدای من مسجد کجاست در کدامین دریا کدامین جزیره انجا که من از خویش برفتم تا در تو سجده کنم کلیک کنید تا باز شود... مگذار دیگران نام تو را بدانند … همین زلال بیکران چشمانت برای پچ پچ هزار ساله آنان کافیست!!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 31/8/22 #57 فلورا. گفت مگذار دیگران نام تو را بدانند … همین زلال بیکران چشمانت برای پچ پچ هزار ساله آنان کافیست!! کلیک کنید تا باز شود... تنها منم که زنده مانده ام در هوای تو بی انکه بپیچد در نفس هایم امضا : m.sina
فلورا. گفت مگذار دیگران نام تو را بدانند … همین زلال بیکران چشمانت برای پچ پچ هزار ساله آنان کافیست!! کلیک کنید تا باز شود... تنها منم که زنده مانده ام در هوای تو بی انکه بپیچد در نفس هایم
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 1/9/22 #58 m.sina گفت تنها منم که زنده مانده ام در هوای تو بی انکه بپیچد در نفس هایم کلیک کنید تا باز شود... من چه ناپاکم اگر ننشانم از ایمانِ خود، چون کوه یادگاری جاودانه، بر ترازِ بیبقایِ خاک! امضا : فلورا.
m.sina گفت تنها منم که زنده مانده ام در هوای تو بی انکه بپیچد در نفس هایم کلیک کنید تا باز شود... من چه ناپاکم اگر ننشانم از ایمانِ خود، چون کوه یادگاری جاودانه، بر ترازِ بیبقایِ خاک!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/9/22 #59 فلورا. گفت من چه ناپاکم اگر ننشانم از ایمانِ خود، چون کوه یادگاری جاودانه، بر ترازِ بیبقایِ خاک! کلیک کنید تا باز شود... کوه ها در فاصله سردند دست در کوچه و بستر حضور مانوس دست تو میجوید و به راه اندیشیدن یاس را رج میزند امضا : m.sina
فلورا. گفت من چه ناپاکم اگر ننشانم از ایمانِ خود، چون کوه یادگاری جاودانه، بر ترازِ بیبقایِ خاک! کلیک کنید تا باز شود... کوه ها در فاصله سردند دست در کوچه و بستر حضور مانوس دست تو میجوید و به راه اندیشیدن یاس را رج میزند
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 2/9/22 #60 m.sina گفت کوه ها در فاصله سردند دست در کوچه و بستر حضور مانوس دست تو میجوید و به راه اندیشیدن یاس را رج میزند کلیک کنید تا باز شود... دوست اش می دارم چرا که می شناسمش به دوستی و یگانگی شهر همه بیگانگی و عداوت است! امضا : فلورا.
m.sina گفت کوه ها در فاصله سردند دست در کوچه و بستر حضور مانوس دست تو میجوید و به راه اندیشیدن یاس را رج میزند کلیک کنید تا باز شود... دوست اش می دارم چرا که می شناسمش به دوستی و یگانگی شهر همه بیگانگی و عداوت است!