- ارسالیها
- 166
- پسندها
- 1,195
- امتیازها
- 6,463
- مدالها
- 8
- نویسنده موضوع
- لیام از وقتی بدنیا اومده رنگ موهاش اینجوریه اما من رنگشون میکنم اینجوری بیشتر بهم شبیهیم
- کسیم درباره این موضوع میدونع؟!
نفس عمیق کشید و دوباره ادامه داد
- راستش فقد آنتونی میدونه دیگه هیچکس نمیدونه خودمونم تصمیم گرفتیم این موضوع رو ب کسی نگیم
آهان گفتم که گفت:
- همه فکر میکنن لیام بخاطر این دو رگه که زنی که مارو بدنیا آورده مادرش یه گرگینه بوده و لیام نصفی از خوی گرگینه ای اونو به ارث برده
با تعجب پرسیدم:
- زنی که شمارو بدنیا آورده؟!
سرشو تکون داد
- میدونی که خوناشاما نمیتونن زاد ولد کنن اما مادر و پدر من از یه ساحره کمک میخوان اونم بهشون کمک میکنه در واقع اون ساحره مادرش یه گرگینه بوده و پدرش ساحره قوی اون ساحره با خون پدر مادرم و جادوی سیاه که جادوی نفرین شده ای کاری میکنه مادرم...
- کسیم درباره این موضوع میدونع؟!
نفس عمیق کشید و دوباره ادامه داد
- راستش فقد آنتونی میدونه دیگه هیچکس نمیدونه خودمونم تصمیم گرفتیم این موضوع رو ب کسی نگیم
آهان گفتم که گفت:
- همه فکر میکنن لیام بخاطر این دو رگه که زنی که مارو بدنیا آورده مادرش یه گرگینه بوده و لیام نصفی از خوی گرگینه ای اونو به ارث برده
با تعجب پرسیدم:
- زنی که شمارو بدنیا آورده؟!
سرشو تکون داد
- میدونی که خوناشاما نمیتونن زاد ولد کنن اما مادر و پدر من از یه ساحره کمک میخوان اونم بهشون کمک میکنه در واقع اون ساحره مادرش یه گرگینه بوده و پدرش ساحره قوی اون ساحره با خون پدر مادرم و جادوی سیاه که جادوی نفرین شده ای کاری میکنه مادرم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.