بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 22/6/22 نویسنده موضوع #1 بیا تا لیلی و مجنون شویم،افسانه اش با من مگو دیوانه کو ! دیوانه کو ! دیوانه اش با من آخرین ویرایش توسط مدیر 4/6/23 امضا : بَهآرنارنج
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/7/22 #2 ᴀᴍᴀᴢɪɴɢ ɢɪʀʟ گفت به نام خدا بیا تا لیلی و مجنون شویم،افسانه اش با من مگو دیوانه کو ! دیوانه کو ! دیوانه اش با من کلیک کنید تا باز شود... نازتو بنازم که به چشمه دلم فقط تو زیبای تو نازنینی تو دلبر با نمکو شیرینی رو حلقه خوبا مثل نگینی امضا : m.sina
ᴀᴍᴀᴢɪɴɢ ɢɪʀʟ گفت به نام خدا بیا تا لیلی و مجنون شویم،افسانه اش با من مگو دیوانه کو ! دیوانه کو ! دیوانه اش با من کلیک کنید تا باز شود... نازتو بنازم که به چشمه دلم فقط تو زیبای تو نازنینی تو دلبر با نمکو شیرینی رو حلقه خوبا مثل نگینی
فاطمه مقدم رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 182 پسندها 1,151 امتیازها 6,963 مدالها 11 31/7/22 #3 m.sina گفت نازتو بنازم که به چشمه دلم فقط تو زیبای تو نازنینی تو دلبر با نمکو شیرینی رو حلقه خوبا مثل نگینی کلیک کنید تا باز شود... یه روزی قصه ی پرغصه ی ما تموم میشه آخرش نقطه ی پایان کتابیم،مگه نه؟ پشت هم موج بلا میشکنه و جلو میاد وای بر ما که رو آب مثل حبابیم،مگه نه؟ امضا : فاطمه مقدم
m.sina گفت نازتو بنازم که به چشمه دلم فقط تو زیبای تو نازنینی تو دلبر با نمکو شیرینی رو حلقه خوبا مثل نگینی کلیک کنید تا باز شود... یه روزی قصه ی پرغصه ی ما تموم میشه آخرش نقطه ی پایان کتابیم،مگه نه؟ پشت هم موج بلا میشکنه و جلو میاد وای بر ما که رو آب مثل حبابیم،مگه نه؟
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,963 پسندها 4,710 امتیازها 28,973 مدالها 17 13/8/22 #4 فاطمه مقدم گفت یه روزی قصه ی پرغصه ی ما تموم میشه آخرش نقطه ی پایان کتابیم،مگه نه؟ پشت هم موج بلا میشکنه و جلو میاد وای بر ما که رو آب مثل حبابیم،مگه نه؟ کلیک کنید تا باز شود... هربار که شیراز اومده اوّلِش بُو ناز اومده آخِرش بُو -جَر-رفته دل من دیگه سر رفته! امضا : فلورا.
فاطمه مقدم گفت یه روزی قصه ی پرغصه ی ما تموم میشه آخرش نقطه ی پایان کتابیم،مگه نه؟ پشت هم موج بلا میشکنه و جلو میاد وای بر ما که رو آب مثل حبابیم،مگه نه؟ کلیک کنید تا باز شود... هربار که شیراز اومده اوّلِش بُو ناز اومده آخِرش بُو -جَر-رفته دل من دیگه سر رفته!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 14/8/22 #5 فلورا. گفت هربار که شیراز اومده اوّلِش بُو ناز اومده آخِرش بُو -جَر-رفته دل من دیگه سر رفته! کلیک کنید تا باز شود... طنز سمندر همیشه ما زبون و خوار بودیم و جنس بنجل بازار بودیم ز سوی پرتغال و موز و کیوی شدیم تحقیر تا حد عجیبی امضا : m.sina
فلورا. گفت هربار که شیراز اومده اوّلِش بُو ناز اومده آخِرش بُو -جَر-رفته دل من دیگه سر رفته! کلیک کنید تا باز شود... طنز سمندر همیشه ما زبون و خوار بودیم و جنس بنجل بازار بودیم ز سوی پرتغال و موز و کیوی شدیم تحقیر تا حد عجیبی
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,963 پسندها 4,710 امتیازها 28,973 مدالها 17 15/8/22 #6 m.sina گفت طنز سمندر همیشه ما زبون و خوار بودیم و جنس بنجل بازار بودیم ز سوی پرتغال و موز و کیوی شدیم تحقیر تا حد عجیبی کلیک کنید تا باز شود... یک جو سر انصاف ای قا فیه بازان آشفته بازار شما را نشنیدم یک قلقله ای هست در این کافه بیکار تنباکوی نمدار شمارا نشنیدم امضا : فلورا.
m.sina گفت طنز سمندر همیشه ما زبون و خوار بودیم و جنس بنجل بازار بودیم ز سوی پرتغال و موز و کیوی شدیم تحقیر تا حد عجیبی کلیک کنید تا باز شود... یک جو سر انصاف ای قا فیه بازان آشفته بازار شما را نشنیدم یک قلقله ای هست در این کافه بیکار تنباکوی نمدار شمارا نشنیدم
فاطمه مقدم رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 182 پسندها 1,151 امتیازها 6,963 مدالها 11 15/8/22 #7 فلورا. گفت یک جو سر انصاف ای قا فیه بازان آشفته بازار شما را نشنیدم یک قلقله ای هست در این کافه بیکار تنباکوی نمدار شمارا نشنیدم کلیک کنید تا باز شود... ما همره هم بودیم، من راه خطا رفتم؟ یا اینکه مرا با خود همراه نمیدانی امضا : فاطمه مقدم
فلورا. گفت یک جو سر انصاف ای قا فیه بازان آشفته بازار شما را نشنیدم یک قلقله ای هست در این کافه بیکار تنباکوی نمدار شمارا نشنیدم کلیک کنید تا باز شود... ما همره هم بودیم، من راه خطا رفتم؟ یا اینکه مرا با خود همراه نمیدانی
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,963 پسندها 4,710 امتیازها 28,973 مدالها 17 15/8/22 #8 فاطمه مقدم گفت ما همره هم بودیم، من راه خطا رفتم؟ یا اینکه مرا با خود همراه نمیدانی کلیک کنید تا باز شود... یی روز میدونم روش میجیقی، میخوای آجر شی جای قهرو وفای تو باز با من عوض، دَگَز شد! امضا : فلورا.
فاطمه مقدم گفت ما همره هم بودیم، من راه خطا رفتم؟ یا اینکه مرا با خود همراه نمیدانی کلیک کنید تا باز شود... یی روز میدونم روش میجیقی، میخوای آجر شی جای قهرو وفای تو باز با من عوض، دَگَز شد!
فاطمه مقدم رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 182 پسندها 1,151 امتیازها 6,963 مدالها 11 16/8/22 #9 فلورا. گفت یی روز میدونم روش میجیقی، میخوای آجر شی جای قهرو وفای تو باز با من عوض، دَگَز شد! کلیک کنید تا باز شود... در این دنیای وانفسای حسرت زای بی فردا خدایا ! عاشقان را غم مده،شکرانه اش با من امضا : فاطمه مقدم
فلورا. گفت یی روز میدونم روش میجیقی، میخوای آجر شی جای قهرو وفای تو باز با من عوض، دَگَز شد! کلیک کنید تا باز شود... در این دنیای وانفسای حسرت زای بی فردا خدایا ! عاشقان را غم مده،شکرانه اش با من
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,963 پسندها 4,710 امتیازها 28,973 مدالها 17 16/8/22 #10 فاطمه مقدم گفت در این دنیای وانفسای حسرت زای بی فردا خدایا ! عاشقان را غم مده،شکرانه اش با من کلیک کنید تا باز شود... نازک شده بود دل، به صدای آخ تو شکنديش آخر دل دیوونه که نَم تُک نمَداد پَس! امضا : فلورا.
فاطمه مقدم گفت در این دنیای وانفسای حسرت زای بی فردا خدایا ! عاشقان را غم مده،شکرانه اش با من کلیک کنید تا باز شود... نازک شده بود دل، به صدای آخ تو شکنديش آخر دل دیوونه که نَم تُک نمَداد پَس!